Anniversary sale 20-50% Bestsellers »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Newport

Capri
Collection

Newport

Capri
Collection

Discover the Italian beauty

Capri Collection

Invig den soliga altanen med vår servis Capri som är tillverkad i olika mönster som har noggrant ristats för hand. Dekorera middagsbordet med kollektionens vackra mönster och förhöj sommarens härliga smaker med en havsblå dukning. Den handgjorda kollektionen är tillverkad av glaserad keramik och består av frukostskålar, tallrikar, sopptallrikar, muggar och serveringsfat.
Helbild-introbild-dukning
Unique pattern and blue as ocean

Capri Collection är en vacker servis som för tankarna till det bedövande vackra landskapet kring Capri och de olika delarna bildar tillsammans en vacker helhet som ger en levande dukning.
Helbild-andrabilden-capri-muggar-1
-50%
Capri-koppar-utvald-uppdaterad

Capri Azzurra muggar 6-pack

Muggar som passar lika bra till kaffe som te.

Capri Azzurra muggar i en havsblå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Muggarna har ett handristat mönster som ger en strukturerad yta. Muggarna tål maskindisk och mikrovågsugn. Levereras i en exklusiv presentkartong.

350 kr 699 kr
Helbild-3ebild-bowl-capri
-50%
Capri-utvald-skalar-uppdaterade

Capri Azzurra skålar 6-pack

Förgyll frukosten lite extra genom att servera din yoghurt eller gröt i Capri frukostskål.

Capri Azzurra skålar i en havsblå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Skålarna har ett handristat mönster som ger en strukturerad yta. Skålarna tål maskindisk och mikrovågsugn. Levereras i en exklusiv presentkartong. 

350 kr 699 kr
Helbild-dubbelbild-assiett-capri
-50%
Capri-utvald-assietter

Capri Azzurra assietter 6-pack

Vackra assietter i unika handristade mönster.

Capri Azzurra assietter i en havsblå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Varje assiett har ett unikt handristat mönster som ger en strukturerad yta. Tål maskindisk och mikrovågsugn. Levereras i en exklusiv presentkartong.

450 kr 899 kr
-50%
Capri-djupatallrikar-utvald

Capri Azzurra djupa tallrikar 6-pack

Djupa mattallrikar i blått, perfekt att servera pasta ur.

Capri Azzurra mattallrikar i en havsblå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Varje tallrik har ett unikt handristat mönster som ger en strukturerad yta. Tål maskindisk och mikrovågsugn. Levereras i en exklusiv presentkartong.

600 kr 1 199 kr
-50%
Capri-mattallrikar

Capri Azzurra mattallrikar 6-pack

Havsblåa mattallrikar från Newport.

Capri Azzurra mattallrikar i en havsblå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Varje tallrik har ett unikt handristat mönster som ger en strukturerad yta. Tål maskindisk och mikrovågsugn. Levereras i en exklusiv presentkartong.

650 kr 1 299 kr
Cap-helbild-efter tallrikar-capri-2
-50%
Capri-salladskal-utvalda-uppdaterad

Capri Azzurra salladsskål

Gedigen och rymlig salladsskål från Newport.

Capri Azzurra salladsskål i en havsblå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Skålen har ett handristat mönster som ger en strukturerad yta. Skålen tål maskindisk och mikrovågsugn. Levereras i en exklusiv presentkartong.

250 kr 499 kr
-50%
Capri-salladskal-taglio-uppdaterad

Capri Azzurra Taglio salladsskål

Servera sommarens godaste sallad ur Capri Taglio.

Capri Azzurra Taglio salladsskål i en havsblå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Skålen har ett handristat mönster som ger en strukturerad yta. Skålen tål maskindisk och mikrovågsugn. Levereras i en exklusiv presentkartong.

250 kr 499 kr
Cap-helbild-dubbelbild-pattern
-50%
Capri-serveringsfat-2

Capri Azzurra serveringsfat

Finns i två olika utföranden.

Capri Azzurra serveringsfat i en havsblå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Serveringsfatet har ett handristat mönster som ger en strukturerad yta. Skålen tål maskindisk och mikrovågsugn. Levereras i en exklusiv presentkartong.

450 kr 899 kr
-50%
Cap-taglio-serveringsfat-2

Capri Azzurra Taglio serveringsfat

Vackert rymligt serveringsfat i blått från Newport.

Capri Azzurra Taglio serveringsfat i en havsblå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. Serveringsfatet har ett handristat mönster som ger en strukturerad yta. Skålen tål maskindisk och mikrovågsugn. Levereras i en exklusiv presentkartong.

450 kr 899 kr
Cap-helbild-sistabild-tallrik