Månadens vara!- Morgonrockar 60% »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
OUTDOOR LIVING

Möbelgrupper

by Newport

OUTDOOR LIVING

Möbelgrupper

by Newport

The perfect combo

Stilsäkra möbelgrupper

Matgrupp, loungemöbler eller solsängar. I vårt breda utbud av väldesignade, bekväma och praktiska utemöbler finns allt du behöver till uteplatsen. Bygg din egen grupp eller satsa på en av våra stilsäkra, färdigkombinerade möbelgrupper.

Santa Monica soffgrupp med Anson soffbord

Bekväm loungegrupp i moderna materialval från Artwood. Santa Monica är en nätt soffgrupp med hög komfort, som tillsammans med Anson soffbord bildar en spännande kombination i elegant utförande. Observera att sittdynorna är något tunnare än på bilderna.
Santamonica-anson-2
Listbild-41168

Santa Monica soffa grå

Soffan Santa Monica i färgen classic grey från Artwood är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. I sin tidlösa design ger soffan ett klassiskt och stilenligt intryck.  En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Komplettera gärna med möbler från samma serie eller skapa en härlig kombination från olika serier.  Soffan har en sitthöjd på 42 cm. Ljusa dynor med avtagbar klädsel i 100% polyester ingår, kemtvätt rekommenderas. Dynans stoppning består av en polyeterkärna med svept fiber och riven polyeter.  Observera att sittdynorna är något tunnare än de på bilderna.
Läs mer
10 995 kr 13 744 kr
Listbild-santamonica-fatolj

Santa Monica fåtölj grå

Fåtöljen Santa Monica i färgen classic grey från Artwood är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. I sin tidlösa design ger fåtöljen ett klassiskt och stilenligt intryck. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Komplettera gärna med möbler från samma serie eller skapa en härlig kombination från olika serier.  Ljusa dynor med avtagbar klädsel i 100% polyester ingår, kemtvätt rekommenderas. Dynornas stoppning består av en polyeterkärna med svept fiber och riven polyeter. Fåtöljen har en sitthöjd på 42 cm. Observera att sittdynan är något tunnare än den på bilderna.
Läs mer
4 795 kr 5 994 kr
Listbild-45902

Anson satsbord charcoal

Anson satsbord från Artwood tillverkad av teak. I sin tidlösa design ger soffbordet ett klassiskt och stilenligt intryck. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Låt sidobordet avlasta din fikabricka, dekoration eller växt. Bordet lämpar sig både inomhus och utomhus. Viss sprickbildning kan förekomma och färgen bleks något med tiden. För att bibehålla den ursprungliga färgen rekommenderas trävax eller teakolja. Bordet behandlas med en miljövänlig vattenbaserad lösning som ger den det gråa väderbitna färgen som teak får med tiden, redan från början.
Läs mer
8 295 kr 10 369 kr

Marbella karmstolar med French matbord

Tidlös matgrupp i romantiskt utförande. French matbord tillsammans med Marbella karmstol bildar en inbjudande möbelgrupp, med plats för sex matgäster. Det runda bordet bidrar till en härlig gemenskap där alla kan konversera med varandra.
Marbella-french-2
Listbild-37872

Marbella karmstol vintage

Marbella är en karmstol som kan användas både som matstol eller som relaxstol. Karmstolen  är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. I sin tidlösa design ger karmstolen ett klassiskt och stilenligt intryck. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Komplettera gärna med möbler från samma serie eller skapa en härlig kombination från olika serier.  Ljus dyna med avtagbar klädsel i 100% polyester ingår, kemtvätt rekommenderas. Dynans stoppning består av en polyeterkärna med svept fiber och riven polyeter. Karmstolen har en sitthöjd på 45 cm. Från armstödet ner till golvet är det 62 cm.
Läs mer
3 595 kr 4 494 kr
Listbild-45898

French matbord charcoal

French är ett elegant runt matbord från Artwood tillverkad av teak. I sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. Det rustika bordet är gråbehandlat med ett miljövänligt vattenbaserat lösningsmedel, vilket ger bordet en vacker gammeldags patina. Behandlingen kommer gradvis att blekna med tiden och teakens naturliga patina kommer att synas mer och mer och förblir i grå färg. French är ett utmärkt bord som även fungerar fint till många olika typer av stolar. Använd endast en fuktig trasa vid rengöring. Använd en dammsugare för att rengöra vid eventuella sprickor.
Läs mer
13 995 kr 17 494 kr
Lägg till extra klädsel
Listbild wembley black

Klädsel Marbella karmstol Wembley black

Klädsel. Finns i färgerna: Wembley beige, wembley black. Endast klädsel.   Beställningsvara, ej returrätt på denna produkt 
Läs mer
580 kr
Listbild wembley beige

Klädsel Marbella karmstol Wembley beige

Klädsel till MARBELLA karmstol. Finns i färgerna: Wembley beige,  wembley black. Endast klädsel. Beställningsvara, ej returrätt på denna produkt 
Läs mer
580 kr

Santa Monica karmstolar med Cross matbord

Stor matgrupp med gott om plats för hela sällskapet. Cross matbord tillsammans med Sankta Monica karmstol i svart ger en vacker kontrast mellan olika materialval och färger. Paketet inkluderar Cross matbord och sex stycken Sankta Monica karmstolar.
Santamonica-cross
Listbild-45956

Santa Monica karmstol svart

Skapa den perfekta utomhusplatsen med Artwoods nya bländande kollektion av svarta utemöbler. En kollektion där kontrasten mellan svart och vitt står i fokus och skapar en stilsäker kombination som låter sig njutas av hela sommaren. Karmstolen Santa Monica i svart från Artwood är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. I sin tidlösa design ger karmstolen ett klassiskt och stilenligt intryck. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Komplettera gärna med möbler från samma serie eller skapa en härlig kombination från olika serier. Ljus dyna med avtagbar klädsel i 100% polyester ingår, kemtvätt rekommenderas. Dynans stoppning består av en polyeterkärna med svept fiber och riven polyeter. Karmstolen har en sitthöjd på 52 cm.
Läs mer
3 295 kr 4 119 kr
Listbild-45893

Cross matbord charcoal

Cross är ett elegant trädgårdsbord från Artwood tillverkad av teak. I sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck och är enkel att kombinera med. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Matbordet är gråbehandlat med ett miljövänligt vattenbaserat lösningsmedel, vilket ger bordet en vacker patina. Behandlingen kommer gradvis att blekna med tiden och teakens naturliga patina kommer att synas mer och mer och förblir i en grå färg. För att bibehålla den ursprungliga färgen rekommenderas trävax eller teakolja.
Läs mer
14 995 kr 18 744 kr

Santa Monica karmstolar med Campos matbord

Stor matgrupp med gott om plats för släkt och vänner. Campos matbord tillsammans med Sankta Monica karmstol ger en fin kontrast mellan industriell betong och mjuk konstrotting. Paketet inkluderar Campos matbord och sex stycken Sankta Monica karmstolar.
Santamonica-campos
Listbild-37131

Santa Monica karmstol grå

Karmstolen Santa Monica i färgen classic grey från Artwood är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. I sin tidlösa design ger karmstolen ett klassiskt och stilenligt intryck.  En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Komplettera gärna med möbler från samma serie eller skapa en härlig kombination från olika serier.  Ljus dyna med avtagbar klädsel i 100% polyester ingår, kemtvätt rekommenderas. Dynans stoppning består av en polyeterkärna med svept fiber och riven polyeter. Karmstolen har en sitthöjd på 52 cm. Måttet från armstödet ner till golvet är 66 cm.
Läs mer
3 295 kr 4 119 kr
Listbild

Campos matbord grå

Campos är ett rektangulärt matbord tillverkad av lättbetong. Bordet består enbart av naturmaterial som  stenpulver i granit, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Eftersom betong är ett poröst material har produkten blivit behandlad med vax för att få ett aktivt skydd mot fläckar.  En rekommendation är att bättra på vaxet inom två månader från inköpsdatum. Bordet har en vikt på 260 kg. Höjden till undersidan av bordsskivan är 65,5 cm.
Läs mer
13 490 kr 16 863 kr

Orlando solstolar med Doloma sidobord

Stilfull solstolsgrupp i svart med två Orlandosolstolar och Doloma sidobord i lättbetong. Solstolarna är tillverkade av väderbeständig konstrotting och har fällbara ryggstöd. Med sin tidlösa design ger de sköna solsängarna tillsammans med sidoborden ett klassiskt uttryck.
Orlando-doloma
Listbild-45936-2

Orlando solstol svart

Skapa den perfekta utomhusplatsen med Artwoods nya bländande kollektion av svarta utemöbler. En kollektion där kontrasten mellan svart och vitt står i fokus och skapar en stilsäker kombination som låter sig njutas av hela sommaren. Solstolen Orlando i svart från Artwood är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. I sin tidlösa design ger den sköna solsängen ett klassiskt och stilenligt intryck. En perfekt utemöbel för din uteplats. Komplettera gärna med möbler från samma serie eller skapa en härlig kombination från olika serier. Ljus dyna med avtagbar klädsel i 100% polyester ingår, kemtvätt rekommenderas. Dynans stoppning består av en polyeterkärna med svept fiber och riven polyeter. Solstolen har en sitthöjd på 40 cm.
Läs mer
6 995 kr 8 744 kr
19-60710 1

Doloma sidobord grå

Doloma är cylinderformade sidobord i två storlekar tillverkade av lättbetong. Borden består enbart av naturmaterial som stenpulver i granit, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Eftersom betong är ett poröst material har produkten blivit behandlad med vax för att få ett aktivt skydd mot fläckar. En rekommendation är att bättra på vaxet inom två månader från inköpsdatum. Bordet har en vikt på cirka 50 kg. 
Läs mer
2 710 kr 3 388 kr

Orlando solstolar med Anson sidobord

Solstolsgrupp i vintagestil med två Orlandosolstolar och Anson sidobord i teak. Solstolarna är tillverkade av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. De sköna solsängarna i kombination med sidoborden ger en tidlös känsla till din uteplats eller poolmiljö.
Orlando-vintage-anson
Listbild-37880

Orlando solstol vintage

Solstolen Orlando i färgen vintage från Artwood är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. I sin tidlösa design ger den sköna solsängen ett klassiskt och stilenligt intryck.  En perfekt utemöbel för din uteplats. Komplettera gärna med möbler från samma serie eller skapa en härlig kombination från olika serier.  Ljus dyna med avtagbar klädsel i 100% polyester ingår, kemtvätt rekommenderas. Dynans stoppning består av en polyeterkärna med svept fiber och riven polyeter. Solstolen har en sitthöjd på 40 cm. 
Läs mer
6 995 kr 8 744 kr
Listbild-45900

Anson sidobord charcoal kvadrat

Anson sidobord från Artwood tillverkad av teak. I sin tidlösa design ger sidobordet ett klassiskt och stilenligt intryck. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Låt sidobordet avlasta din fikabricka, dekoration eller växt. Bordet lämpar sig både inomhus och utomhus. Viss sprickbildning kan förekomma och färgen bleks något med tiden. För att bibehålla den ursprungliga färgen rekommenderas trävax eller teakolja. Bordet behandlas med en miljövänlig vattenbaserad lösning som ger den det gråa väderbitna färgen som teak får med tiden, redan från början.
Läs mer
3 980 kr 4 975 kr