Summer Deals 20-70% Bestsellers »
OUTLET 20-70% Utemöbler 20% Kampanjer
Sök
OUTDOOR WAY OF LIVING

KONSTROTTING
20%

OUTDOOR WAY OF LIVING

KONSTROTTING
20%

ARTWOOD OUTDOOR

Konstrotting

Konstrotting ger din utemiljö en naturnära och ombonad känsla. Konstrottingen är ett tåligt och väderbeständigt material, vilket gör det till ett extra bra val för utemöbler. Denna typ av rotting är helt underhållsfri och håller sig lika fin år efter år. En långsiktig investering!
Marbella
-20%
Fri frakt • Marknadens bästa priser
Marbella-2

Marbella karmstol

Klassisk och omtyckt karmstol.

Marbella är en klassisk karmstol som älskas av våra kunder för sin tidlösa design, sin bekvämlighet och sina många användningsområden. Stolen har ett tidlöst och stilenligt uttryck och fungerar lika bra som matstol som relaxstol. Karmstolen är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. Marbella karmstol är den perfekta utemöbeln för ditt uterum, din terass eller uteplats. 
 
Mått: L: 63 x B: 73 x H: 89 cm

3 395 kr 4 244 kr
-20%
Fri frakt • Marknadens bästa priser
Merballa-soffa

Marbella soffa 3-sits

Skön soffa med ljusa dynor.

Soffan Marbella från Artwood är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. Med sin tidlösa design ger soffan ett klassiskt och stilenligt intryck. Komplettera gärna med möbler från samma serie eller skapa en härlig kombination av våra olika serier. Den ljusa sitt- och ryggdynan tillverkad av polyester med avtagbar klädsel ingår.

Mått: L: 180 x B: 80 x H: 79 cm

10 895 kr 13 619 kr
Marbella2
-20%
Fri frakt • Marknadens bästa priser
Marbella-ut

Marbella fåtölj

Elegant bekväm fåtölj från Artwood.

Fåtöljen Marbella från Artwood är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. Fåtöljen är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium.

Mått: L: 69 x B: 78 x H: 79 cm

4 495 kr 5 619 kr
Marbella-karmstol
-20%
Fri frakt • Marknadens bästa priser
H

Estelle karmstol

Elegant karmstol i konstrotting.

Karmstolen Estelle i vintage grå från Artwood är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. I sin tidlösa design ger karmstolen ett klassiskt och stilenligt intryck.

Mått: L: 71 x B: 77 x H: 97 cm

4 395 kr 5 494 kr
-20%
Fri frakt • Marknadens bästa priser
Art

Brussel stol

Elegant stol i konstrotting.

Matstolen Brussel i vintagegrå från Artwood är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. I sin tidlösa design ger stolen ett klassiskt och stilenligt intryck. 

Mått: L: 55 x B: 63 x H: 104 cm

2 595 kr 3 244 kr
Santamonica
-20%
Fri frakt • Marknadens bästa priser
Sanatmonica-utvald

Santa Monica karmstol

Elegant vårnyhet! Konstrotting i luftigt rutmönster.

Karmstolen Santa Monica i classic grey från Artwood är en av våra härliga vårnyheter. Den tidlösa designen ger karmstolen ett klassiskt och stilenligt intryck. Med sin ljusa sittdyna tillverkad av polyester med avtagbar klädsel får du en bekväm och inbjudande karmstol. Stolen är tillverkad av väderbeständig konstrotting med en gedigen stomme av aluminium. 

Mått: L: 57 x B: 56 x H: 86 cm

3 195 kr 3 994 kr
-20%
Fri frakt • Marknadens bästa priser
Santa-monica-soffa

Santa Monica soffa 3-sits

Vårnyhet! Stilfull utomhussoffa i konstrotting.

Kanske vårens snyggaste och mest komfortabla nyhet! Soffan Santa Monica i classic grey från Artwood har ett fint luftigt rutmönster av konstrotting samt ljusa sittdynor tillverkade av polyester med avtagbar klädsel. Soffan har ett klassiskt och stilenligt uttryck vilket gör att den passar i de flesta utemiljöer. En perfekt möbel för din altan eller uteplats med sin väderbeständig konstrotting och en gedigen stomme av aluminium.

Mått: L: 210 x B: 79 x H: 75 cm

11 695 kr 14 619 kr
Orlando-1
-20%
Fri frakt • Marknadens bästa priser
Orlando

Orlando däckstol

Lyxigt skön däckstol från Artwood.

Däckstolen Orlando i vintagegrå från Artwood är ett utmärkt alternativ till poolkanten, altanen eller terrassen. Här ligger du skönt om du vill njuta av solens strålar. Vill du läsa en bok eller spana ut över vattnet fäller du upp huvudänden med hjälp av ett stag som kan ställas i flera lägen. Maximalt uppfälld är ryggen cirka 70 grader. Den vita dynan med avtagbar klädsel i 100 % polyester ingår. Däckstolen är tillverkad av väderbeständig konstrotting med en gedigen stomme av aluminium. 

Mått: L: 200 x B: 75 x H: 35 cm

6 895 kr 8 619 kr
Tampa
-20%
Fri frakt • Marknadens bästa priser
Tampa-6

Tampa solstol

Solstol med fotpall för bekväma sommardagar.

I solstolen Tampa från Artwood, i klassisk och stilfull design, sitter du som en kung eller drottning. Lägg upp benen på den medföljande fotpallen och ställ huvudänden i det läge som passar dig. Denna vintagegråa solstol är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium.

Stol: L: 70 cm x B: 158 cm x H: 70 cm
Fotpall: L: 70 cm x B: 88 cm x H: 70 cm

5 795 kr 7 244 kr
Layton
-20%
Fri frakt • Marknadens bästa priser
Layton-soffa

Layton soffa 3-sits

Gedigen och rejäl soffa med elegant uttryck.

Layton från Artwood är en utesoffa i generös storlek som ger ett robust och stilfullt intryck. Soffan är tillverkad av väderbeständig konstrotting med en gedigen stomme av aluminium. Med sin tidlösa design är soffan klassisk och tidlös, vilket gör att den passar i alla miljöer. Komplettera gärna med möbler från samma serie eller kombinera flera av våra underbara utomhusmodeller. 

Mått: L: 210 x B: 90 x H: 84 cm

13 295 kr 16 619 kr
Layton-utvald
-20%
Fri frakt • Marknadens bästa priser
Layton

Layton fåtölj

Stillfull fåtölj till uteplatsen.

Fåtöljen Layton från Artwood är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. Fåtöljen är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. I sin tidlösa design ger fåtöljen ett klassiskt och stilenligt intryck. 

Mått: L: 79 x B: 90 x H: 84 cm

7 585 kr 9 481 kr
San-diego
-20%
Fri frakt • Marknadens bästa priser
Sandiego

San Diego soffa 3-sits

Elegant soffa i väderbeständig konstrotting.

Soffan San Diego från Artwood är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. I sin tidlösa design ger soffan ett klassiskt och stilenligt intryck. 

Mått: L: 220 x B: 93 x H: 70 cm

13 985 kr 17 481 kr
2
-20%
Fri frakt • Marknadens bästa priser
San-diego-utvald

San Diego fåtölj

Bekväm fåtölj i konstrotting.

Fåtöljen San Diego från Artwood är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. Fåtöljen är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium.

Mått: L: 106 x B: 93 x H: 70 cm

7 195 kr 8 994 kr
Fri frakt • Marknadens bästa priser
Keylargo

Key Largo fåtölj

Stilfull och bekväm fåtölj.

Fåtöljen Key Largo från Artwood är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium.

9 899 kr
Marbella-tyg
TAKE CARE

Vårda dina möbler

Ägna lite tid åt att ta hand om dina utemöbler, så håller de längre. Skydda dina möbler från väder och vind med ett överdrag när du inte använder dem. Överdraget ger möblerna en längre hållbarhet och skyddar mot vatten och smuts.