Summer Deals 20-70% Bestsellers »
OUTLET 20-70% Utemöbler 20% Kampanjer
Sök
SHIMMERING BEAUTY

Juliette ljusstake

SHIMMERING BEAUTY

Juliette silverljusstake

Juliette ljusstake är en av Newports allra mest populära produkter. Nu lanserar vi den omtyckta ljusstaken även i silver. Ljusstaken, som är tillverkad av solid mässing, är pläterad för att skapa den tjusiga silverfinishen. Juliette silverljusstake har den fina karaktäristiska silvernyansen som skimrar vackert och sprider en stämningsfull glans.
-50%
Nyhet
Juliette-mail-1

Juliette ljusstake

Nu finns vår bästsäljande Juliette ljusstake även i silver.

En vacker hög ljusstake av solid mässing med silverplätering, avsedd för kronljus. Juliette ljusstake har en tilldragande design med tre dekorativa kulor. Silverljusstaken gör sig fin på mat-, soff- eller sidobordet, eller varför inte i fönstret? Med sin ståtliga längd sprider Juliette ett fördelaktigt sken åt gästerna runt matbordet. För att ljusstaken ska behålla sin vackra silverfinish, putsa vid behov med Glanol putsmedel avsett för pläterade ytor.

600 kr 1 199 kr
DECORATE WITH JULIETTE

Stilfulla stylingtips

Placera Juliette på mat-, soff- eller sidobordet, eller varför inte i fönstret? Och varför nöja sig med en - när flera Juliette ljusstakar i grupp ger en ännu härligare upplevelse? Att tända upp levande ljus i flera vackra silverfärgade ljusstakar är extra fint vid skymningen för att skapa ett mysigt sken i hemmet. Ett annat tips är att placera Juliette ljusstake tillsammans med andra typer av ljusstakar. Låt alla gå i silvernyanser för en enhetligt känsla.
1