Anniversary sale 20-50% Bestsellers »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Upptäck

Coco & Carla

Exklusiva ljusstakar från Newport.

Upptäck

Coco & Carla

COCO & CARLA

Förtrollande ljusstakar

De efterlängtade favoriterna Coco och Carla har blivit till en tidlös inredningsklassiker. Med inspiration från havet har ljusstakarnas överdel formats efter en sjöborre, och underdel efter en bläckfisk. Ljusstakarna finns i två utföranden och passar till kronljus och värmeljus.
Carla-8
Sea inspired design

Skapa en levande inredning

Ljusstakarna är handgjorda av skickliga hantverkare i noggrant utvalda material. De unika ljusstakarna är vackert arbetade med välgjorda detaljer i porslin och metall. En unik detalj som ger en levande inredning och sätter personlig prägel i hemmet.
-20%
Carla

Coco ljusstake brons

Vacker bläckfiskljusstake i klassisk design.

Låt vardagsrummet bli fulländat med bläckfiskljusstaken Carla. Skickligt tillverkad av duktiga hantverkare i en design där inspirationen till dess utseende hämtats från havet. Ljushållaren i porslin och ben i metall. 

1 599 kr 1 999 kr
Carla-4
-20%
Coco-carla-utvald

Carla ljushållare brons

Utmärkt som både ljushållare och smyckesförvaring.

Coco är både praktisk och elegant. En ljushållare för värmeljus som dessutom fungerar som förvaring av mindre saker, som smycken. Perfekt att ställa i sovrummet eller på rumsbordet. Vacker att kombinera med ljusstaken Carla. 

1 599 kr 1 999 kr
Coastal Candle Holders

ocean inspired

-20%
Carla-utvald

Coco ljusstake vit

Bläckfiskljusstake i en härlig vit färg.

Den populära ljusstaken finns även i en härlig vit färg. Carla är skickligt tillverkad av duktiga hantverkare i en design där inspirationen till dess utseende hämtats från havet. Perfekt att ge bort som gåva. 

Tillfälligt slut. Leveransbesked saknas.
1 599 kr 1 999 kr
Carla-9
-20%
Utvald-coco

Carla ljushållare vit

Förvara dina smycken elegant och stilfullt.

Coco är en underbar ljushållare för värmeljus som dessutom fungerar som förvaring av mindre saker, som dina favoritsmycken. Perfekt att ställa i sovrummet eller på rumsbordet. Vacker att kombinera med ljusstaken Carla. 

Tillfälligt slut. Leveransbesked saknas.
1 599 kr 1 999 kr
Cococarla