OUTLET 20-70% Kampanjer
Upptäck en klassisk serie

Howard
Collection

by Newport

Upptäck en klassisk kollektion

Howard
Collection

by Newport

Upptäck hela kollektionen

Exklusiva möbler i sobra färger

Låt oss presentera en elegant kollektion i klassisk design från Newport som består av tidlösa soffor, fåtöljer och ottomaner. Skapa ditt eget möblemang och välj mellan de olika färgerna. Kanske en naturnära sandfärg, sober off-white, en härlig vit färg eller klassisk marinblå?
Naturnära nyans

HOWARD
SAND


En naturnära nyans

Howardserie i en ny färg

Den omtyckta serien Newport Howard bestående av soffa, fåtölj och fotpall finns nu i en vacker sandfärgad nyans som ger en naturnära känsla. Skapa och anpassa din egen soffgrupp med serien som skapar rätt balans mellan kvalitet och design.
-30%
Soffa

Howardsoffa sand

Mjuk och elegant howardsoffa.

Sittkomforten i Newport howardsoffa är mycket god och modellen andas lyx, kvalitet och elegans. Fjädertoppen i kombination med kallskumskärnan ger en mjuk och sittvänlig soffa tack vare det något högre ryggstödet.

20 930 kr 29 900 kr
BeifeMob-howard-sand-fatolj
Mjukare kontraster

HOWARD
OFFWHITE


Off-white-howardMob-howard-soffa-vit
-50%
Försedda med hjul
Offwhite

Newport howardfåtölj

Stomme av pinjeträ och ben i svartbetsad björk.

Sittkomforten i Newport Howardfåtölj är mycket god och modellen andas lyx, kvalitet och elegans. Fjädertoppen i kombination med kallskumskärnan ger en mjuk och sittvänlig fåtölj tack vare det något högre ryggstödet. Alla sitt- och ryggdynor har avtagbar klädsel som går att kemtvätta. 

6 950 kr 13 900 kr
Klassiskt marinblått

HOWARD
INDIGO


Howard-indigo-newportMob-howard-indigo
-50%
Fotpall-bla

Howardfotpall indigo

Exklusiv fotpall i färgen indigo.

Tidlös howardfotpall från Newport Collection. Detta är en klassisk howardfotpall som ingår i en serie bestående av soffa, fåtölj och fotpall - vilket ger dig möjlighet att skapa din egen soffgrupp.

3 450 kr 6 900 kr