CHRISTMAS GIFTS - Årets stora julklappsguide Förlängt öppet köp - t.o.m. 31/1 2022
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Christmas Elegance

Julklappar till honom

Christmas Elegance

Julklappar till honom

GIFT GUIDE FOR HIM

Julklappar till honom

Letar du julklappar till din bror, pojkvännen, pappa eller kanske svärfar? Inspireras av Newports stora guide med fina tips på julklappar till honom. Morgonrockar, glas, tofflor, påslakanset och mycket mer. Julklappar som passar perfekt för mannen du vill skämma bort i jul. Nu förlänger vi även öppet köp t.o.m. 31/1 2022.-50%
Till-honom-utvald-garrett

Garrett tumblerglas kristallin

Exklusivt tumblerglas.

Garrett tumblerglas är små nätta glas med guldemblem och guldkant från Newport Collection. Glasen är tillverkade av kristallin och har tjock botten, vilket ger en skön tyngd. Använd gärna Garrett tumblerglas som vattenglas, whiskeyglas eller cocktailglas. 

400 kr 799 kr
-50%
1

Whistler vinkylare

Varmt som håller kallt.

Extravagant vinkylare som ger en lyxig känsla i hemmet. Tillverkad av finaste konstpäls, där både färg och mjukhet känns som äkta päls.

200 kr 399 kr
Till-honom-helbild-desktop-newport-ranchTill-honom-helbild-newport-ranchTill-honom-helbild-mobil-fisher-island-2Till-honom-helbild-desktop-fisher-island
-30%
Utvald-aspen-toffla

Aspen tofflor brown bear

Skönt för fötterna en kylig morgon.

Mysiga och skönt mjuka tofflor av fin pälsimitation på insidan och ovansidan av toffelkanten. Utsidan har ett mjukt tyg i matchande färg. Ett måste för frusna fötter. 

454 kr 649 kr
2222Till-honom-helbild-mobil-blandat