Winter sale 20-70% Bestsellers »
OUTLET 20-70%  -   JULSHOP 30-70%
Sök
Crystal bar selection

JFK collection

by Newport

CRISPY DRINKS

Kristallklara drinkar

Den exklusiva kollektionen JFK består av klassiska tumblerglas, highballglas, vackra karaffer och ishink av munblåst kristall som reflekterar ljuset och sprider ett otroligt fint skimmer. Slå dig ner i favoritfåtöljen, häll upp ett glas av din favoritdryck - och lugnet är ett faktum!
-50%
Exklusiv presentförpackning
Tumblers
JFK Collection

JFK tumblerglas 6-pack

Munblåsta kristallglas med fassetslipning.

Munblåsta ”whiskey on the rocks” glas i klar kristall som är slipade och polerade för hand i Polen. Set med 6 stycken, var och en med ett eget fasett-slipat snitt som briljant fångar och bryter ljuset.

748 kr 1 495 kr
-50%
Julklappstips
Decanter
JFK Collection

JFK decanter 0,75 L

Elegant decanter i exklusiv presentförpackning.

JFK Decanter är en vacker stilren dryckeskaraff från Newport Collection, tillverkad i kristallglas av skickliga glashantverkare i Polen. Karaffen har ett fasett-slipat snitt som briljant fångar och bryter ljuset. Servera dina gäster med goda drycker i en smakfull karaff som garanterat ger det lilla extra. Förvara ädla drycker eller låt den stå precis som den är. Karaffen gör sig även fin utan dryck som en vacker inredningsdetalj.

748 kr 1 495 kr
-50%
Exklusiv presentförpackning
Highball
JFK Collection

JFK highball-glas 6-pack

Exklusiva drinkglas i fassetslipat kristallglas.

JFK highball är vackra munblåsta drinkglas från Newport Collection. 

748 kr 1 495 kr
-50%
Julklappstips!
Decanter2
JFK Collection

Southfork decanter 0,75 L

Elegant och stilfull dryckeskraff.

Southfork karaff är en stilren dryckeskaraff från Newport Collection. Handgjord av högkvalitativt kristallglas av skickliga glashantverkare i Polen. Servera dina gäster med goda drycker i en smakfull karaff som garanterat ger det lilla extra till middagen och fikat. Förvara ädla drycker i eller låt den stå precis som den är. Karaffen gör sig även fin utan dryck som en vacker inredningsdetalj.

748 kr 1 495 kr
Hhh