OUTLET 20-70% Belysning 20% Kampanjer
Sök
Discover

Classic Chairs

by Newport

Discover

Classic Chairs

by Newport

Discover

Tidlös design

Bjud in elegans och kvalité med stolar från Newport. Alla stolar består av omsorgsfullt utvalda material och har beundransvärda detaljer, dessutom är de inte bara mycket komfortabla utan fungerar även som en vacker inredningsdetalj.
Helbild-stolar-uppdaterad
Venice

Imponerar i många år

Venice är en sofistikerad och elegant stol som omfamnar lyx och elegans. Berika matbordet med dessa eleganta stolar i vackra och sobra färger. Med sin mjuka stoppning och rundade former är Venice en mycket bekväm och komfortabel matstol . Matstolens slitstarka och finstrukturerade tyg är dekorerad med vackra knappar.
Utvald-bild-venice-sand

Venice matstol sand

En matstol som utstrålar elegans.

Den bekväma stolen Venice är klädd i ett sandfärgat finstrukturerat och slitstarkt tyg i linnemix. Stolen består av omsorgsfullt valda material för att skapa en perfekt balans mellan kvalité och design. Venice är en stol som kan med sin elegans förgylla alla rum. 

3 900 kr
Stolar-utvald-venice-indigo

Venice matstol indigo

Har ett vackert blått och finstrukturerat tyg.

Ståtliga Venice Indigo har ett långt ryggstöd berikat med dekorativa knappar och har en mjuk stoppning av kallskum. Venice är en mycket bekväm och komfortabel matstol som andas sofistikerad lyx och elegans. 

3 900 kr
Helbild-venice
Utvald-bild-venice-offwhite

Venice matstol off white

En stol som andas sofistikerad lyx.

Venice matstol off white är en elegant matstol som har en klassisk form samt en sober färg som passar till många matbord. Stolens enastående detaljer och material kommer att imponera på gästerna i många år.

3 900 kr

Delano chair

Delano

Beundrad klassiker

Med sin mjuka och komfortabla formgivning är karmstolen Delano en klassiker som berikar sin omgivning. Den historiska karmstolen med stoppade dynor har imponerad på gästerna i flera hundra år och den eleganta formen går aldrig ur tiden. Ståtliga stolen Delano är en evigt stilfull och imponerande karmstol från Newport Collection.
Utvald-bild-vit-delano-2

Delano karmstol vit

En klassisk form och en tidlös design.

Karmstolen Delano är en harmonisk stol som har ett klassiskt ryggstöd som är dekorerad med praktfulla knappar. Delano är lika ståtlig i alla rum och är fylld med komfort som andas sofistikerad lyx och elegans.

4 900 kr

Hudson chair

Hudson

Utstrålar modern elegans

Med sitt rundade ryggstöd och mjuka stoppning av kallskum är Hudson en klassisk stol med en tidsenlig formgivning. Matstolen är omsorgsfullt tillverkad av utvalda materialval för att skapa rätt balans mellan kvalité och design. Hudson är en mycket bekväm och komfortabel matstol som är dekorerad med vackra nitar utav mässing och har stilrena stolsben av kvalitativ björkträ.
Helbild-hudson-uppdaterad-2
Utvald-stilblogg-hudson-sand

Hudson matstol sand

Med en harmonisk utformning och ett elegant intryck.

Matstolen Hudson med sin vackra mässingnitar har en tidlös design som utstrålar elegans. Den bekväma och praktfulla sittdelen lyfts upp av stilrena stolsben gjorda av kvalitativ björkträ. Hudson med sitt sandfärgade tyg sprider en harmonisk och lyxig känsla.  

3 900 kr
Utvald-stol-hudson-indigo

Hudson matstol indigo

En vacker stol som ger avtryck i ett helt rum.

Hudson är en klassisk matstol som har vackra mässingdetaljer som pryder det vackra tyget. Den eleganta formgivningen och dess tidlösa design ger en bekväm stol som behåller den lyxiga känslan i många år.

3 900 kr

Windsor chair

WINDSOR CHAIR

Klassiker i ny kostym

En böljande stolsrygg och stomme av gediget trä är självklara ingredienser. Den stabilt utformade sitsen finns med, precis som de infästa svarvade pinnarna som fungerar som ryggstöd och ben. Men vi har kryddat windsorstolens klassiska uttryck med omsorgsfullt utformade inslag – som infrästa detaljer och bågformad tvärbalk mellan stolsbenen.
Rish-brow
Rich-brown

Windsor matstol rich brown

Klassiker med en böljande stolsrygg.

Windsor matstol från Newport är tillverkad av massiv amerikansk ek. Den stabilt utformade sitsen finns med, precis som de infästa svarvade pinnarna som fungerar som ryggstöd och ben. 

4 999 kr
Helbild-svart
-30%
Windsor-svart

Windsor matstol svart

Elegant matstol i massiv ek.

Den stabilt utformade sitsen finns med, precis som de infästa svarvade pinnarna som fungerar som ryggstöd och ben. Men vi har kryddat stolens klassiska uttryck med omsorgsfullt utformade inslag som infrästa detaljer och bågformad tvärbalk mellan stolsbenen. 

3 499 kr 4 999 kr

Cross chair

The Crossback chair

Kosmopolitisk touch

Med en eller flera Crossback chairs får ditt hem en kosmopolitisk touch. Oavsett om du befinner dig i Europa eller USA är chansen stor att du lägger märke till stolstypen, som är en av de mest populära på restauranger och caféer. Under senare år har den även blivit omåttligt eftertraktad som heminredning. När du en gång har fått upp ögonen för Crossback chair ser du den överallt. I säsong fem av den kritikerrosade serien ”Younger”, skapad av Darren Star som bland annat gjort succéserien Beverly Hills, syns denna älskade stol i flera scener.
Rich-brown

Cross matstol rich brown

Elegant matstol av massiv ek.

Stol av exklusiv massiv amerikansk ek i färgen rich brown drifted oak med sits av traditionell rotting i natur. Inspirerad från den otroligt populära caféstolen som syns runt om i Europas vackraste städer. 

2 999 kr
Oak
Drifted-oak

Cross matstol drifted oak

Sittdyna av flätad naturrotting.

Inspirerad från den otroligt populära caféstolen som syns runt om i Europas vackraste städer. En mycket elegant matstol med korsad rygg tillverkad av exklusiv ek och flätad naturrotting. Färgen drifted oak ger stolen sin vintagekänsla. 

2 999 kr
Svart
Svart

Cross matstol svart

Klassisk caféstol med vackra detaljer.

Matstolen Cross har skapats som en hyllning till Bentwood-traditionen från Thonet i 1900-talets Österrike. Bentwood föremål är de föremål som görs genom antingen blötläggning eller ångning, sedan böjs det och låts härda i krökta former och mönster.

2 999 kr
Vit
35122

Cross matstol vit

Vitmålad klassisk stol med rundad rygg.

Matstol från Newport som har skapats som en hyllning till Bentwood-traditionen från Thonet i 1900-talets Österrike. Tillverkad av massiv ek och är målad i en sober vit färg. 

2 999 kr
Burnt-2
U-burned-oak

Cross matstol burnt oak

Rundad korsad rygg som ger ett bra stöd.

Elegant matstol av exklusiv amerikansk ek i färgen burnt oak med sits av traditionell rotting i natur. Stolen har en rundad korsad rygg tillverkad av gedigen ek. 

2 999 kr