OUTLET 20-70%
Sök
Upptäck

Jonathan Adler

Amerikansk glamour i vardagen

Jonathan Adler

Glamour med glimten i ögat

Den amerikanska keramikern, designern och författaren Jonathan Adler sålde sin första egna kollektion av keramik till varuhuskedjan Barneys 1993. Resten är, som det heter, historia. Fem år senare öppnade han sin första egna butik i Soho på Manhattan. Idag driver han ett väletablerat designföretag med produkter som alla står för ett genomarbetat hantverk och lyx, men som inte tar sig själva på för stort allvar. Amerikansk glamour med glimten i ögat.
Adler 1
Dora-maar
1140
JONATHAN ADLER

Eleganta detaljer

Med stor självdistans, lekfullhet och en naturlig fallenhet för att hamna i fokus ger Jonathan Adlers vaser och detaljer ditt hem det där extra som många letar efter. Placera dina växter i en vas formad som ett ansikte eller en banan – och du har enkelt skapat ett blickfång på bordet, i hyllan, på bänken eller på fönsterbrädan.
11111
Nyhet!
Lampa-1
DORA MAAR

Georgia bordslamp

Georgia är en elegant bordslampa från Jonathan Adler som i sig, är en uttrycksfull skulptur. Stommen består av solid mässing och porslin. Den stilrena vita lampskärmen är tillverkad av hårt papper och inkluderar vid köpet.

Mått: H 56,51 / Ø 25,4 cm

8 400 kr 10 500 kr
111
Adler block 1
Adler block 2
Adler block 3