20-50% rabatt på Soffor & Fåtöljer Upptäck »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Upptäck

Eichholtz
Nyheter

Exklusivt sortiment av möbler och inredning.

Upptäck

Eichholtz Nyheter

Exklusivt sortiment av möbler och inredning.

MOMENTS OF GLAMOUR

Nyheter från Eichholtz

Låt oss presentera stilfulla möbler och inredningsdetaljer från Eichholtz. Här finner du utvalda godbitar som garanterat kommer bli kommande storsäljande favoriter. Inspireras av ett gediget sortiment som andas sofistikerad lyx i tidlös klassisk design.

SPARKLING SERENITY

Stämningsfull belysning

Skapa en stämningsfull atmosfär med belysning från Eichholtz. Välj en lampa med omsorg och ge rummet det lilla extra och skapa en skön harmonisk balans mellan ljus och mörker.A SOPHISTICATED LOOK

Förstklassiga soffor och fåtöljer

Luxuösa loungesoffor och fåtöljer i jordnära färger med hög komfort. De generösa sittytorna skapar i kombination med de mjuka sittdynorna och kuddarna mysiga soffor som bjuder in till umgänge. Echholtz har ett brett sortiment av eleganta soffor och fåtöljer.
-20%
Utvald-ditmarsoffa
DISCOVER

Ditmar soffa beige

Upplev det härliga tyget mademoiselle beige, som ger hela rummet ett lyft!

Soffan Ditmar ger mycket charm och värme till ditt vardagsrum. Soffans djupa sömmar ger denna moderna soffa en hint av nostalgi.

34 076 kr 42 595 kr
-20%
Utvald-antico
DISCOVER

Antico fåtölj natur/guld

Dekorera med guldetaljer

Antico fåtölj är klädd i en vacker ljusbeige färg med en stomme i guld, ger en känsla av elegans och för även tankarna till naturen med sin grenformade ram.

15 516 kr 19 395 kr
Helbild-delad-barMob-html-helbild-barbild-eichholtz
Upptäck

BOUCLÉ COLLECTION

Upptäck

BOUCLÉ COLLECTION

BOUCLÉ FURNITURE

Mjuk, inbjudande och komfortabel

Exklusiv möbelserie från Eichholtz med eleganta möbler i mjuk bouclétyg. Det mjuka enfärgade tyget är ett ull-liknande modetyg som nu även klär möbler, vilket skapar en varm och ombonad känsla i rummet. Botanisera bland stilfulla soffor, fåtöljer och matstolar.
Dekoration
55
ILLUSION OF SPACE

Skapa utrymme

Med hjälp av speglar kan du skapa en illusion av att rummet är mycket större än vad det är. Spegeln reflekterar ljuset och därmed effekten av rymden. Upptäck Eichholtz gedigna sortiment av stilfulla och fantasifulla speglar i olika varianter.
UPPTÄCK

TRIBUTE COLLECTION

Tribute Collection

Unik möbelserie

Upptäck Eichholtz fantastiska kollektion Tribute som andas en modern och vintage minimalism. Den tidlösa formgivningen är inspirerad av möbler från den storslagna möbeldesigner Pierre Jeanneret. Möblerna från Eichholtz Tribute Collection har en europeisk känsla som omfamnar den stilrena designen. Likt Jeannerets mästerverk är sittmöblernas enkla och vassa former inspirerade av bokstäverna X, V och D.