WINTER SALE - UP TO 60% OFF
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Upptäck

Jonathan Adler

Upptäck

Jonathan Adler

Jonathan Adler

Glamour med glimten i ögat

Den amerikanska keramikern, designern och författaren Jonathan Adler sålde sin första egna kollektion av keramik till varuhuskedjan Barneys 1993. Fem år senare öppnade han sin första egna butik i Soho på Manhattan. Idag driver han ett väletablerat designföretag med produkter som står för ett genomarbetat hantverk och lyx, men som inte tar sig själva på för stort allvar.

Eleganta detaljer

Med stor självdistans, lekfullhet och en naturlig fallenhet för att hamna i fokus ger Jonathan Adlers vaser och detaljer ditt hem det där extra som många letar efter. Placera dina växter i en vas formad som ett ansikte eller en banan – och du har enkelt skapat ett blickfång på bordet, i hyllan, på bänken eller på fönsterbrädan.
Drar blicken till sig
Mall adler

Gala Round vas

Unik vas med läppar.

En uttrycksfull vas av Jonathan Adler med en samling av munnar. Tillverkad av högbränt matt porslin för att ge en känsla av drömmar. Inspirerad av Gala, fru och musa till Salvador Dali. 

2 915 kr
Helbild-adler-mork
Helbild-adler-vitt
-20%
Passar till alla tillfällen
Utvald-adler-skal

Dora Maar condiment skål

Vacker och användbar skål.

En vacker surrealistisk skål från Jonathan Adler. Dora Maar Condiment Bowls passar till varje tillfälle! Inspirerad av Dora Maar, den franska fotografen, poeten och målarinnan.

556 kr 695 kr

Brinner med extra klar låga
Utvald-ljus

Muse Blanc doftljus

Unikt doftljus med ansiktsmotiv.

Doftljus från Jonathan Adler i med en frisk doft av nyklippta blomblad. Doftljuset är tillverkat av en blandning av soja och paraffin, som gör att ljuset får en klarare låga och starkare doft. 

1 165 kr