OUTLET 20-70% Utemöbler 20% Kampanjer
Sök
New in

Belysning

Lovely light

Ljusa tider

Vårens belysning på Newport är elegant, maffig och tidlös. Största nyheterna är definitivt bordslamporna som är mer än en halvmeter höga. Välkommen att upptäcka våra exklusiva ljuskällor för alla rum. Noggrant utvalda för att du ska hitta precis den lampa du älskar.
15
Ludlow collection

Lyxiga lampskärmar

Ge ditt hem en elegant känsla med lampskärmarna i vår kollektion Ludlow. Skärmarna finns i en mängd vackra färger, har en skimrande tygyta och guldfärgad insida som ger ett varmt ljus. Skärmen släpper inte igenom något ljus, vilket ger en timglasformad ljuskägla som sprids uppåt och ner mot bordet, fönstret eller var du behagar placera din bordslampa.
Helbild-eiccholtz
Favorit!
4

Infinity taklampa

Tidlös kristallkrona från Eichholtz.

Elegant och vacker kristallkrona i klassisk art deco-stil. Lampan består av två nivåer i olika storlekar, där varje nivå har sina egna ljuskällor. Upphängningen i antracitfärgad metall och kristallstängerna är detaljer som ger kronan en extra stilfull framtoning.  

29 995 kr
Helbild crown
Utvald crown
ARTWOOD

Crown taklampa

Crown taklampa med 20 st glödlampor (E14). Kedjans längd är 140 cm och en extra kedja på 80 cm tillkommer. Sladdens längd är 200 cm.

Mått: H 60 / Ø 105 cm

11 895 kr
Bästsäljare!
Nest

Nest taklampa

Vacker, stor taklampa i rustik stil från Artwood.

Nest taklampa är en riktig ögonbrynshöjare. En rund taklampa med cirklar i metall som bildar ett spännande mönster. En taklampa som definitivt drar blickarna till sig. Lampan väger 13 kilo och hängs upp med en kedja som är 60 cm. Har du generös takhöjd finns extra kedja att komplettera med. 

10 395 kr
Clark
Thrilling shades

Skärmar som ger effekt

Beroende på vilken lampskärm du väljer till din bordslampa kan du skapa olika uttryck och effekter. Generellt ser det bäst ut om skärmen är bredare än lampfoten. Vi har en mängd olika lampskärmar i vårt utbud för att du ska kunna hitta den skärm som ger ditt hem den känsla du eftersträvar. Tyg, metall, läder - valet är ditt.
-20%
Utvald wilson-2

Wilson bordslampa

Elegant bordslampa i kristallglas från Newport.

Woodrow Wilson (1856-1924) var den 28:e presidenten i USA:s historia. 1919 mottog han Nobels fredspris för sina ansträngningar att skapa fred i första världskriget. Hemmet är bevarat i den stil som paret Wilson skapade och är idag ett välbesökt museum. Wilson lamp base är framtagen med tydlig inspiration från Woodrow Wilsons eleganta hem där många inredningsdetaljer är i kristall.

2 159 kr 2 699 kr
-20%
Utvald clark

Clark bordslampa

Lampfot från Newport i kristallglas.

Den amerikanska skådespelaren William Clark Gable (1901-1960) kallades ofta “The King of Hollywood” eller rätt och slätt ”The King”. Vi har formgett Clark lamp base med inspiration från ikonen Clark Gables storhet och i synnerhet hans omtalade svaghet för whiskey. Lampfoten av kristall kan lätt associeras med en väldesignad flaska av den ädla drycken.

2 079 kr 2 599 kr
Interior knowledge

Inred med ljus

Använd gärna din bordslampa för att bygga ett snyggt stilleben. Bygg det förslagsvis i olika nivåer, med en riktigt hög bordslampa, en urna i mellanhöjd och en låg bok eller en ask med en mindre detalj ovanpå. I ett större rum bör du använda sex till åtta ljuskällor. Komplettera taklampan med riktat ljus från en golvlampa och stämningsljus från t.ex. bordslampor.
Vt
Simple and elegant

Vacker väggdekoration

Välj vägglampa med omsorg och ge rummet det lilla extra med en eller flera vägglampor och skapa en skön harmonisk balans mellan ljus och mörker. Vägglampor förhöjer trivselkänslan i rummet med sitt filtrerande ljus och fungerar utmärkt som både läs- och tavelbelysning.
Helbild atlanic
Berlin helbild
Berlin utvald
ARTWOOD

Berlin golvlampa

Elegant och stilsäker nätt liten golvlampa som ger ett fint ljus. Golvlampan kommer från Artwood och har en fin finish i svart. Lampan finns även som metallfärgad.

Mått: 37 x 16 x H 120 cm

4 490 kr
Soho-2
EICHHOLTZ

Soho golvlampa mässing

Stilfull nätt golvlampa i mässing.

Mått: 21,5 x 17 x H 140 cm

5 395 kr
1140