Winter sale 20-70% Bestsellers »
OUTLET 20-70%  -   JULSHOP 30-70%
Sök
Anniversary Sale
Newport Bestsellers
20-50% OFF
Anniversary Sale 20-50% OFF

Bestsellers

Newport´s best-selling

Best beloved

20-50% på Newports bästsäljare

Vi firar 22 framgångsrika år med bra priser på våra storsäljande produkter. Vackert porslin, bestick, sköna textilier, stilfulla inredningsdetaljer och möbler. Fina favoriter, lätta att älska.
Whistlerblogny50
WONDERFULLY HOT

Silkeslen och mjuk

Krispig luft och en frisk vind som biter tag i kinderna. Under den kalla årstiden är vi många som längtar in till hemmets varma vrå. Ge dig själv ledigt, kryp upp i soffhörnet och svep in dig i något mjukt och mysigt. Plädarna Whistler är tjocka och silkeslena tillverkad av den absolut finaste konstpälsen och håller sig lika tjock och mjuk med tiden.
Capri collection text
DISCOVER

Capri Collection

Vår servis Capri är tillverkad i olika mönster som ristats för hand. Den handgjorda kollektionen är tillverkad av glaserad keramik och består av frukostskålar, tallrikar, sopptallrikar, muggar och serveringsfat. De olika delarna bildar tillsammans en vacker helhet som ger en levande dukning. Capri Collection är en vacker servis som för tankarna till det bedövande vackra landskapet kring Capri.
-50%
Juliette utvald
Newport

Juliette ljusstake mässing

Juliette är en ljusstake i mässing i spännande design med tre dekorativa kulor. Hög ljusstake som ger ett fördelaktigt ljussken åt gästerna runt matbordet. Juliette är en stilren ljushållare med kärna av massiv mässing och en tålig och snygg yta av polerad mässing som inte rostar. Avsedd för kronljus.

Mått: 39 cm

450 kr 899 kr
Anni-22-npf-helbild-text
Tallriksunderlagg utvald
FINE DINING

Antique tallriksunderlägg rotting

Antique tallriksunderlägg har en rund form och är tillverkad av handvävd rotting. Klassiskt rottingunderlägg i kolonialstil som passar både till vardag- och festdukningen. Underlägg med en nedsänkning, vilket skapar en dekorativ kant runtom tallriken. Rotting är ett material som, med sin mjuka framtoning, passar utmärkt till tallriksunderlägg.

Mått: H 2,5 / Ø 32 cm / Innermått nedsänkning Ø 23 cm

199 kr
-50%
Bestick 2
Newport Ivory

Bestickset 24 delar

Newport Ivory bestickset 24 delar är ett komplett set med bestick i klassisk design. Matbestick som är lika fina till vardags som till fest. Tillverkade av rostfritt stål med ett greppvänligt skaft i elfenbenvitt och dekorativa detaljer som ger ett exklusivt intryck. Newport Ivory bestick tål maskindisk.

Set med bestick som består av sex knivar, sex gafflar, sex matskedar och sex teskedar.

500 kr 999 kr
Utemoblerblog40
-50%
Bookstand utvald
Newport

Bokstöd

Stilrent och kraftigt bokstöd i akryl med ett glasliknande utseende som även passar till våra största böcker. Vacker att använda som en inredningsdetalj då varje blad i en bok har ett unikt utseende. Perfekt för att ge din favoritbok uppmärksamheten den förtjänar.

Mått: 15 x 35 cm

300 kr 599 kr
Table-books-text
Manhattan-2-2-2
Belysning-text
Artwood helbild
Newport-tavlor-text
Newport stolar-text
Porto-text
Adler-text
Matbord-text
Eichholtz-helbild-2
Palakanset-text
Sst barts-opt
Handdukar-text
Kristall-vaser
Urnor-text
10 speglar