Månadens vara!- Morgonrockar 60% »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Celebrate Easter

Påskdukning

by Newport

Celebrate Easter

Påskdukning

by Newport

Shining holiday

Guldkant på påskbordet

De långa middagarna med välkomponerade menyer är något av det bästa med påsken. Duka påskbordet med elegans och gyllene förtecken. Porslin med guldfärgade kanter, skinande mässing och tenn tar påskmiddagarna till en ny, extra elegant nivå.

Pewter collection

Tidlöst tenn

Fullända påskdukningen med lekfulla detaljer i finaste tenn. Newports salt- och pepparkar, äggkoppar, placeringskortshållare och annat i tenn tillför det lilla extra på bordet. Många av våra kunder samlar på dessa finurliga och vackra tennprodukter och köper ofta något nytt till samlingen vid högtider, årstider eller andra tillfällen.
-50%
Klassiskt tenn
Kanin

Kanin cocktailpinnar

Påskens gulligaste behållare med tillhörande cocktailpinnar.

Behållare och cocktailpinnar från Newport, tillverkade av tenn, med motiv av en detaljerad kanin. Fin produkt att låta stå framme som en vacker dekoration på middagsbordet.

175 kr 349 kr
NamnloYst-1
Helbild-aggkoppar-4

Golden porcelain

Elegant porslin

Välkomna våren med vår porslinsserie i en vacker vit färg med en dekorativ guldfärgad kant. Serien Ginger Gold består av tallrikar samt kopp med fat som ger dig chans att sätta ett förtjusande guldskimrande uttryck på påskbordet.
Effektfull guldkant
Tallrik

Ginger Gold tallrik

Stilfull mattallrik i porslin med guldkant.

Ginger Gold är en elegant mattallrik tillverkad av porslin i en vacker vit färg med en dekorativ guldkant. Matttallriken har en omkrets på 27 cm. 

229 kr
Finns även för espresso
Kopp

Ginger Gold kopp

Vit kopp i porslin med guldkant och tillhörande fat.

Ginger Gold är en porslinskopp med tillhörande fat i en vacker vit färg med dekorativ guldkant. En stilfull dukning är pricken över i när du bjuder in till påskmiddag.

389 kr
Helbild-delad-pask-dukning
Handristat mönster
SkaYlar

Capri Azzurra skålar 6-pack

Fina skålar med handristat mönster i en härlig blå ton.

Underbara skålar från Newports kollkektion Capri Azzurra. Skålarna har en vacker djupblå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. 

699 kr
-50%
Glaserad keramik
Mugg

Capri Azzurra muggar 6-pack

Vackra muggar i glaserad keramik från Newport.

Kollektionen Capri Azzurra från Newport består av en härlig serie av muggar, skålar, tallrikar och fat i en blå färg som påminner om det skimrande havet vid den italienska ön Capri. 

350 kr 699 kr

Helbild-servetter
Stylish wiping

Stiligt på bordet

Fina servetter med påskens motiv ger middagsgästerna en chans att torka av sig snyggt. Bottna dukningen med vackra bordsunderlägg och använd gärna vackra servettringar av metall för att sätta den stiliga stämningen vid bordet. Kombinera med våra tjusiga glas för en komplett känsla.
Enkla att torka av
Utvald-bordsunderlagg

Morris Strawberry bordsunderlägg

Duka fint med bordsunderlägg med vackert mönster.

Morris Strawberry Thief är fina bordsunderlägg i neutrala färger i gråskala. Underläggen är värmebeständiga upp till 100 grader.
 

599 kr
Manhattan
Dekorativ guldkant
Garrett-tumbler

Garrett tumblerglas 6-pack

Små nätta tumblerglas med guldemblem och guldkant.

Glasen är tillverkade av kristallin och har tjock botten, vilket ger en skön tyngd. Använd Garrett tumblerglas som vattenglas, whiskeyglas eller cocktailglas. 

799 kr
-50%
Rymmer 1,4 liter
Garrettkaraff

Garrett karaff

Garrett karaff är en rymlig elegant utformad dryckeskaraff.

Dryckeskaraff gjord av kristallin med guldemblem och guldkant från Newport Collection. Fyll karaffen med juice, citronvatten eller saft. 

400 kr 799 kr