OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
KAMPANJ 20%

Fåtöljer

Exklusiva fåtöljer från Europas ledande möbeltillverkare.

KAMPANJ 20%

Fåtöljer

Exklusiva fåtöljer från Europas ledande möbeltillverkare.

KAMPANJ

Fåtöljer 20%

Upptäck ett gediget sortiment av stilfulla fåtöljer från Europas ledande möbeltillverkare. Fåtöljer i modern som klassisk design, i material som läder, flätad teak och bouclétyg. Just nu har vi ett kampanjerbjudande som ger dig 20% rabatt på alla fåtöljer.

Försedda med hjul
Offwhite

Newport howardfåtölj

Stomme av pinjeträ och ben i svartbetsad björk.

Sittkomforten i Newport Howardfåtölj är mycket god och modellen andas lyx, kvalitet och elegans. Fjädertoppen i kombination med kallskumskärnan ger en mjuk och sittvänlig fåtölj tack vare det något högre ryggstödet. Alla sitt- och ryggdynor har avtagbar klädsel som går att kemtvätta. 

13 900 kr
Porto
Classic Design

Stilsäkra möbler i teak

Inred ditt hem med stilsäkra möbler i hållbar teak och läder. Möblerna är inte bara funktionella och komfortabla utan fungerar även som en vacker inredningsdetalj.

From Linen to Leather

Klassiskt möter rustikt

Artwood har fåtöljer av vackert slitet läder, tyg, trä och konstrotting. Gedigna kvalitetsmöbler i en rustik och unik stil som samtidigt är tidlös. Här finner du fåtöljer i olika utföranden för hemmets alla rum med hög komfort, av material som håller sig lika fina genom åren.
Dessau

Dessau fåtölj

Elegant läderfåtölj i klassisk design.

Fåtöljen är klädd i lädret Vintage Cigar som är ett semianilinskinn från Argentina. Skinnet slipas och pigmenteras för att få en slät yta med rätt färg. För att göra det extra tåligt har man lagt på en tunn ofärgad lackyta. 

13 990 kr
Dorset
Ovedio

Ovideo loungefåtölj

Mjuk och skön loungefåtölj att vila i.

Loungefåtöljen i färgen Fudge, är ett semianilinskinn från Argentina. Skinnet slipas och pigmenteras för att få en slät yta med rätt färg. För att göra det extra tåligt har man lagt på en tunn ofärgad lackyta. 

33 500 kr

exclusive elegance

Möbler med arbetade detaljer

Upptäck Eichholtz gedigna sortiment av exklusiva fåtöljer i olika material, med väl arbetade detaljer i en tidlös stil som håller i generationer. Om du är ute efter unika möbler som sätter en stark personlig prägel, så finner du garanterat den fåtöljen hos Eichholtz.
Eichhotz
BOUCLÉ FURNITURE

Mjuk, inbjudande och komfortabel

Exklusiv möbelserie från Eichholtz med eleganta möbler i mjuk bouclétyg. Det mjuka enfärgade tyget är ett ull-liknande modetyg som nu även klär möbler, vilket skapar en varm och ombonad känsla i rummet. Botanisera bland stilfulla fåtöljer i olika varianter.