Månadens vara!- Morgonrockar 60% »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök

Designrea 20-50%

Newport Collection, Klong, Skruf, Jonathan Adler med flera

Designrea 20-50%

Klong, Skrufs Glasbruk, Jonathan Adler med fler.

DESIGNER SALE

Kampanj på designklassiker

Riktigt högkvalitativ design går aldrig ur tiden. Just nu erbjuder vi kvalitetsprodukter från ledande och välkända varumärken med förmånliga 20-50% i rabatt. Passa på att slå till på den där ljusstaken, vasen eller skålen du så gärna vill ska bli din.

HIGH QUALITY DESIGN

Newport Collection 20-50%

Newport Collection är vårt eget varumärke med allt från egendesignade möbler till inredningsdetaljer som präglas av hög exklusivitet och ett hantverk utöver det vanliga. Just nu hittar du bland annat våra vackra kristallvaser och ljusstakar till nedsatt pris.
Juliettes

Juliette ljusstake

Ljusstake i en spännande design.

Stilren ljushållare med kärna av massiv mässing och en tålig och snygg yta av polerad mässing. 

699 kr
Skinande kristall
Kristall

Cantwell kristallvas

Glas med hög ljushet och briljans.

En bukett med ljuvliga blommor gör sig extra fin i en vacker vas. Låt oss presentera kristallvasen Cantwell. 

2 249 kr
-30%
Högpolerat krom
Trebecca

Tribeca lykta

Elegant lykta avsedd för blockljus.

En exklusiv cylinderformad hurricanelykta av glas och högpolerat krom som sprider ett fint och behagligt sken. 

629 kr 899 kr
Bkstod

Artisanal glassware

Skrufs glasbruk 20%

Skrufs Glasbruk har funnits sedan 1897 och har samarbetat med kända formgivare sedan 1950-talet. En av de mest framstående är glaskonstnärerna är Carina Seth Andersson, som bland annat designat succévasen Pallo och ljuslyktan Tokyo. Nu ägs och drivs glasbruket av familjen Elm och alla produkter görs i hyttan i Skruv, i glasriket Småland.
Nu i vit nyans
Skruf21-utvald-pallo-s

Pallo vas

Vacker både med och utan blommor.

Elegant vas i handblåst glas i en vacker mjölkvit nyans. Vasen är tillverkad av skickliga glasblåsare vid Skrufs glasbruk i Småland. 

4 200 kr
Skruf21-helbild-

Playful american design

Jonathan Adler 20%

Med stor självdistans, lekfullhet och en naturlig fallenhet för att hamna i fokus ger Jonathan Adlers vaser och detaljer ditt hem det där extra som många letar efter. Varumärket är uppkallat efter grundaren, den amerikanska keramikern Jonathan Adler som nu driver sitt egna väletablerade designföretag.
Uttrycksfull design
Muse

Muse Votive Vessel skål

Liten skål i vitt porslin.

Den där lilla skålen som finns i hörnet av alla hem. Perfekt till förvaring för ditt favoritté, salt eller nycklar. 

349 kr
Adler2

TIMELESS ELEGANCE

Klong 20%

Tidlöst, elegant och vackert. Klong samarbetar med designers som formger produkter som har potential att formas till framtida klassiker. Det svenska varumärket har tagit fram en mängd produkter som blivit omåttligt populära för sitt klassiska uttryckssätt.
Gloria

DESIGN ICON

Stoff Nagel 20%

Stoff Nagels moduler i reproduktion av Hans Nagels klassiska modulljusstake från 1965, formgiven av Werner Stoff, är en riktig kundfavorit. Många älskar att det på ett så enkelt och smart sätt går att bygga ihop sin egen innovativa ljusstake av modulerna, som dessutom finns i flera olika varianter.
Nagel
Byggbar modul
Nagel-massing

Nagel ljusstake

Modulljusstake i mässing.

Nagel ljusstake mässing är en riktig designklassiker från Stoff. Ljusstaken består av en del som du kan bygga ihop med fler delar när du vill.

559 kr

Sustainable and stylish

Classic Collection 20%

Det svenska varumärket Classic Collection står för hållbarhet och utsökt design som smälter samman till tidlösa och stilfulla inredningsprodukter. Klassisk skandinavisk elegans som stoltserar med certifieringar som öko-tex och Care & Fair.
Vändbar
Merino

Merino matta

Handvävd ullmatta i ofärgad grå ull.

Ullmattan Merino är en smutsavvisande vändbar ullmatta. En grå ullmatta är den perfekta basen i alla hem.

2 790 kr
Dekorativa fransar
Kudde

Zebra kudde

Mönstrad kudde i bomull och jute.

Zebra är en stilfull kudde i vitt och grått med dekorativa fransar i jute. Kudden Zebra har enfärgad baksida och en kant av jute.

349 kr

Handmade candles

Ester & Erik 20%

Danska designföretaget Ester & Erik står för ett genuint hantverk in i minsta detalj. I mer än 30 år har de tillverkat handstöpta ljus med omsorg och av naturliga råvaror för att skapa de mest eleganta ljusen med bästa kvalitet.
Ester

Beautiful lamps

Karlskrona Lampfabrik 20%

Karlskrona Lampfabriks oerhört genuina fotogenlampor har en detaljrikedom och utstrålning som slår det mesta. Från plåt till armatur tillverkas delarna till lamporna av duktiga hantverkare med samma teknik som för över 300 år sedan för att upprätthålla traditionen i Sverige.
Karls

made of magnet

Molekyl 20%

Molekyl är en spännande ljusstake som består av magnetkulor som ger dig möjlighet till att designa den precis som du själv vill ha den. Genom sin starka magnetism kan du skapa en unik och lekfull inredningsdetalj i form av en ljusstake som garanterat drar blickarna till sig.
Molekyl