OUTLET 20-70% Utemöbler 20% Kampanjer
Sök
UPPTÄCK

Classic Collection

Stilsäkert och hållbart

STILSÄKERT OCH HÅLLBART

Classic Collection

Classic Collection är ett svenskt varumärke som designar produkter inom inredning i en tidlös och hållbar design. Här kan du hitta eleganta kuddar, unika mattor och sköna plädar med certifieringar som öko-tex och Care & Fair.
Freizer
Tencel
Nyhet!
Shaggy

Shaggy matta champagne 200x300

Elegant handvävd ryamatta i champagnefärg med tjock lugg.

Shaggy är en elegant handvävd ryamatta i champagne tillverkad av polyester. Mattan har en lång och tjock lugg med ett vackert fall. Detta är en matta med härlig fyllighet och med en lång lugg som ger en livfull känsla. Mattan är certifierad med REACH och Care & Fair vilket är en organisation som arbetar för att ge arbetarna goda arbetsförhållanden, bra utbildning och skäliga löner.

7 790 kr
Favorit!
Merino

Merino matta

Handvävd smutsavvisande ullmatta i generös storlek.

Mattan Merino från Classic Collection är en handvävd ullmatta i ofärgad grå ull. Ullmattan Merino är en smutsavvisande vändbar ullmatta. En grå ullmatta är den perfekta basen i alla hem. Ullens naturliga fetter gör att mattan står emot smuts och fläckar på ett effektivt vis. Eventuell smuts lägger sig på ytan och avlägsnas med fördel genom dammsugning eller vädring. Mattan finns i flera färger och storlekar.

2 790 kr
Unik!
Zebra

Zebra matta

Elegant matta i ull och bambusilke. Finns i flera färger och storlekar.

Zebra är en elegant matta i ull och bambusilke i färgen greige/lin med lugg. Mattan är handgjord och mindre storleksavvikelser kan förekomma. Luddning är ett normalt beteende på denna typ av matta och oftast lugnar det ner sig med tiden. Detta är också ett kännetecken för alla finare ullmattor.

21 990 kr
Bästsäljare!
Kudde

Zebra kudde 50x50

Mönstrad kudde i bomull och jute. Innerkudde inkluderar.

Kudden Zebra är en stilfull mönstrad kudde i vitt och grått med dekorativa fransar i jute. Kudden Zebra har enfärgad baksida, en kant av jute och blixtlås på ena sidan. Kudden Zebra i vitt och grått är tillverkad av högkvalitativ bomull och är öko tex-certifierad, vilket garanterar att kudden du köpt är fri från giftiga ämnen. 

349 kr
Geometric
Key
Nyhet!
Utvald-moon

Moon glasunderlägg

Glasunderlägg i mässing. Säljs i 4-pack.

Stilrena och eleganta. Moon glasunderlägg i mässing passar perfekt som ett skydd på bordet till dina dryckesglas. Glasunderläggen är handgjorda och varje underlägg är därför helt unik. På grund av detta kan minde avvikelser förekomma. Moon glasunderlägg är tillverkade av spegelglas och mässing.

399 kr
Gems
Herringbone

Herringbone matta

Ullmatta i klassiskt fiskbensmönster. Finns i flera färger och mönster.

Herringbone matta är tillverkad av ull. Det rena och klassiska fiskbensmönstret som pryder mattan Herringbone kan tacksamt kombineras med andra färger och mönster. Mattan är slitstark och smutsavvisande vilket gör att mattan passar de flesta miljöer. Perfekt som matta under matbordet, hallmatta eller matta för barnrum. Ullens naturliga fetter gör att mattan står emot smuts och fläckar på ett effektivt vis. 

2 990 kr