OUTLET 20-70% Utemöbler 20% Kampanjer
Sök
Sophisticated

Fair Bohemian Style

by Newport

Sophisticated

Fair Bohemian Style

by Newport

ECLECTIC INTERIOR

Fair Bohemian Style

Inred med vackra handgjorda dekorationer som smyckar sin plats i hemmet. Ståtliga huvudbonader på stativ, fina snäckhalsband och dekorativa askar gjorda av pärlor. Hela kollektionen är tillverkad enligt traditionella metoder av kvinnor på Bali. Varje dekoration är noggrant tillverkad för hand och tillverkad på ett hållbart sätt, av miljövänliga material som vattenhyacint, rotting och bambu. Detta för att främja goda arbetsvillkor med rättvisa löner för de som tillverkar produkterna och för att stödja den lokala balinesiska ekonomin.
-30%
Svart

Fjäderbonad svart

Vackra svarta fjädrar.

Vacker huvudbonad med inspiration från den amerikanska urbefolkningen där fjädrarna symboliserar styrka. Varje huvudbonad är noggrant tillverkad för hand på Bali av naturmaterial. 

1 119 kr 1 599 kr
-30%
Vit

Fjäderbonad vit

Huvudbonad på stativ.

Fin huvudbonad med inspiration från den amerikanska urbefolkningen där fjädrarna symboliserar styrka. Varje huvudbonad är noggrant tillverkad för hand på Bali av naturmaterial. 

1 119 kr 1 599 kr

-30%
G

Vaiana dekoration

Vackert snäckhalsband på stativ.

Elegant snäckhalsband på stativ, inspirerat från den balinesiska kulturen och för tankarna till Balis majestätiska stränder. Varje halsband är noggrant tillverkad för hand och består av naturmaterial. 

699 kr 999 kr
-30%
Cuttle

Cuttlefish dekoration

Extraordinär inredningsdetalj.

Fantastiskt fint hantverk från Bali som ger ett vackert blickfång i rummet. Den fina svarta dekorationen är inspirerad från den balinesiska kulturen, som för tankarna till Balis vackra stränder och magnifika hav.

1 259 kr 1 799 kr
-30%
Cowrie

Cowrie dekoration

Dekoration full av små söta snäckor.

Handgjord dekoration full av vackra små snäckor, som hänger på en svart ställning. Dekorationen är inspirerad från den balinesiska kulturen och har en unik och spännande design på samma gång. 

1 329 kr 1 899 kr
-30%
Maiu

Maui dekoration

Handgjord av naturmaterial.

Maui snäckhalsband i en utsökt design. Fantastiskt vackert hantverk från Bali som för tankarna till Balis vackra stränder. 

1 679 kr 2 399 kr
TrollslaYande
-30%
Troll

Trollslända mässing

Detaljrik trollslända med måttet 18 x 18 cm.

En elegant trollslända i en vacker mässingsfinish som är inspirerad från de djupa skogarna i Bali. Varje dekoration är noggrant tillverkad för hand. 

699 kr 999 kr
-30%
Svart

Moana korg svart

Handflätad svart korg.

En svart liten förvaringskorg med lock som är inspirerad från den balinesiska kulturen, som för tankarna till Balis vackra stränder. Korgen är består av vackra svarta pärlor. 

139 kr 199 kr
-30%
Guld1

Moana korg guld

Förvaringskorg i guld.

En guldfärgad förvaringskorg som är inspirerad från den balinesiska kulturen, som för tankarna till Balis vackra stränder. Den handflätade korgen är består av vackra guldfärgade pärlor. 

139 kr 199 kr
-30%
Moana-vit

Moana korgar 3-set

Korgar med inspiration från den balinesiska kulturen.

Vackra vita korgar med inspiration från den balinesiska kulturen, som för tankarna till Balis strandliv. Korgarna är noggrant vävda för hand med vackra vita pärlor. Säljs i set om tre stycken. 

1 189 kr 1 699 kr