OUTLET 20-70%
Sök
Discover

FAUX FUR COLLECTION

BY NEWPORT

FABULOUS FAKE

Faux Fur Collection

Varm och mysig på samma gång. Newports eleganta plädar i konstpäls har ett naturtroget utseende som ger hemmet en exklusiv känsla. De är generösa i storleken och passar lika bra i ett soffhörn som i sängen eller som en snygg detalj på golvet.
Helbild 1
WONDERFULLY HOT

Silkeslen och mjuk

Krispig luft och en frisk vind som biter tag i kinderna. Under den kalla årstiden är vi många som längtar in till hemmets varma vrå. Ge dig själv ledigt, kryp upp i soffhörnet och svep in dig i något mjukt och mysigt. Plädarna Whistler är tjocka och silkeslena tillverkad av den absolut finaste konstpälsen och håller sig lika tjock och mjuk med tiden.
1212
1
Newport Collection

Whistler pläd brown bear

Tjock och silkeslen pläd av den finaste konstpälsen. Tack vare den tjocka kvaliteten får pläden en fin glans, fäller inte hår och håller sig lika tjock och mjuk med tiden. Baksidan är sydd med ett mjukt tyg i matchande färg.

Mått: 130 x 180 cm / Material: 100% polyester

1 329 kr 1 899 kr
Helbild-kuddar
Utvald 3
Newport Collection

Whistler kudde polar bear

Tjock och silkeslen kudde av den finaste konstpälsen som är tillverkad i Japan. Tack vare den tjocka kvaliteten får kudden en fin glans, släpper inte hår och håller sig lika fin och mjuk med tiden.

Mått: 50 x 50 cm

559 kr 799 kr
7
RELAXING MOMENTS

Mjuka silkeslena tofflor

Newports pläd Whistler i konstpäls är din extravaganta kompis i soffan och förhöjer mysstämningen i vardagsrummet. Komplettera med ett par mjuka silkeslena tofflor och din avslappnade stund är här. Underbara tofflor som finns i olika färger.
Helbild 1
1
Newport Collection

Whistler överkast mink

Tjock och silkeslent överkast av den finaste konstpälsen. Tack vare den tjocka kvaliteten får pläden en fin glans, fäller inte hår och håller sig lika tjock och mjuk med tiden. Baksidan är sydd med ett mjukt tyg i matchande färg.

Mått: 240 x 260 cm / Material: 100% polyester

2 799 kr 3 999 kr
Wine
Jul