20-50% rabatt på Soffor & Fåtöljer Upptäck »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Discover

Classic
Egg Cups

Discover

Classic
Egg Cups

the little assistants

Klassiska och tidlösa äggkoppar

För dig som smakfullt vill piffa upp bordet lite extra och ge dukningen en personlig touch, låt dessa små äggkoppar få sin plats på bordet. Äggkoppar i en tidlös design som finns i mässing och försilvrad mässing och är noggrant tillverkade med fina detaljer. Upphöjd på små lejontassar som ger både ett elegant och lekfullt uttryck. 
Egg-delad
-30%
Nyhet!
Silver-utvald

Äggkopp silver

Ny äggkopp från Newport i försilvrad mässing.

Låt oss presentera vår nya äggkopp i försilvrad mässing. En underbar äggkopp med vackra noggrant tillverkade detaljer som håller ditt ägg på plats. Med sin unika design blir det till en rolig detalj som alla runt bordet kommer att uppskatta.

139 kr 199 kr
Aggkopp-massing
-30%
Favorit!
Massing

Äggkopp mässing

Blir en fin detalj på frukostbordet.

Underbar äggkopp i en spännande design som blir till en fin detalj på frukostbordet. Ett frukostbord är inte komplett utan en äggkopp som håller ditt ägg på plats. En äggkopp värd att bli din personlig favorit genom sin eleganta och lekfulla design.

111 kr 159 kr
Whatever the occasion

An Elegant Gift

From birthdays to weddings to anniversaries.

Egg-utvald
EGG-CELLENT GIFT

Visa din omtanke

Kanske ska du på bröllop, födelsedagsfirande eller examensavslutning? Ge bort en vacker gåva som kommer till användning och som blir ett minne för livet. En elegant gåva som passar fint till mors- och farsdag, men även som gå-bort gåva. Visa din omtanke och ge bort en fin äggkopp i mässing eller försilvrad mässing. Ett utmärkt val av gåva om du önskar ge något som har det där lilla extra.