Winter sale 20-70% Bestsellers »
OUTLET 20-70%  -   JULSHOP 30-70%
Sök
Treat yourself

Singles Days

Hitta dina favoriter

AMAZING SELF-LOVE

Singles Days 11-50%

Fira Kinas motsvarighet till Black Friday med oss på Newport. 11% på hela sortimentet online och upp till 50% på utvalda produkter. Världens största shoppingdag, Singles Day, infaller 11/11 eftersom siffran 1 ser ut som en ensam person. Ensam är stark. Särskilt i sällskap av exklusiv inredning.
Faux-aspen-booties 2
Garret-hel
-50%
Garret-karaff
Newport

Garrett karaff

Garrett karaff är en rymlig elegant utformad dryckeskaraff gjord av kristallin med guldemblem och guldkant från Newport Collection. Fyll karaffen med juice, citronvatten eller saft. Att servera goda drycker i en fin karaff ger det lilla extra till middagen och fikat. Tillhörande Garrett tumblerglas finns också att köpa till.

Volym: 1,5 liter

400 kr 799 kr
Manhattan-2-2-2
ALONE AND PROUD

Högtid med budskap

Singlarnas dag, Singles Day, är en högtidsdag med stort fokus bland unga kineser. 11/11 firas att de är stolta över sitt singelliv. Singles Day har nu blivit den största shoppingdagen för onlinehandel i hela världen.
Handduk-2
Ivory-hel
Bedding colorado-2
Cypress point-2
Optimerad 5
Helbild-juliette-2
1-2
Hel-npc-polo
Maison-2
Morgonrock-2
Julgran
-30%
Julgran
NEWPORT

Newport julgran

En sagolikt vacker och naturtrogen gran med 366 st ledlampor som ger ett varmt och stämningsfullt ljus. Granen har färdigmonterad belysning på grenarna och sätts enkelt ihop på några minuter då den kommer i tre delar. Foten är av metall och det enda som behöver göras när den är ihopsatt är att justera grenarna så granen får önskat utseende. Granen har en garanti på 10 år, för belysningen i granen gäller garantin i 3 år. Den är även CE-märkt, vilket visar att produkten uppfyller EU:s normer för säkerhet, hälsa och miljöskydd. Plasten i granen innehåller därmed inga giftiga ämnen.

Mått: 230 cm

Tillfälligt slut. Leveransbesked saknas.
4 899 kr 6 999 kr
Julstjarna collage-2