OUTLET 20-70% Belysning 20% Kampanjer
Sök
Upptäck

Jonathan Adler

Amerikansk glamour i vardagen

Jonathan Adler

Glamour med glimten i ögat

Den amerikanska keramikern, designern och författaren Jonathan Adler sålde sin första egna kollektion av keramik till varuhuskedjan Barneys 1993. Resten är, som det heter, historia. Fem år senare öppnade han sin första egna butik i Soho på Manhattan. Idag driver han ett väletablerat designföretag med produkter som alla står för ett genomarbetat hantverk och lyx, men som inte tar sig själva på för stort allvar. Amerikansk glamour med glimten i ögat.
Adler-1

Unique & Exclusive

-20%
Unik design
Zebra

Animalia salt/pepparkar

Både preppy och posh!

Animalia salt- och pepparkar tillverkade av högbränt porslin med vackra metalldetaljer. Unik design som garanterat förhöjer din upplevelse vid matbordet. Om du är ute efter en present att ge bort är Animalia perfekt. Kommer i en fin presentask. 

949 kr 1 186 kr
-40%
Glänsande mässing
Brass

Birds salt/pepparkar

Vackra salt- och pepparskålar i mässing.

Our Brass Bird Salt Cellars add swanlike elegance to your tablescape. The miniature version of our signature Brass Bird Bowls, the pair includes coordinating brass spoons. Dreamy and surreal, they make seasoning a twinkly and sculptural statement. Hand-cast in solid brass and finished with food-safe lacquer.

674 kr 1 124 kr
Adler 2
Adler 3
JONATHAN ADLER

Eleganta detaljer

Med stor självdistans, lekfullhet och en naturlig fallenhet för att hamna i fokus ger Jonathan Adlers vaser och detaljer ditt hem det där extra som många letar efter. Placera dina växter i en vas formad som ett ansikte eller en banan – och du har enkelt skapat ett blickfång på bordet, i hyllan, på bänken eller på fönsterbrädan.
Adler 5
-20%
Nyhet!
Utvald globo
unik design

Globo bordslampa

Globo är en elegant bordslampa från Jonathan Adler. Bordslampan som är en skulptur i sig står på en stadig fot av marmor och har en stomme i mässing. Lampan har dekorativa bollar i akryl som vackert reflekterar ljuset.

Mått: 45,7 x 63,5 cm

13 299 kr 16 624 kr
Adler 6
Adler 7
Adler block 1
Adler block 2
Adler block 3