OUTLET 20-70%   -   UTEMÖBLER
Sök
Holiday Season

GIFTS FOR HIM

Wonderful Christmas gifts for men

The Gift Guide

Julklappar till honom

Letar du efter den perfekta julklappen till pojkvännen, maken eller pappa? Bland våra inredningsdetaljer finns allt som platsar på önskelistan. Här presenterar vi våra exklusivt utvalda klappar till honom.
Helbild-honom-1
Helbild-honom-2
Helbild-rottingbricka
NYHET
Black-edition-bokstod
BLACK EDITION

Bokstöd

Stilrent och kraftigt bokstöd som även passar till våra största böcker. Vacker att använda som en inredningsdetalj då varje blad i en bok har ett unikt utseende. Perfekt för att ge din favoritbok uppmärksamheten den förtjänar.

Mått: 30 x 32 cm

550 kr 1 100 kr
Storsäljare
Bookstand-frilagd
STILRENT

Bokstöd

Stilrent och kraftigt bokstöd i acryl med ett glasliknande utseende som även passar till våra största böcker. Vacker att använda som en inredningsdetalj då varje blad i en bok har ett unikt utseende. Perfekt för att ge din favoritbok uppmärksamheten den förtjänar.

Mått: 15 x 35 cm

599 kr
Helbildrakset
Frotte
Rakseet-ashley-bild
Helbild-bar-man
Jonathan Adler
Zebra
Jonathan Adler

Zebra fat

Fat av porslin med zebra-tryck i svart. Perfekt detalj med känsla av grafisk glamour till borddukningen, badrummet eller som förvaringsfat.

1,3 cm 15 cm 10 cm

383 kr 479 kr
Av mässing!
Sk barbara 3
Skultuna

Kapsylöppnare Barbara

Barbara flasköppnare i mässing från Skultuna. Bakom formgivningen står den kända formgivaren och arkitekten Thomas Sandell.

B:6 cm L:10,5 cm

799 kr 999 kr
For-henne-tavla
Snabb leverans
Roger moore utvald
NEWPORT CLASSIC

Roger Moore 70x100 cm

Som en hyllning till en värld av vår tids stora celebriteter, presenterar vi Newport Classic Collection en kollektion av passionerad fotokonst som skildrats genom ögonen på några av världens främsta fotografer. De klassiska motiven minner om en storhetstid bland några av våra främsta musiker, skådespelare och personligheter, som handplockats till en exklusiv porträttserie.

Svart trärram med glas

2 799 kr
Yacht
Pinevalleybags
Fri Frakt!
Listbild trolley
NEWPORT

Walton Trolley Bag

Stilren kabinväska tillverkad av slitstarkt canvasnylon och med noga planerade detaljer. Utdragbart handtag och med överdimensionerade hjul som gör det lätt att rulla väskan på de flesta underlag.

510 kr 1 699 kr
Jacka-helbild