OUTLET 20-70%   -   UTEMÖBLER
Sök
Discover

Boston dining chair

By Newport

Artwood

Boston matstol

Boston är en utav Artwoods mest populära stolar med avtagbara och tvättbara överdrag av tyg. Stolens ben finns i tre olika färger, svart, wenge eller vintage. Välj färg på stolsbenen, därefter överdrag och du får en stol i den stil som passar ditt hem bäst. Vi säljer även överdragen separat om du vill köpa till extra eller i annan färg.
Boston helbild
STOMME

Stolsben till Boston

Stolsben till Boston matstol finns i tre olika färger, vintage, wenge och svart. Stolsbenen är tillverkade av högkvalitativ ask- och bokträ. Möjligheten till att välja bland olika färger på både stomme och stolsöverdrag gör stolen personlig och unik.
Vintage boston
Boston matstol

Stolsben i vintage

Stolsben i färgen vintage tillverkad av högkvalitativ askträ.

Mått: B: 46 cm x D: 47 cm x H: 87 x sh 46 cm

2 200 kr
Boston helbild wenge
Boston matstol

Stolsben i wenge

Stolsben i färgen wenge tillverkad av högkvalitativ bokträ.

Mått: B: 46 cm x D: 47 cm x H: 87 x sh 46 cm

2 200 kr
Svart boston
Boston matstol

Stolsben i svart

Stolsben i färgen svart tillverkad av högkvalitativ bokträ.

Mått: B: 46 cm x D: 47 cm x H: 87 x sh 46 cm

2 200 kr
Helbild-bostn-stolsoYverdrag
KLÄDSELVAL

Stolsöverdrag till Boston

Stolsöverdragen finns i olika textiler och i åtta olika färger och mönster. Valmöjligheten till de olika kombinationerna mellan stolsben och klädsel gör att stolarna blir unika, varierade och personliga och passar i alla hem i olika miljöer. Boston stolsöverdrag är avtagbar och går att tvätta med en rekommendation på kemtvätt.
Helbild boston 1
Boston matstol

Boston matstol svart med klädsel

Köp din Boston stol med klädsel så får du ett bättre pris än om du köper stolen och överdraget separat! Här finner du alla tyger till Boston matstol med svarta ben.
Boston matstol

Boston matstol vintage med klädsel

Köp din Boston stol med klädsel så får du ett bättre pris än om du köper stolen och överdraget separat! Här finner du alla tyger till Boston matstol med vintage ben.
Boston matstol

Boston matstol wenge med klädsel

Köp din Boston stol med klädsel så får du ett bättre pris än om du köper stolen och överdraget separat! Här finner du alla tyger till Boston matstol med wenge ben.
Helbild boston 2