OUTLET 20-70%   -   UTEMÖBLER
Sök
Capri top 2

Capri - en av världens bäst bevarade hemligheter

Capri har alltid varit den internationella jet-setens favoritö. Omgiven av vackert blåskimrande hav, dramatiska grönklädda klippor och undangömda grottor är Capri en plats som hänför. Med ett lugn och en stilfull elegans dras världen elit till ön som de flesta ännu inte hittat till.
Capri top

Capris charm

Den lilla ön är en sann pärla som reser sig ur det vackra blå havet med små fiskebåtar och lyxiga yachter som trängs utmed öns kuster. Capris charm finns i öns alla delar; de eleganta hotellen, de små kullerstensgränderna som är fyllda med de mest exklusiva butikerna och den vackra omgivningen. I decennier har världens elit njutit av lugnet och den stillsamma elegansen på Capri.
Capri celeb
Capri jk place

Elegans inspirerad av omgivningen

De vackra miljöerna på Capri slår det mesta. Den lilla ön har flera världskända hotell såsom Capri Palace och J.K. Place. Inredningen andas en sober elegans som kan ses som en mix mellan den gedigna kolonialstilen och den mer lättsamma medelhavsstilen.
Capri view

Inred med dofter från Capri

De vackra handgjorda sjöborrarna av glaserad keramik är en inredningsdetalj som alla Capriälskare känner igen som en symbol för den vackra ön. Sjöborrarna finns i olika storlekar där de större även kan användas som diffusers där härliga marina aromer satts samman för att återge dofterna på Capri. Produktionen sker lokalt enligt traditionella metoder i Italien.
Capri image
Capri via krupp
Capri faraglioni