OUTLET 20-70% Kampanjer
DISCOVER

FAUX FUR
COLLECTION

by Newport

DISCOVER

FAUX FUR
COLLECTION

by Newport

SILKY SMOOTH

Konstpäls av finaste kvalitet

Upptäck Newports eleganta plädar, kuddfodral, tofflor och annat i konstpäls av högsta kvalitet. Med ett naturtroget utseende och känslan av riktig päls ger de ett lyxigt och ombonat uttryck till ditt hem.WONDERFULLY SOFT

Mjukt & mysigt

Att svepa in sig i en mjuk och mysig pläd är en härlig och närmast oöverträffad känsla. Newports tjocka och lena pälsplädar är tillverkade av den finaste konstpäls du kan tänka dig, generösa i storleken och förhöjer intrycket av rummet lika bra i ett soffhörn som i fåtöljen eller sängen.
-70%
Green-week-22-faux-aspen-wolf

Aspen pläd wolf

Mjuk och silkeslen pläd av konstpäls.

Aspen pälspläd från Newport i färgen Wolf är en mjuk pläd med enfärgad, sammetslen baksida.

449 kr 1 495 kr
-70%
Green-week-22-faux-utvald-aspen-polar-2

Aspen pläd polar bear

Mysig pläd i vit konstpäls.

Aspen är en mjuk och silkeslen pläd i konstpäls av högsta kvalitet. Skapa ett mjukt och varmt intryck i rummet genom att låta denna stilrena pläd bli en del av inredningen.

449 kr 1 495 kr
-70%
Green-week-22-faux-utvald-aspen-brown

Aspen pläd brown bear

Mjuk och stilren pläd som passar alla tillfällen.

Denna pälspläd är den perfekta inredningsdetaljen i soffan, fåtöljen eller på sängen.

449 kr 1 495 kr
Alp-ist-kudd
-50%
Slutsåld
Wolf-kudde utvald

Whistler kudde wolf

Len kudde av naturtrogen konstpäls.

Tjock och silkeslen kudde av den finaste konstpäls du kan tänka dig. Den höga kvaliteten ger kudden en härlig lyster och den håller sig lika fin och mjuk med tiden.

Tillfälligt slut

500 kr 999 krSOFT SUPREME TECH

Vår mest exklusiva konstpäls

Vail Soft Supreme är det senaste tillskottet bland våra unika konstpälsprodukter. Vail-produkterna är resultatet av en lång tids utvecklingsarbete som mynnat ut i vår egen Soft Supreme Technology. En teknik genom vilken vi kunnat arbeta fram en konstpäls med en komfort och känsla som överträffar alla förväntningar. Vi är enormt stolta över Vail – vår mest högkvalitativa och exklusiva päls i Newports Faux Fur-serie.
-30%
Utvald-frilagd-kudde-2

Vail kudde vit 50x50

Upplev vår senaste konstpälsserie.

Med silkesmjuk textur, generös volym och fin lyster ger vår mest högkvalitativa kudde, Vail, en inbjudande känsla till ditt hem.

1 047 kr 1 495 kr
-30%
Utvald-frilagd-kudde-1

Vail kudde vit 60x60

Vår mest exklusiva och silkeslena pälskudde.

Vail kudde ingår i vår nya serie pälsprodukter som vi arbetat fram för att kunna erbjuda den lenaste och skönaste konstpäls du kan tänka dig. En pälskudde med extra fin glans.

1 187 kr 1 695 kr
Helbild-delad-vail-desktopHelbild-delad-vail-mobil
-30%
Utvald-plad
SOFT SUPREME

Vail pläd vit

Exklusiv pälspläd med utsökt mjukhet och lyster.

Upptäck vår eleganta konstplädnyhet! Vail har täta pälshår av konstmaterial som utstrålar lyster och stilfullhet. En pläd som är lika skön som dekorativ.

4 197 kr 5 995 kr
-30%
Utvald-overkast
SOFT SUPREME

Vail överkast vit

Elegant vitt överkast i allra finaste konstpäls.

Kollektionen Vail består av den mest exklusiva konstpäls du kan tänka dig. Överkastet i serien har en härlig tyngd och en storlek som passar även riktigt breda sängar.

6 297 kr 8 995 kr
SlippersMob-helbild-slippers
RELAXING MOMENTS

Lyxigt för fötterna

Newport Faux Fur Collection är vår unika serie exklusiva produkter i konstpäls. Upptäck de silkeslena tofflorna, som är så sköna att ta på sig så du knappt vill ta av dem igen. De finns i flera olika färger, välkommen att välja dina favoriter!-50%
1

Whistler överkast mink

Överkast av finaste konstpäls.

Tjockt och lent överkast som ger en ombonad känsla i sovrummet. Whistler överkast är perfekt för dig som vill skapa en välkomnande och härlig lodge-känsla.

1 998 kr 3 995 kr
-50%
Utvald-st.m-overkast

St. Moritz överkast timber wolf

Elegant överkast i grå nyanser.

Överkast i St. Moritz-serien, som ingår i Faux Fur Collection från Newport. En härlig pälskollektion med överkast, pläd, mössa och mer som för tankarna till en mysig ski-lodge. 

4 498 kr 8 995 kr-50%
Nyhet!
42743-utvald

St. Moritz vantar

Sköna vantar med mjuk insida.

St. Moritz vantar i högkvalitativ konstpäls är värmande och dekorativa på samma gång. Vantar som skyddar mot kyla och ger personlighet till din outfit. Ett måste för frusna händer.

500 kr 999 kr
FauxMob-html-moritz-50%
Aspen-puff

Aspen sittpuff

Sittpuff i härligt luftig konstpäls.

Aspen sittpuff i konstpäls passar fint i ditt hem, som enbart dekoration, en extraplats eller varför inte som skön fotpall? Pälsen är av högsta kvalitet och håller sig fin med tiden. 

2 748 kr 5 495 kr