MOST LOVED

Bästsäljande växtkraft

Hortensia, orkidéer, rosor och knoppande kvistar. Vissa blommor utstrålar helt enkelt klassisk skönhet som aldrig går ur tiden. Här har vi samlat konstväxterna som älskas av många av våra kunder. Med våra växter av exklusiva material ger du ditt hem växtkraft som varar för evigt.

Magnolia snittblomma vit/rosa

Utsökt magnolia som är tillverkad av högsta kvalité för att skapa en naturtrogen känsla. Ståtlig konstblomma som skapar botanisk känsla i ett helt rum.
49 kr

SNITTBLOMMOR


Hortensia snittblomma ljusblå/grön

En liten blå hortensia som alltid blommar och som passar din allra minsta vas. En liten och ståtlig konstblomma som skapar botanisk känsla i ett helt rum.
89 kr

Körsbär snittblomma

Konstväxt som passar perfekt för den som vill ha buketter som alltid står i blom. Sätt flera kvistar med körsbärsblommor i en vas eller kombinera med andra snittblommor. 
49 kr

Magnolia snittblomma vit

Här är den perfekta inredningsdetaljen, magnolian som alltid står i blom! Utsökt magnolia som är tillverkad av högsta kvalité för att skapa en naturtrogen känsla.
449 kr

KONSTTRÄD


Bergspalm konstträd

Bergspalmens flikiga blad har ofta använts i stilrena buketter och har en pittoresk utstrålning. Detta är en ståtlig konstväxt som skapar en botanisk känsla i ett helt rum.
899 kr

KRUKVÄXTER


Botanicel bukett

Ståtlig blombukett i vas som innehåller en av vår tids populäraste snittblommor och kvistar, som hortensia, grön tistel och sobra eucalyptuskvistar.
3 899 kr

Våra experter är online

Ställ dina frågor, be om tips & råd eller sortimentsguidning.

För frågor om din pågående order
kontakta vår support här.

Våra experter är online

false