CHRISTMAS GIFTS - Årets stora julklappsguide Förlängt öppet köp - t.o.m. 31/1 2022
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Upptäck

Classic
Collection

Upptäck

Classic
Collection

STILSÄKERT OCH HÅLLBART

Classic Collection

Classic Collection är ett svenskt varumärke som designar produkter inom inredning i en tidlös och hållbar design. Här kan du hitta eleganta kuddar, unika mattor och sköna plädar med certifieringar som öko-tex och Care & Fair.

Bästsäljare!
Kudde

Zebra kudde 50x50

Mönstrad kudde i bomull och jute. Innerkudde inkluderar.

Kudden Zebra är en stilfull mönstrad kudde i vitt och grått med dekorativa fransar i jute. Kudden Zebra har enfärgad baksida, en kant av jute och blixtlås på ena sidan.

459 kr
Badrumsmatta
Trysil

200 x 300cm
Shaggy

Shaggy matta champagne

Elegant handvävd ryamatta i champagnefärg med tjock lugg.

Shaggy är en elegant handvävd ryamatta i champagne tillverkad av polyester. Mattan har en lång och tjock lugg med ett vackert fall. Detta är en matta med härlig fyllighet och med en lång lugg som ger en livfull känsla.

8 595 kr
Favorit!
Merino

Merino matta beige

Handvävd smutsavvisande ullmatta i generös storlek.

Mattan Merino från Classic Collection är en handvävd ullmatta i ofärgad ull. Ullmattan Merino är en smutsavvisande vändbar ullmatta. En ullmatta är den perfekta basen i alla hem. Ullens naturliga fetter gör att mattan står emot smuts och fläckar på ett effektivt vis. 

2 995 kr
Chevron
Unik!
Zebra

Zebra matta

Elegant matta i ull och bambusilke.

Zebra är en elegant matta i ull och bambusilke i färgen greige/lin med lugg. Mattan är handgjord och mindre storleksavvikelser kan förekomma. Detta gör att varje produkt är unik i sig.

24 195 kr
Freizer
Radjur

Rådjur matta

Spännande handtuftad matta av ull.

En handtuftad matta i form av ett rådjur. Mattan är en rolig detalj som passar fint i barnrummet som i hallen eller framför den öppna spisen.

799 kr