Summer Deals 20-70% Bestsellers »
OUTLET 20-70% Utemöbler 20% Kampanjer
Sök
NEWPORT

NYÅRSDUKNING

-20%
Populär nyhet!
Utvald-dripxl

Drip ljusstake guld XXL

Elegant guldfärgad ljusstake från Pols Potten i metall. Den iögonfallande formen passar perfekt både att kombinera i grupp och som enskild detalj på middagsbordet. En ljusstake som passar in både i en klassisk som modern inredning.

Drip ljusstake finns i olika storlekar (liten och stor) samt som silverfärgad.

1 599 kr 1 999 kr
-50%
Vacker karaff med guldemblem
Utvald-garrettnewyear

Garrett karaff

Garrett karaff är en rymlig elegant utformad dryckeskaraff gjord av kristallin med guldemblem och guldkant från Newport Collection. Fyll karaffen med juice, citronvatten eller saft. Att servera goda drycker i en fin karaff ger det lilla extra till middagen och fikat. Tillhörande Garrett tumblerglas finns också att köpa till. Karaffen rymmer 1,5 liter. Endast handdisk. 

400 kr 799 kr
Helbild-newyearhel
Fin vinkyl
Utvald-maggia

Maggia vinkyl nickel

Elegant vinkylare för två stycken flaskor.  Om Eichholtz
Med inspiration från hela världen skapar holländska företaget Eichholtz sofistikerade möbler och inredningsdetaljer med en europeisk elegans och stil. Deras klassiska möbelkollektioner och glamorösa inredningsdetaljer är av yppersta kvalitet och återfinns i exklusiva hem världen över sedan mer än 20 år tillbaka. Företaget grundades för 20 år sedan av Theo Eichholtz, som fick idén att importera möbler från Asien under sina resor. Det som började med möbelexport från Indonesien har idag vuxit till ett företag som levererar möbler och accessoarer tillverkade i Burma, Indien, Kina och Thailand utifrån egen design. Gemensamt för alla produkter från Eichholtz är, oavsett olika stilar, att de genomsyras av högsta kvalitet och en god känsla för såväl klassisk som modern inredning.

2 495 kr
-30%
Vacker karaff med silverhandtag
Utvald-gavin

Gavin karaff kristall

Gavin karaff är en elegant utformad dryckeskaraff i kristallglas med handtag och munstycke i kromad mässing från Newport Home Interiors. Fyll karaffen med citronvatten, juice eller saft. Att servera goda drycker i en smakfull karaff ger det lilla extra till middagen och fikat. 

Tillfälligt slut. Leveransbesked saknas.
909 kr 1 299 kr
Helbild-avslut-newyears