Månadens vara!- Claire bricka 50% »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Upptäck

Artwood
Nyheter

Upptäck

Artwood
Nyheter

NEW ARRIVALS

Nyheter från Artwood

Låt oss presentera stilsäkra möbler och inredningsdetaljer i både ljusa och mörka dova färger. Dova toner ger ett lugn och ett harmoniskt ombonat hem. Här finner du utvalda godbitar som garanterat kommer bli kommande storsäljande favoriter.

VELVET, LEATHER & METAL

Materialmix i sovrummet

Tyger med taktil känsla, läder, sammet och metaller. Det är mixen av material som ger den rätta känslan. Botanisera bland textilier, sänggavlar, kuddar och plädar. Tillför harmoni och en avslappnad atmosfär till sovrummet med Artwoods höstnyheter.
Sovrum
Sommar 2021
Decorative Pillows

Kuddar i jordnära färger

Hösten står på glänt och vi vill göra hemmet extra ombonat med plädar och prydnadskuddar i dova färger. Prydnadskuddar ger komfort och tillför en mjuk känsla i rummet, och passar fint att placera i sängen eller på soffan i vardagsrummet. I Artwoods gedigna sortiment finns stilfulla prydnadskuddar i flera storlekar, i olika härliga färger och vackra mönster.

A timeless area

Inspiration till matplatsen

I köket och matsalen spenderar vi mycket av vår tid. Satsa därför lite extra och gör det både mysigt och personligt för att skapa trivsel. Här finner du mängder av stolar och bord i unik design som ger rummet en internationell eller skandinavisk prägel. Addera belysning och detaljer i den stil som passar dig för att få till helheten.
Sommar 2021
Nyhet!
Andless

Endless Laut taklampa

Fin att placera över köksbordet eller en köksö.

Stilfull taklampa från Artwood med en industriell touch. Endless Laut är gjord av handblåst glas och genom sin design och rundande form gör den ett starkt intryck i rummet. 

7 300 kr

Sommar 21
Andorra
Nyhet!
Taupe

Andorra skinnfåtölj

Exklusiv skinnfåtölj i färgen taupe.

Elegant och stilfull skinnsoffa från Artwood i nubuckläder som adderar attityd och mjukhet tillsoffan genom sin sobra färg. Oavsett vart du placerar fåtöljen så har den en viktig roll i rummet. 

26 000 kr
Sommar 2021
CLASSIC & ARTISTIC

Konstnärliga vibbar

Konst och annan dekoration i hemmet ger en kreativ stämning samtidigt som det bidrar till en trivsam miljö. Addera en personlig touch med hjälp av vackra skulpturer, praktfull konst och stilfulla inredningsdetaljer.