OUTLET 20-70% Kampanjer
Outdoor Living

UTEMÖBLER BETONG

by Newport

Outdoor Living

UTEMÖBLER BETONG

by Newport

Rough material

Robust betong

Betongmöbler är inte bara snyggt utan även ett klimatsmart alternativ eftersom de är helt återvinningsbara. Våra betongbord är perfekta om du vill sätta den robusta, härliga känslan, men mjuka gärna upp genom att kombinera med möbler av konstrotting eller trä.
Campos-kvadrat-soffbord-helbild
-30%
Fri frakt
150

Campos soffbord kvadrat

Kvadratiskt soffbord i naturmaterial.

Kvadratiskt och gediget soffbord i lättbetong. Våra betongbord består enbart av naturmaterial som stenpulver i granit, cement, naturliga jutefibrer och vatten. 

Mått: L: 100 x B: 100 x H: 47 cm

10 987 kr 15 695 kr

-30%
150

Campos soffbord 130 cm

Vaxat betongbord med fläckskydd.

Saftspill eller såskladd? Alla våra betongbord är vaxade för att ge ett skydd mot fläckar. Bättra gärna på vaxet två månader efter inköpsdatum. 

Mått: L: 130 x B: 75 x H: 47 cm

10 497 kr 14 995 kr
Betong2
-30%
Fri frakt
Campos

Campos matbord

Gediget matbord i lättbetong.

Det rymliga matbordet Campos ger mycket plats för säsongens alla utomhusmåltider. Ett betongbord skapar en fin kontrast mot naturen eller andra utemöbler i exempelvis rotting eller metall.

Mått: L: 200 x B: 90 x H: 75 cm

17 497 kr 24 995 kr
ARTWOOD OUTDOOR

Marbella karmstol med Campos matbord

Rustikt och klassisk utemöbelgrupp från Artwood. Detta är ett komplett paket som i sitt grundutförande inkluderar sex stycken Marbella karmstolar samt ett Campos matbord. Marbella är tillverkad i väderbeständig konstrotting, stolen har en gedigen aluminiumstomme som minimerar allt underhåll. Ljusa sittdynor som är tillverkade av polyester med avtagbar klädsel är inkluderade.
Marbella-campos-mobelgrupp
Listbild-37872

Marbella karmstol

Marbella är en karmstol som kan användas både som matstol eller som relaxstol. Karmstolen är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. I sin tidlösa design ger karmstolen ett klassiskt och stilenligt intryck. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Komplettera gärna med möbler från samma serie eller skapa en härlig kombination från olika serier.  Ljus dyna med avtagbar klädsel i 100% polyester ingår, kemtvätt rekommenderas. Dynans stoppning består av en polyeterkärna med svept fiber och riven polyeter. Karmstolen har en sitthöjd på 49 cm. Från armstödet ner till golvet är det 62 cm.
Läs mer
5 197 kr 7 995 kr
Campos Matbord

Campos matbord grå

Campos matbord är det största bordet i den ståtliga Campos-serien från Artwood. Ett rekatangulärt bord med måtten 200 x 90 cm med en höjd på 75 cm. Höjden till undersidan av bordsskivan är 65,5 cm. Bordet är tillverkat av lättbetong och har en vikt på ca 150 kg. Produkten har blivit behandlad med vax för att få ett aktivt skydd mot fläckar. Det är rekommenderat att bättra på vaxet inom två månader från inköpsdatumet. Färgskillnader mellan möblerna förekommer. Betongen gjuts för hand och tjockleken är inte alltid den samma och därför kan höjden på möblerna variera. Matbordet kan användas utomhus sommartid. Matbordets botten har ett mått på 40 x 120 cm och en totalvikt på 260 kg.
Läs mer
17 497 kr 24 995 kr

-30%
Doloma-utvald

Doloma sidobord

Låt sidobordet bära upp dina somriga drinkar.

Doloma är cylinderformade sidobord i lättbetong som kommer i pack om två. I sitt naturmaterial gör sig sidoborden extra fina i ett möblemang. 

Mått: B: 40 x H: 40 cm / B: 50 x H: 50 cm

3 427 kr 4 895 kr
ARTWOOD OUTDOOR

Orlando solstolar med Doloma sidobord

Stilfull solstolsgrupp i vintage med två Orlandosolstolar och Doloma sidobord i betong. Solstolarna är tillverkade av väderbeständig konstrotting och har fällbara ryggstöd. Med sin tidlösa design ger de sköna solsängarna tillsammans med sidoborden ett klassiskt uttryck.
Orlando-doloma-mobelgrupp
Listbild-37880

Orlando solstol vintage

Solstolen Orlando i färgen vintage från Artwood är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. I sin tidlösa design ger den sköna solsängen ett klassiskt och stilenligt intryck.  En perfekt utemöbel för din uteplats. Komplettera gärna med möbler från samma serie eller skapa en härlig kombination från olika serier.  Ljus dyna med avtagbar klädsel i 100% polyester ingår, kemtvätt rekommenderas. Dynans stoppning består av en polyeterkärna med svept fiber och riven polyeter. Solstolen har en sitthöjd på 40 cm. 
Läs mer
10 787 kr 16 595 kr
19-60710 1

Doloma sidobord grå

Doloma är cylinderformade sidobord i två storlekar tillverkade av lättbetong. Borden består enbart av naturmaterial som stenpulver i granit, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Eftersom betong är ett poröst material har produkten blivit behandlad med vax för att få ett aktivt skydd mot fläckar. En rekommendation är att bättra på vaxet inom två månader från inköpsdatum. Bordet har en vikt på cirka 50 kg. 
Läs mer
3 427 kr 4 895 kr
-30%
Regent

Regent soffbord

Grått betongbord som bjuder in till umgänge.

Runt betongbord av lättbetong i en fin grå färg. Ett runt bord bjuder in till umgänge och sällskap och kan placeras på inomhus som utomhus. 

Mått: Ø: 120 x H: 53 cm

11 197 kr 15 995 kr
Regent-1