Anniversary Sale 20-50% Bestsellers » Kampanjen slutar söndag 1/11 kl. 00:00
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
DISCOVER

FAUX FUR
COLLECTION

by Newport

Discover

FAUX FUR
COLLECTION

by Newport

FABULOUS FAKE

Faux Fur Collection

Varmt och mysigt på samma gång. Newports eleganta plädar, tofflor och annat i konstpäls har ett naturtroget utseende som ger hemmet en exklusiv känsla. Plädarna är generösa i storleken och passar lika bra i ett soffhörn som i fåtöljen eller i sängen.
-50%
Nyhet!
42743-utvald

St. Moritz vantar

Gosiga vantar med mjuk insida.

St. Moritz är mysiga och värmande vantar i fin konstpäls. Vantarnas insida har ett mjukt skönt tyg. Förutom att vantarna skyddar mot kyla ger den även din outfit personlighet och stil. Ett måste för frusna händer.

498 kr 995 kr

-50%
Nyhet!
Aspen-puff

Aspen sittpuff

Mjuk och mysig sittpuff, gjord av den finaste konstpälsen.

Sittpuffen är en fin detalj som passar lika bra i vardagsrummet som i hallen. Den perfekta extra sittplatsen eller som en skön fotpall till en soffa eller fåtölj. Tack vare den tjocka kvaliteten på pälsen får sittpuffen en fin glans, fäller inte hår och håller sig mjuk och jämn med tiden.

2 500 kr 4 999 kr
-50%
Nyhet!
Montana

Montana pläd

Mysig pläd i färgen artic fox.

Montana är en tjock och silkeslen pläd i polyester. Tack vare den tjocka och mjuka kvaliteten värmer pläden mycket bra under kalla dagar och kvällar. För att få ett mjukt och varmt intryck i rummet, låt denna pläd bli en del av inredningen.

795 kr 1 590 kr
Slippers
RELAXING MOMENTS

Mjuka silkeslena tofflor

Newports produkter i konstpäls blir dina extravaganta kompisar i soffan som förhöjer mysstämningen. Komplettera med ett par mjuka silkeslena tofflor och din avslappnade stund är här. Våra underbara tofflor finns i olika färger. Välj dina favoriter!
Sable
WONDERFULLY HOT

Silkeslen och mjuk

Krispig luft och en frisk vind som biter tag i kinderna. Under den kalla årstiden är vi många som längtar in till hemmets varma vrå. Ge dig själv ledigt, kryp upp i soffhörnet och svep in dig i något mjukt och mysigt. Plädarna är tjocka, silkeslena och tillverkade av den absolut finaste konstpäls och håller sig lika tjock och mjuk med tiden.
-50%
Wolf

Whistler pläd wolf

Tjock och silkeslen pläd av den finaste konstpälsen.

Tack vare den tjocka kvaliteten får pläden en fin glans, fäller inte hår och håller sig lika tjock och mjuk med tiden. Baksidan är sydd med ett mjukt tyg i matchande färg. 

950 kr 1 899 kr

-50%
1

Whistler överkast mink

Mysigt överkast sin finns i flera olika färger.

Tjockt och lent överkast som ger en ombonad känsla i sovrummet. Whistler är perfekt om du önskar skapa en härlig lodge-känsla i rummet. Baksidan är sydd med ett mjukt tyg i matchande färg.

2 000 kr 3 999 kr
Kuddar-2
Faux