OUTLET 20-70%   -   UTEMÖBLER
Sök
UPPTÄCK

JONATHAN ADLER

JONATHAN ADLER

Jonathan Adler – Glamour med glimten i ögat

Den amerikanska keramikern, designern och författaren Jonathan Adler sålde sin första egna kollektion av keramik till varuhuskedjan Barneys 1993. Resten är, som det heter, historia. Fem år senare öppnade han sin första egna butik i Soho på Manhattan. Idag driver han ett väletablerat designföretag med produkter som alla står för ett genomarbetat hantverk och lyx, men som inte tar sig själva på för stort allvar. Amerikansk glamour med glimten i ögat.

Adler block 1
JONATHAN ADLER

Eleganta detaljer

Med stor självdistans, lekfullhet och en naturlig fallenhet för att hamna i fokus ger Jonathan Adlers vaser och detaljer ditt hem det där extra som många letar efter. Placera dina växter i en vas formad som ett ansikte eller en banan – och du har enkelt skapat ett blickfång på bordet, i hyllan, på bänken eller på fönsterbrädan. Med vaser från Jonathan Adler blir allt både lite snyggare och roligare.

Adler 1
Doramaarurn utvald
Jonathan Adler

Dora Maar Urn

Urnan ger dig ett ansikte åt alla vinklar, en oglaserad finish markerar vasens felfria egenskaper och förhöjer detaljerna. Inspirerad av Dora Maar, den franska fotografen, poeten och målaren mest känd för att vara en älskare och museum av Pablo Picasso.

Mått: H: 36 x D: 19 x B: 20 cm

4 998 kr
Frida utvald
Jonathan Adler

Frida Vase

Frida vas med en surrealistisk anda från Jonathan Adler. Frida har ansikten av olika uttryck från olika vinklar. Garanterat en konversationstartare som sätter intryck.

Mått: 25.4 x 40.6 cm

3 799 kr
Adler block 2
Adler block 3