Upp till 50% rabatt Summer Deals »
OUTLET 20-70%   -   UTEMÖBLER
Sök
UTVALDA FAVORITER

Inred med design

Klong, Skultuna, Skrufs Glasbruk, Jonathan Adler, Nagel stoff mm

KLONG

Klong värnar om det tidlösa

Klong väver ihop funktion, material och form till eviga inredningsdetaljer som håller i längden. Klong samarbetar med designers som formger produkter som har potential att formas till framtida klassiker. Klongs vaser, ljusstakar och andra produkter kännetecknas av att de smälter samman det självklara med det oväntade på ett skickligt sätt. Newport erbjuder ett urval av de vackra inredningsdetaljer som skapats under det svenska varumärket Klong.

Klong helbild 3
KLONG

GLORIA

Gloria Klong är en ljusstake, men samtidigt en skulptur med sin praktfulla mässingscirkel. En prisvinnande ljusstake i massiv mässing eller försilvrad mässing, formgiven av Broberg & Ridderstråle, som finns i två olika storlekar. Komplettera med Flora glasinsats och förvandla ljusstaken till en vas på ett kick. Söker du en tidlös ljusstake som aldrig går ur tiden ska du satsa på Klong Gloria.

Gloria liten
KLONG

Gloria liten

Gloria är en ljushållare och på samma gång en skulptur. En skör cirkel i förgylld metall markerar centrum för ett stearinljus. När den är tänd verkar ljuset som ett inringat nav av energi och när den är släckt tar cirkeln över som en markör i rummet.

Mått: Ø 31 cm

929 kr
Orbis 2
KLONG

Orbis

En nätt vas i två delar som passar perfekt att dekorera bordsdukningen med. Samma omslutande känsla som sina större syskon, och fungerar lika bra solitär som placerad i kluster om flera. Orbis glaskupol ger ett naturligt stöd till mer sköra och tunna blomstjälkar samtidigt som det munblåsta glaset skyddar blomman.

Mått: Ø 7 cm

349 kr
Constella helbild 2
KLONG

Constella - Designad av Eva Schildt

Constella är den formbara ljusstaken med många användningsområden. Formgivaren Eva Schildts tanke är att ljusstaken Constella ska kunna anpassas efter dukningen. Constella finns i mässing eller aluminium och det finns två olika storlekar att välja mellan. Köp till insatser för värmeljus, ljusmanchetter eller glasvaser och ta din Klong Constella till en ny nivå.

Nyhet!
Listbild otto-2
KLONG

Otto

En elegant öppnare som är konstruerad av två metallplattor som länkats samman – en guld och en silverfärgad. Öppnaren är tillverkad i rostfritt stål.

299 kr
Designrea klong kollage
KLONG

Äng - Designad av Eva Schildt

Klongs vaser ger dig möjlighet att arrangera växter på ett nytt och oväntat sätt. Vasen Äng från Klong, designad av Eva Schildt, är en unik produkt i mässing och glas som redan blivit en designklassiker. Det mönstrade mässingsblomsterstödet i vasen gör att snittblommorna faller naturligt på plats, precis som på en äng.

SKULTUNA

4 Sekler med fantastiska Skultuna

Skultuna Messingsbruk grundades av Karl IX år 1607 då staten behövde importinkomster. Efter fyra sekler ligger bruket fortfarande kvar på exakt samma ställe, inbäddat i grönska längs med den förtrollande Svartån i Västmanland – fantastiskt och helt unikt. Skultuna är ett av världens äldsta verksamma företag.

Skultuna-bred
Favorit!
Listbild 2116 3020
SKULTUNA

Flasköppnare - Open sesame

Känd som författaren till Brev till samhället är Eric Ericson också verksam som konstnär och formgivare. Eric Ericsons öppnare för Skultuna heter Open Sesame (efter Ali Babas magiska fras som öppnar grottan till skatten) och är gjord av polerad sandgjuten mässing. Formgiven 2017.

599 kr
1339 2686
Sk kin 3st 1
SKULTUNA

KIN Ljuslykta 3-pack

Kin ljuslyktor från Skultuna, formgiven av Claesson Koivisto Rune. Tre moderna och stilrena ljuslyktor för värmeljus i tre olika modeller. Fint att ha i grupp eller var för sig. I detta 3-pack ingår modell 2, 4 och 5 i färgen mässing. Levereras i ett fint etui.

749 kr
Nyhet!
Listbild pomme vit-2
SKULTUNA

Vas Pomme

Pomme är en sfärisk liten vas och ljushållare från Skultuna tillverkad av klart glas och polerad mässing. Pommes form och utseende är inspirerad av naturens runda former. Namnet Pomme kommer från det franska ordet för äpple, varifrån produkten lånat sin organiska form. Pomme kan användas som en vas för snittblommor och mässingsbasen som en ljushållare för värmeljus.

599 kr
Nyhet!
Listbild pomme brass-2
SKULTUNA

Vas Pomme Mässing

Pomme är en sfärisk liten vas och ljushållare från Skultuna tillverkad av klart glas och polerad mässing. Pommes form och utseende är inspirerad av naturens runda former. Namnet Pomme kommer från det franska ordet för äpple, varifrån produkten lånat sin organiska form. Pomme kan användas som en vas för snittblommor och mässingsbasen som en ljushållare för värmeljus.

599 kr
UPPTÄCK

JONATHAN ADLER

JONATHAN ADLER

Jonathan Adler – Glamour med glimten i ögat

Den amerikanska keramikern, designern och författaren Jonathan Adler sålde sin första egna kollektion av keramik till varuhuskedjan Barneys 1993. Resten är, som det heter, historia. Fem år senare öppnade han sin första egna butik i Soho på Manhattan. Idag driver han ett väletablerat designföretag med produkter som alla står för ett genomarbetat hantverk och lyx, men som inte tar sig själva på för stort allvar. Amerikansk glamour med glimten i ögat.

Adler block 1
JONATHAN ADLER

Eleganta detaljer

Med stor självdistans, lekfullhet och en naturlig fallenhet för att hamna i fokus ger Jonathan Adlers vaser och detaljer ditt hem det där extra som många letar efter. Placera dina växter i en vas formad som ett ansikte eller en banan – och du har enkelt skapat ett blickfång på bordet, i hyllan, på bänken eller på fönsterbrädan. Med vaser från Jonathan Adler blir allt både lite snyggare och roligare.

Adler block 2
Adler block 3
Nagel-ny
Legendarisk Ljusstake

Nagel Stoff

Stoff är namnet på varumärket som står bakom den ikoniska Nagel-ljusstaken skapad av arkitekten och konstnären Werner Stoff och Hans Nagel. Ljusstaken var under många år med på de stora världsutställningarna och har varit älskad av många generationer. Med oändliga möjligheter att kombinera och förändra är nagelljusstaken en klassiker som kommer vara lika modern som tidlös.
Helbild-skruf
Majestätiska handblåsta glasprodukter

Skrufs Glasbruk

Skruf kännetecknas av tidlöst och stilrent glas där man förenar tradtition och nytänkande med kvalitet och konstnärligt innehåll. Alla produkter i sortimentet är handblåsta och tillverkade i glashyttan i Skruv. Vasen Pall och ljuslyktan Tokyo är redan designklassiker.
Karaff-green
Vacker till juldukningen
Karaff-green
Nyhet!

Grön karaff med guldhandtag 2 l

Vi presenterar stolt det exklusiva nytillskott i vår serie munblåsta karaffer – en mörkgrön karaff med guldfärgat handtag. En vacker och tidlös karaff, som tillverkas i ett litet traditionellt glasbruk. Fin att använda både till svala drycker eller som vas. De munblåsta bubblorna ger glaset dess karaktäristiska mönster och det vackra guldhandtaget sätter en unik, luxiös prägel på dukningen.

2 liter

1 699 kr