Black Week 20-70% Bestsellers »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Upptäck

Artwood
Nyheter

Upptäck

Artwood
Nyheter

NEW ARRIVALS

Nyheter från Artwood

Låt oss presentera stilsäkra möbler och inredningsdetaljer i både ljusa och mörka dova färger. Dova toner ger ett lugn och ett harmoniskt ombonat hem. Här finner du utvalda godbitar som garanterat kommer bli kommande storsäljande favoriter.
ARTWOOD

Bedroom

VELVET, LEATHER & METAL

Materialmix i sovrummet

Tyger med taktil känsla, läder, sammet och metaller. Det är mixen av material som ger den rätta känslan. Botanisera bland textilier, sänggavlar, kuddar och plädar. Tillför harmoni och en avslappnad atmosfär till sovrummet med Artwoods höstnyheter.
PlaYd
-20%
Nyhet!
Ottoman-utvald

Malham ottoman

Gör sovrummet extra ombonat med ottomanen Malham.

En nyhet från Artwood den här hösten är fotpallen Malham. Fotpallen i sitt rutiga mönster i gråskala är ett härligt kompement till sovrummet. Inte bara skön att sitta på, utan fungerar som en fin inredningsdetalj till sovrummet. 

4 048 kr 5 060 kr
Sovrum-2
Höst 2020
Decorative Pillows

Kuddar i jordnära färger

Hösten står på glänt och vi vill göra hemmet extra ombonat med plädar och prydnadskuddar i dova färger. Prydnadskuddar ger komfort och tillför en mjuk känsla i rummet, och passar fint att placera i sängen eller på soffan i vardagsrummet. I Artwoods gedigna sortiment finns stilfulla prydnadskuddar i flera storlekar, i olika härliga färger och vackra mönster.
ARTWOOD

DINING ROOM

A timeless area

Inspiration till matplatsen

I köket och matsalen spenderar vi mycket av vår tid. Satsa därför lite extra och gör det både mysigt och personligt för att skapa trivsel. Här finner du mängder av stolar och bord i unik design som ger rummet en internationell eller skandinavisk prägel. Addera belysning och detaljer i den stil som passar dig för att få till helheten.
Höst 2020
-20%
Nyhet!
Carlos-utvald

Carlos matstol

Exklusiv matstol från Artwood i läder.

En underbar matstol med klädsel i svart läder. Matstolen har en stabil och stadig stomme av järn. Den bekväma sitsen har en stoppning av skum vilket bidrar till den höga komforten.

4 048 kr 5 060 kr
Artwood

Living Room

Lampskarmar-2
-20%
Dessau

Dessau fåtölj

Exklusiv läderfåtölj i färgen Vintage Cigar.

Fåtöljen är klädd i färgen Vintage Cigar som är ett semianilinskinn från Argentina. Skinnet slipas och pigmenteras för att få en slät yta med rätt färg. För att göra det extra tåligt har man lagt på en tunn ofärgad lackyta. 

12 871 kr 16 089 kr
Höst 2020
Höst 2020
CLASSIC & ARTISTIC

Konstnärliga vibbar

Konst och annan dekoration i hemmet ger en kreativ stämning samtidigt som det bidrar till en trivsam miljö. Addera en personlig touch med hjälp av vackra skulpturer, praktfull konst och stilfulla inredningsdetaljer.
Aw12