OUTLET 20-70% Kampanjer
Outdoor Living

KONSTROTTING

by Newport

Outdoor Living

KONSTROTTING

by Newport

EASY WAY OF LIVING

Underhållsfri konstrotting

Konstrotting i exklusiv design ger dig en lika lättskött som stilsäker utemiljö. Konstrottingen är ett tåligt material, vilket gör det till ett extra bra val för utemöbler. Denna typ av rotting är helt underhållsfri och håller sig lika fin år efter år. En långsiktig investering!

-35%
Karmstol-marbella

Marbella karmstol

Elegant stol som passar olika bord.

Marbella är en högkvalitativ karmstol som kan användas både som matstol och relaxstol. Den ljusa sittdynan med avtagbar klädsel ingår, kemtvätt rekommenderas.

Mått: B: 63 x D: 73 x H: 89 cm

5 197 kr 7 995 kr
Artwood Outdoor

Marbella soffgrupp

Marbella är en tidlös soffgrupp i väderbeständig konstrotting. Detta är ett komplett paket som i sitt grundutförande inkluderar en 3-sitssoffa, samt två fåtöljer och ett soffbord. Soffgruppen är tillverkad i konstrotting med en gedigen aluminiumstomme, vilket minimerar allt underhåll. En perfekt utemöbelgrupp för din altan eller uteplats. Ljusa sittdynor som är tillverkade av polyester med avtagbar klädsel är inkluderade.
Marbella-marbella
Listbild-37873

Marbella fåtölj vintage

Fåtöljen Marbella från Artwood i färgen vintage är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. I sin tidlösa design ger fåtöljen ett klassiskt och stilenligt intryck.  En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Komplettera gärna med möbler från samma serie eller skapa en härlig kombination från olika serier.  Fåtöljen har en sitthöjd på 47 cm. Ljusa dynor med avtagbar klädsel i 100% polyester ingår, kemtvätt rekommenderas. Dynans stoppning består av en polyeterkärna med svept fiber och riven polyeter. 
Läs mer
6 692 kr 10 295 kr
Listbild

Marbella soffa vintage

Soffan Marbella från Artwood i färgen vintage är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. I sin tidlösa design ger soffan ett klassiskt och stilenligt intryck.  En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Komplettera gärna med möbler från samma serie eller skapa en härlig kombination från olika serier.  Ljusa dynor med avtagbar klädsel i 100% polyester ingår, kemtvätt rekommenderas. Dynans stoppning består av en polyeterkärna med svept fiber och riven polyeter. Soffan har en sitthöjd på 47 cm.
Läs mer
16 832 kr 25 895 kr
Listbild-10991

Marbella soffbord vintage

Marbella är ett elegant soffbord från Artwood tillverkad av väderbeständig konstrotting med en gedigen stomme av aluminium och en toppskiva av glas. I sin tidlösa design ger bordet ett klassiskt och stilenligt intryck. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Komplettera gärna med möbler från samma serie eller skapa en härlig kombination från olika serier. Låt soffbordet avlasta din fikabricka under sommaren.
Läs mer
6 172 kr 9 495 kr
Marbella-4
-35%
Brussel utvald

Brussel matstol

Elegant karmstol i konstrotting.

Den eleganta karmstolen Brussel i grått från Artwood är tillverkad i tålig konstrotting. Karmstol som är utformad för att kunna skjutas in under ett matbord.

Mått: L: 55 x B: 63 x H: 104 cm

3 572 kr 5 495 kr
Tampa-orlanddo-vintagae-delad
-35%
37874-tampa-utvald

Tampa solstol vintage

Njut av värmen i solstolen Tampa.

Solstolen Tampa i färgen vintage grå från Artwood är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium.

9 097 kr 13 995 kr
-35%
Orlando-utvald-vintage

Orlando solstol vintage

Lyxig skön solstol från Artwood.

En perfekt utemöbel för din uteplats. I sin tidlösa design ger den sköna solsängen ett klassiskt och stilenligt intryck.

 

Mått: L: 200 x B: 75 x H: 35 cm

10 787 kr 16 595 kr
ARTWOOD OUTDOOR

Orlando solstolar med Doloma sidobord

Stilfull solstolsgrupp i vintage med två Orlandosolstolar och Doloma sidobord i betong. Solstolarna är tillverkade av väderbeständig konstrotting och har fällbara ryggstöd. Med sin tidlösa design ger de sköna solsängarna tillsammans med sidoborden ett klassiskt uttryck.
Orlando-doloma-mobelgrupp
Listbild-37880

Orlando solstol vintage

Solstolen Orlando i färgen vintage från Artwood är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. I sin tidlösa design ger den sköna solsängen ett klassiskt och stilenligt intryck.  En perfekt utemöbel för din uteplats. Komplettera gärna med möbler från samma serie eller skapa en härlig kombination från olika serier.  Ljus dyna med avtagbar klädsel i 100% polyester ingår, kemtvätt rekommenderas. Dynans stoppning består av en polyeterkärna med svept fiber och riven polyeter. Solstolen har en sitthöjd på 40 cm. 
Läs mer
10 787 kr 16 595 kr
19-60710 1

Doloma sidobord grå

Doloma är cylinderformade sidobord i två storlekar tillverkade av lättbetong. Borden består enbart av naturmaterial som stenpulver i granit, cement, naturliga jutefibrer och vatten. Eftersom betong är ett poröst material har produkten blivit behandlad med vax för att få ett aktivt skydd mot fläckar. En rekommendation är att bättra på vaxet inom två månader från inköpsdatum. Bordet har en vikt på cirka 50 kg. 
Läs mer
3 427 kr 4 895 kr

-35%
Santamonica utvald

Santa Monica fåtölj

Elegant fåtölj som passar olika bord.

Santa Monica är en högkvalitativ fåtölj som kan användas både som matstol och relaxstol. Den ljusa sittdynan med avtagbar klädsel ingår, kemtvätt rekommenderas.

 

Mått: L: 77 x B: 79 x H: 75 cm

6 042 kr 9 295 kr
ARTWOOD OUTDOOR

Santa Monica soffgrupp med Anson soffbord

Bekväm loungegrupp i moderna materialval från Artwood. Santa Monica är en nätt soffgrupp med hög komfort, som tillsammans med Anson soffbord bildar en spännande kombination i elegant utförande. Observera att sittdynorna är något tunnare än på bilderna.
Santamonica-anson-2
Listbild-41168

Santa Monica soffa grå

Soffan Santa Monica i färgen classic grey från Artwood är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. I sin tidlösa design ger soffan ett klassiskt och stilenligt intryck.  En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Komplettera gärna med möbler från samma serie eller skapa en härlig kombination från olika serier.  Soffan har en sitthöjd på 42 cm. Ljusa dynor med avtagbar klädsel i 100% polyester ingår, kemtvätt rekommenderas. Dynans stoppning består av en polyeterkärna med svept fiber och riven polyeter.
Läs mer
17 547 kr 26 995 kr
Listbild-santamonica-fatolj

Santa Monica fåtölj grå

Fåtöljen Santa Monica i färgen classic grey från Artwood är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. I sin tidlösa design ger fåtöljen ett klassiskt och stilenligt intryck. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Komplettera gärna med möbler från samma serie eller skapa en härlig kombination från olika serier.  Ljusa dynor med avtagbar klädsel i 100% polyester ingår, kemtvätt rekommenderas. Dynornas stoppning består av en polyeterkärna med svept fiber och riven polyeter. Fåtöljen har en sitthöjd på 42 cm. Observera att sittdynan är något tunnare än den på bilderna.
Läs mer
6 042 kr 9 295 kr
Listbild-37867

Anson satsbord charcoal

Anson satsbord från Artwood tillverkad av teak. I sin tidlösa design ger soffbordet ett klassiskt och stilenligt intryck. En perfekt utemöbel för din altan eller uteplats. Låt sidobordet avlasta din fikabricka, dekoration eller växt. Bordet lämpar sig både inomhus och utomhus. Viss sprickbildning kan förekomma och färgen bleks något med tiden. För att bibehålla den ursprungliga färgen rekommenderas trävax eller teakolja. Bordet behandlas med en miljövänlig vattenbaserad lösning som ger den det gråa väderbitna färgen som teak får med tiden, redan från början.
Läs mer
9 797 kr 13 995 kr
San-diego-helbild
-35%
Fri frakt
Layton-soffa

Layton soffa 3-sits vintage

Rejäl soffa med elegant uttryck.

Layton soffa från Artwood är en utesoffa i generös storlek som ger ett robust och stilfullt intryck. Soffan är tillverkad av väderbeständig konstrotting.

Mått: L: 210 x B: 90 x H: 84 cm

20 082 kr 30 895 kr

-35%
Fri frakt
Marbella

Marbella soffa

Stilsäker soffa i svartvitt.

Soffan Marbella från Artwood är tillverkad av väderbeständig konstrotting och har en gedigen stomme av aluminium. Dyna och kuddar med avtagbart tåligt möbeltyg ingår.

Mått: L: 180 x B: 80 x H: 79 cm

16 832 kr 25 895 kr
-35%
Fri frakt
Soffa

Santa Monica soffa

Exklusiv soffa i svart konstrotting.

Skapa den perfekta utomhusplatsen med Artwoods nya bländande kollektion av svarta utemöbler.

Mått: B: 210 x D: 79 x H: 75 cm

17 547 kr 26 995 kr
Santa-2

TAKE CARE

Vårda dina möbler

Ägna lite tid åt att ta hand om dina utemöbler, så håller de längre. Skydda dina möbler från väder och vind med ett överdrag när du inte använder dem. Överdraget ger möblerna en längre hållbarhet och skyddar mot vatten och smuts.
Helbild-stilblogg-rottingHelbild-mob-rotting
Utvald-vaxolja
Leather Masters

Vaxolja

Den ger ett unikt skydd mot fläckar från vätskor och annat spill.

Vaxoljan från Leather Master är en torkande olja som ger en behaglig och tålig finish samt är idealisk att använda på exempelvis obehandlad ek.

199 kr
Helbild-tree-tableMob-helbild-tree-table