Månadens vara!- Claire bricka 50% »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Upptäck

Eichholtz
Nyheter

Exklusivt sortiment av möbler och inredning.

Upptäck

Eichholtz Nyheter

Exklusivt sortiment av möbler och inredning.

MOMENTS OF GLAMOUR

Nyheter från Eichholtz

Låt oss presentera stilfulla möbler och inredningsdetaljer från Eichholtz. Här finner du utvalda godbitar som garanterat kommer bli kommande storsäljande favoriter. Inspireras av ett gediget sortiment som andas sofistikerad lyx i tidlös klassisk design.
Upptäck

BOUCLÉ COLLECTION

Upptäck

BOUCLÉ COLLECTION

BOUCLÉ FURNITURE

Mjuk, inbjudande och komfortabel

Exklusiv möbelserie från Eichholtz med eleganta möbler i mjuk bouclétyg. Det mjuka enfärgade tyget är ett ull-liknande modetyg som nu även klär möbler, vilket skapar en varm och ombonad känsla i rummet. Botanisera bland stilfulla soffor, fåtöljer och matstolar.
Belysning
SPARKLING SERENITY

Stämningsfull belysning

Skapa en stämningsfull atmosfär med belysning från Eichholtz. Välj en lampa med omsorg och ge rummet det lilla extra och skapa en skön harmonisk balans mellan ljus och mörker.
UPPTÄCK

TRIBUTE COLLECTION

UPPTÄCK

TRIBUTE COLLECTION

Tribute Collection

Unik möbelserie

Upptäck Eichholtz fantastiska kollektion Tribute som andas en modern och vintage minimalism. Den tidlösa formgivningen är inspirerad av möbler från den storslagna möbeldesigner Pierre Jeanneret. Möblerna från Eichholtz Tribute Collection har en europeisk känsla som omfamnar den stilrena designen. Likt Jeannerets mästerverk är sittmöblernas enkla och vassa former inspirerade av bokstäverna X, V och D.
Helbild-eichholtz-soffa
A SOPHISTICATED LOOK

Förstklassiga soffor och fåtöljer

Luxuösa loungesoffor och fåtöljer i jordnära färger med hög komfort. De generösa sittytorna skapar i kombination med de mjuka sittdynorna och kuddarna mysiga soffor som bjuder in till umgänge. Echholtz har ett brett sortiment av eleganta soffor och fåtöljer.
Highland

Highland skänk ek

Elegant skänk på fötter i tvättad ek.

Highland ingår i en serie som består av totalt tre olika möbler. Möblerna är skickligt tillverkade av duktiga handverkare i tvättad ek. Skänken är rymlig vilket gör att du kan förvara mycket, som pärmar och kontorssaker till porslin och glas. 

44 995 kr
Fri frakt!
Delarenta

DeLaRenta barskåp

Tidlöst och stilrent barskåp tillverkad av skickliga hantverkare.

DeLaRenta är ett stilenligt barskåp full av intryck, tillverkad av finaste ek av skickliga hantverkare. Vackra detaljer och ordentligt med rymlighet. Med sin simpla formgivning tilltalar barskåpet elegans. Ett perfekt skåp att förvara dina ädla drycker i. 

41 995 kr
Dekoration
55
ILLUSION OF SPACE

Skapa utrymme

Med hjälp av speglar kan du skapa en illusion av att rummet är mycket större än vad det är. Spegeln reflekterar ljuset och därmed effekten av rymden. Upptäck Eichholtz gedigna sortiment av stilfulla och fantasifulla speglar i olika varianter.