Månadens vara!- Morgonrockar 60% »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
DISCOVER

FAUX FUR
COLLECTION

by Newport

Discover

FAUX FUR
COLLECTION

by Newport

FABULOUS FAKE

Faux Fur Collection

Varmt och mysigt på samma gång. Newports eleganta plädar, tofflor och annat i konstpäls har ett naturtroget utseende som ger hemmet en exklusiv känsla. Plädarna är generösa i storleken och passar lika bra i ett soffhörn som i fåtöljen eller i sängen.
Helbild-whistler-wolf
WONDERFULLY HOT

Silkeslen och mjuk

Krispig luft och en frisk vind som biter tag i kinderna. Under den kalla årstiden är vi många som längtar in till hemmets varma vrå. Ge dig själv ledigt, kryp upp i soffhörnet och svep in dig i något mjukt och mysigt. Plädarna är tjocka, silkeslena och tillverkade av den absolut finaste konstpäls och håller sig lika tjock och mjuk med tiden.
-50%
Slutsåld
1

Whistler överkast mink

Mysigt överkast sin finns i flera olika färger.

Tjockt och lent överkast som ger en ombonad känsla i sovrummet. Whistler är perfekt om du önskar skapa en härlig lodge-känsla i rummet. Baksidan är sydd med ett mjukt tyg i matchande färg.

2 000 kr 3 999 kr

Slippers
RELAXING MOMENTS

Mjuka silkeslena tofflor

Newports produkter i konstpäls blir dina extravaganta kompisar i soffan som förhöjer mysstämningen. Komplettera med ett par mjuka silkeslena tofflor och din avslappnade stund är här. Våra underbara tofflor finns i olika färger. Välj dina favoriter!
-50%
Nyhet!
42743-utvald

St. Moritz vantar

Gosiga vantar med mjuk insida.

St. Moritz är mysiga och värmande vantar i fin konstpäls. Vantarnas insida har ett mjukt skönt tyg. Förutom att vantarna skyddar mot kyla ger den även din outfit personlighet och stil. Ett måste för frusna händer.

498 kr 995 kr
Faux