Anniversary Sale 20-70% Bestsellers »
OUTLET 20-70% Utemöbler 20% Kampanjer
Sök
Black week

Deal of the day

Black Week är på finalen och vi firar stort! Är du redo? Nu lanserar vi alla veckans varor. Passa på att fynda veckans deals - utvalda produkter till oslagbara 60-70%. Priserna gäller så långt lagret räcker.
-20%
Dagens vara!
Fishervit
Dagens vara

Fisher Island handduksset 4-pack

Kvalitetshanddukar i tjock bomullsfrotté.

Fisher Island handduk vit 4-pack är ett handduksset i mjuk och skön bomull. Den vita bomullsfrottén ger en fräsch känsla i ditt badrum. Tillverkad av 100% högabsorberande, öko-tex-certifierad bomull i Turkiet. Överlägsen uppsugningsförmåga tack vare den funktionella våffelfrottén.  Mått: 2 st 30x50 cm, samt 2 st 70x140 cm.

1 112 kr 1 390 kr
-50%
Dagens vara!
Bestick
Dagens vara

Newport brilliant black bestickset 24 delar

Komplett bestickset i klassisk utförande från Newport.

Deal of the day! 70% på ordinarie pris. Erbjudandet gäller så långt lagret gäller.  Newport Brilliant Black bestickset 24 delar är ett komplett set med bestick i klassisk design. Matbestick som är lika fina till vardags som till fest. Tillverkade av rostfritt stål med ett greppvänligt skaft i brilliant black och dekorativa detaljer som ger ett exklusivt intryck. Newport brilliant black bestick tål maskindisk.

Set med bestick som består av sex knivar, sex gafflar, sex matskedar och sex teskedar.

500 kr 999 kr
-50%
Dagens vara!
Bw-manhattan
Dagens vara

Manhattan tumblerglas 6-pack

Vackert facettslipade kristallglas från Newport.

Deal of the day! 70% på ordinarie pris. Erbjudandet gäller så långt lagret gäller. 
Manhattan tumblerglas är vackra glas i kristall med facetterad skärning som reflekterar ljuset briljant. Kristallglas har en fin glans och sprider ett härligt skimmer. Manhattan tumblerglas kan användas som vattenglas, whiskeyglas eller cocktailglas. Eller imponera på gästerna genom att servera desserten i dessa tjusiga kristallglas. Säljs i set om sex stycken tumblerglas i kristall.

400 kr 799 kr
-70%
Dagens vara!
Cap-benat
Dagens vara

Cap Bénat påslakanset vit/blå 4-del

Elegant påslakanset, komplett set om fyra delar.

Deal of the day! 70% på ordinarie pris. Erbjudandet gäller så långt lagret gäller. Cap Bénat är ett påslakanset i vitt och blått som ger en behaglig och vilsam känsla. Insvept i sängkläder av svalaste bomull kommer du att sova skönt och gott. Våra påslakanset är tillverkade i 100% öko-tex-certifierad bomull och finns för både enkel- och dubbelsäng. Ett perfekt påslakanset med variationsmöjligheter för dig som vill skapa hotellkänsla i ditt sovrum. Öppningen för täcket sitter på ena kortsidan på singelpåslakanet. Dubbelpåslakanet är kvadratiskt, vilket gör att du kan bädda så att ränderna hamnar lodrätt istället för vågrätt (se bild). Gör ditt sovrum till en dröm med Cap Bénat påslakanset i vitt och blått.

4-del - Påslakanset med singelpåslakan
2 st 150x210 cm + 2 st 50x60 cm

417 kr 1 390 kr
-20%
Dagens vara!
Fisher dagens vara
Dagens vara

Fisher Island 2-pack blå 70x140 cm

Mjuka och tjocka frottéhanddukar från Newport.

Deal of the day! 70% på ordinarie pris. Erbjudandet gäller så långt lagret gäller.  Härligt lyxig frottéhandduk tillverkad av 100% högabsorberande-, ÖKO-TEX certifierad bomull i Turkiet. Överlägsen uppsugningsförmåga tack vare den funktionella våffelfrottén. Set om 2 st handdukar 70x140 cm.

958 kr 1 198 kr
-50%
Exklusiv presentförpackning
Garret2
Dagens vara

Garrett tumblerglas 6-pack

Eleganta tumblerglas som matchar juldukningen.

Deal of the day! 60% på ordinarie pris. Erbjudandet gäller så långt lagret gäller.  Garrett tumblerglas är små nätta glas med guldemblem och guldkant från Newport Collection. Glasen är tillverkade av kristallin och har tjock botten, vilket ger en skön tyngd. Använd Garrett tumblerglas som vattenglas, whiskeyglas eller cocktailglas. Eller imponera på gästerna genom att servera glöggen eller desserten i dessa tjusiga glas med gulddetaljer. Tillhörande karaff finns också att köpa till.

400 kr 799 kr
-70%
Julklappstips!
Polo2 (kopia)
Dagens vara

Polo muggar 6-pack blå

Komplett set med muggar från Newport.

Deal of the day! 70% på ordinarie pris. Erbjudandet gäller så långt lagret gäller.  Set om sex Polo-inspirerade porslinmuggar i marinblått med handtag. Muggarna är numrerade med 1-6 och har ett Newportemblem på motstående sida. Rymmer 20 cl. Levereras i en exklusiv presentkartong.

Tillfälligt slut. Leveransbesked saknas.
180 kr 599 kr
-70%
Exklusiv presentförpackning
Polo1 (kopia)
Dagens vara

Polo muggar 6-pack ivory

Komplett set med muggar från Newport.

Deal of the day! 70% på ordinarie pris. Erbjudandet gäller så långt lagret gäller.  Set om sex Polo-inspirerade porslinmuggar i offwhite med handtag. Muggarna är numrerade med 1-6 och har ett Newportemblem på motstående sida. Rymmer 20 cl. Levereras i en exklusiv presentkartong.

180 kr 599 kr
Dagens vara

Positano 70%

Passa på att fynda Positano, en exklusiv serie porslin från Newport. Vi säljer ut hela serien till 70%, priset gäller så långt lagret räcker.