OUTLET 20-70% Utemöbler 20% Kampanjer
Sök
LUXURY OUTDOOR LIVING

Eichholtz Outdoor

at Newport

LUXURY OUTDOOR LIVING

Eichholtz Outdoor

at Newport

SELECTED FOR YOU

Exklusiva Eichholtz

Nu kan vi stolt presentera en utomhusserie från det exklusiva holländska varumärket Eichholtz. Lyxiga och högklassiga utemöbler i svart och vit underhållsfri aluminium med vita eller blå dynor. Här får du sofistikerad design och funktionalitet i en unik mix. En kollektion som faller även den mest kräsna i smaken.
EICHHOLTZ AT NEWPORT

BLACK BEAUTY

Elegant design
Utvald-stol

Paladium stol

Exklusiv matstol med rygg i utskuret mönster från Eichholtz.

Luta dig tillbaka och koppla av i matstolen Paladium. Eichholtz utekollektion består av en serie exklusiva möbler som finns i både svart och vitt med ljusblåa och vita dynor. Stolen med sin sofistikerade, men spännande formgivning passar fint in på din uteplats, terrass eller trädgård.

7 795 kr
Gör utelivet lyxigare
Bell-rive

Bell Rive matbord

Runt exklusivt matbord i svart aluminium.

Bell Rive är ett elegant och stilfullt runt matbord som gör utomhuslivet lite mer elegant och lyxigt. Bordet har en omkrets på 130 cm. Utemöblerna från Eichholtz har en stomme av aluminium, ett material som varken rostar eller kräver större underhåll. Vid rengöring - ta bort dynorna och torka av med en mjuk fuktig trasa. Undvik starka rengöringsmedel. Matbordet Bell Rive finns även i en större storlek med en omkrets på 160 cm. 

33 995 kr
EICHHOLTZ AT NEWPORT

WONDERFULLY WHITE

Exklusiv sittupplevelse
Soffa

Ocean Club soffa 3-sits

Utomhussoffa som lever upp till alla förväntningar.

Ocean Club från holländska Eichholtz är soffan som faller även den mest kräsna i smaken. Med sin sofistikerade och detaljerade design ger den karaktär till din uteplats, terass eller trädgård. Dynorna i mjukt ljusblått för tankarna till havet och ljusa sandstränder. De mjukt stoppade dynorna bidrar till hög komfort och en sittupplevelse utöver det vanliga. Eichholtz kollektion av utemöbler består av en serie exklusiva utemöbler som finns i både svart och vitt med ljusblåa och vita dynor. 

67 995 kr
Ger karaktär åt terrassen
Soffbord

Bell Rive soffbord

Soffbordet finns i två olika storlekar.

Bell Rive är ett elegant soffbord som ingår i holländska Eichholtz kollektion av extravaganta och exklusiva utemöbler. Möblerna, som är av lackad tålig aluminium, finns i både svart och vitt. Soffbordet har en elegant formgivning som drar blicken till sig. Soffbordet är perfekt för att ge stilfull personlighet åt din uteplats, terrass eller trädgård. 

33 995 kr