Summer sale - 20-50% på hela sortimentet » Gäller online & i butik.
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
DISCOVER

FAUX FUR
COLLECTION

by Newport

Discover

FAUX FUR
COLLECTION

by Newport

FABULOUS FAKE

Elegant konstpäls 50%

Varmt och mysigt på samma gång. Newports eleganta plädar, tofflor och annat i konstpäls har ett naturtroget utseende som ger hemmet en exklusiv känsla. Plädarna är generösa i storleken och passar lika bra i ett soffhörn som i fåtöljen eller i sängen.
Helbild-whistler-wolf
WONDERFULLY SOFT

En mjuk vän

Att svepa in sig i något mjukt och mysigt är lika lockande under sommarens mer kyliga dagar som under vintern. Med Newports tjocka och lena plädar, som är tillverkade av den absolut finaste konstpäls du kan tänka dig, får du en mjuk vän för alla tillfällen.
Slutsåld
Soffmys deluxe
Wolf-kudde utvald

Whistler kudde wolf

En len pälskudde av högsta kvalitet.

Tjock och silkeslen kudde av den finaste konstpälsen tillverkad av 80% akryl och 20% polyester. Tack vare den tjocka kvaliteten får kudden en fin glans, släpper inte hår och håller sig lika fin och mjuk med tiden.

899 kr

Slippers
RELAXING MOMENTS

Silkeslena tofflor

Newports produkter i konstpäls blir dina extravaganta kompisar i soffan som förhöjer mysstämningen. Komplettera med ett par silkeslena tofflor och din avslappnade stund är här. Våra underbara tofflor finns i olika färger. Välj dina favoriter!
-50%
Nyhet!
42743-utvald

St. Moritz vantar

Gosiga vantar med mjuk insida.

St. Moritz är mysiga och värmande vantar i fin konstpäls. Vantarnas insida har ett mjukt skönt tyg. Förutom att vantarna skyddar mot kyla ger den även din outfit personlighet och stil. Ett måste för frusna händer.

498 kr 995 kr
Faux