Månadens vara!- Morgonrockar 60% »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
UPPTÄCK

klong

Design som aldrig går ur tiden

exclusive and timeless

Upptäck tidlösa Klong

Tidlöst, elegant och vackert. Klong väver ihop funktion, material och form, till eviga inredningsdetaljer som aldrig går ur tiden. Klong samarbetar med designers som formger produkter som har potential att formas till framtida klassiker. Produkterna kännetecknas av att de smälter samman - det självklara med det oväntade, på ett skickligt sätt.
Helbild aYng
Designad av Eva Schildt

Äng - arrangera växter på ett nytt sätt

Vasen Äng är designad av Eva Schildt och är en unik produkt i mässing och glas som redan blivit en designklassiker. Det mönstrade blomsterstödet i vasen gör att snittblommorna faller naturligt på plats, precis som på en äng.

Slutsåld
Lekfull design
1

Tilt smörkniv

Designad av Charlotte von der Lancken.

Tilt är en charmig smörkniv i en lekfull design av Charlotte von der Lancken. Smörkniven har en tyngd i handtaget som gör att den kan gunga fram och tillbaka utan att vippa. 

379 kr
111
Designad av Broberg & Ridderstråle

Gloria - eleganta och praktfulla

Gloria är både en ljusstake och en skulptur med sin praktfulla mässingscirkel. En prisvinnande ljusstake i massiv mässing eller försilvrad mässing, formgiven av Broberg & Ridderstråle. Komplettera gärna ljusstaken med Flora glasinsats och förvandla ljusstaken till en vacker vas.
Awa
Nyhet!
Sdsdsd
Designad av Kutarq studio

Awa ljushållare nickel

Awa med dess unikhet är både en ljushållare och vas. Du kan vända ljushållaren beroende på hur du vill använda den. Lågorna eller blommorna reflekteras vackert mot ljushållarens ram vilket ger en illusion av djup. Awa är designad av Jordi López och finns även i mässing.

Mått: H 7,5 / Ø 20 cm

1 399 kr
Constella
Designad av Eva Schildt

Constella - den formbara ljusstaken

Formgivaren Eva Schildts tanke är att ljusstaken Constella ska kunna anpassas efter dukningen. Constella finns i både mässing och aluminium och finns två olika storlekar. Köp gärna till insatser för värmeljus, ljusmanchetter eller glasvaser och ta din Constella till en helt ny nivå.
Trio
Matt yta
Trio

Trio kruka

Vacker kruka med droppmönster.

 Det fina droppmönstret skapar ett fint djup och ger karaktär. Varje kruka består totalt av tre delar; innerkruka, ytterkruka och fat. Blomkrukorna är tillverkade av tunn plåt som är lackerade i en matt porslinsaktig yta. Fatet är tillverkat av mässing.

1 399 kr
Arbis
Orbis
Designad av Straight

Orbis

En nätt vas i två delar som passar perfekt att dekorera bordsdukningen med. Samma omslutande känsla som sina större syskon, och fungerar lika bra solitär som placerad i kluster om flera. Orbis glaskupol ger ett naturligt stöd till mer sköra och tunna blomstjälkar samtidigt som det munblåsta glaset skyddar blomman.

Mått: Ø 7 cm

399 kr
Guld och silver-kombo
1

Otto kapsylöppnare

Öppnare i tvådelad design.

En elegant öppnare som är konstruerad av två metallplattor som länkats samman, en guld och en silverfärgad. Öppnaren är tillverkad i rostfritt stål.

299 kr
2
Nyhet!
22
Designad av Eva Schildt

Marriage Duo ljushållare 2-pack

Denna vackra duo består av vigselinspirerande ringar som är ihopsvetsade på ett elegant och stilfullt sätt. Ena ringen av blankpolerad aluminium och den andra i mässing. Säljs i set om två stycken.

Mått: H 2,5 / Ø 4 cm

499 kr
111111
Nyhet!
1111
Designad av Anki Gneib

Jazz ljuslykta mini

Jazz är en geometrisk ljuslykta i mässing från Klong designad av Ani Gneib. Med sin design ger fördelar sig ljuset vackert i konstrast till skuggan. Ljuslyktan är avsedd för blockljus eller större värmeljus. Ljuslyktan behöver inte poleras då ytan redan är lackerad.

Mått: H 6 / Ø 8,5 cm

449 kr
Asasas
Designad av Charlotte von der Lancken

Tender - långsträckta skulpturer

Tender är en elegant serie som består av ljusstakar avsedda för antikljus. Serien är designad av formgivaren Charlotte von der Lancken. Med inspiration från Alberto Giacomettis långsträckta skulpturer och motljusets effekt att sudda ut konturer som blir till ett sträck, är Tender en mycket unik serie av ljusstakar som tar din inredning till en helt ny nivå.
1
55