Summer sale - 20-50% på hela sortimentet » Gäller online & i butik.
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
UPPTÄCK

Newport
Denim

UPPTÄCK

Newport
Denim

New England inspired

Lantliga kökstextilier

Upptäck en unik textilserie i New England-stil från Newport. En kollektion stilfulla kökstextilier i mörkblå denim som passar perfekt för dukningar i klassisk lantlig stil. Denim är ett slitstarkt tyg som kan hålla för alltid, dessutom får tyget mer karaktär ju mer du tvättar det.
Denim-1Mobil1
Denim table setting

Duka med denim

1. Trärena möbler och denim ger en ombonad lantlig känsla. Har du ett träbord, vik vår Denim bordsduk en gång på längden till en löpare och låt delar av bordsskivan synas.
2. Var inte rädd att gå på med mycket denim i allt från duk och bordsunderlägg till servetter. Kombinera gärna med blåvita tallrikar och låt den blå nyansen ta för sig rejält.
3. Tenn är lika klassiskt som denim, dessutom passar nyanserna och materialen som handen i handsken tillsammans. Upptäck vår vackra Pewter Collection.

DeskMob
BBQ dining

Grillbestick av rosenträ

Duka bordet med exklusiva grillbestick och jumboknivar av rosenträ och rostfritt stål. Besticken har fantastiskt sköna trähandtag och tandat knivblad vilket gör dem perfekta till nygrillat, även om de självklart passar till alla typer av maträtter. Levereras i en fin presentförpackning.
-50%
Grillbestick

Ranch grillbestick

Levereras i en fin förpackning.

Grillbestick i set om 12 delar i rostfritt stål och trä. Klassiska grillbestick med handtag i rosenträ av polywood. Besticken tål maskindisk.

400 kr 799 kr
-50%
Bbq

Texas BBQ knivar

Handtag av rosenträ.

Fyra jumbogrillknivar med ett fantastiskt skönt handtag och vasst tandat blad, perfekt för nygrillat. Kommer i en fin presentförpackning i set om fyra. 

400 kr 799 kr