OUTLET 20-70%   -   UTEMÖBLER
Sök
UPPTÄCK

KLONG

KLONG

Klong värnar om det tidlösa

Klong väver ihop funktion, material och form till eviga inredningsdetaljer som håller i längden. Klong samarbetar med designers som formger produkter som har potential att formas till framtida klassiker. Klongs vaser, ljusstakar och andra produkter kännetecknas av att de smälter samman det självklara med det oväntade på ett skickligt sätt. Newport erbjuder ett urval av de vackra inredningsdetaljer som skapats under det svenska varumärket Klong.

Helbild aYng
KLONG

Äng - Designad av Eva Schildt

Klongs vaser ger dig möjlighet att arrangera växter på ett nytt och oväntat sätt. Vasen Äng från Klong, designad av Eva Schildt, är en unik produkt i mässing och glas som redan blivit en designklassiker. Det mönstrade mässingsblomsterstödet i vasen gör att snittblommorna faller naturligt på plats, precis som på en äng.

AYng utvald
Klong

Äng vas mässing liten

En underbar vas som vann utmärkelsen Årets Inredningsaccessoar i Elle Decoration Swedish Design Awards 2014.

Mått: H: 9 x B: 13 cm

799 kr
Helbild aYng
Constella helbild 2
KLONG

Constella - Designad av Eva Schildt

Constella är den formbara ljusstaken med många användningsområden. Formgivaren Eva Schildts tanke är att ljusstaken Constella ska kunna anpassas efter dukningen. Constella finns i mässing eller aluminium och det finns två olika storlekar att välja mellan. Köp till insatser för värmeljus, ljusmanchetter eller glasvaser och ta din Klong Constella till en ny nivå.

Insats
Klong

Constella glasinsats

Dessa glasinsatser passar Constella ljusstake. Ändra till dessa och få en helt ny inredningsdetalj. Placera istället för ljus och få en vacker inredningsdetalj i form av små vaser.

Säljs i 5-pack.

399 kr
Consella utvald 1
Klong

Constella mässing stor

Constella är en ljuskälla för värmeljus som går att forma hur man vill. Den finns i aluminium och i mässing och den tillverkas i två storlekar, för fem eller tio ljuskällor.

Mått: 120 cm utsträckt

1 399 kr
Klong helbild 3
KLONG

GLORIA

Gloria Klong är en ljusstake, men samtidigt en skulptur med sin praktfulla mässingscirkel. En prisvinnande ljusstake i massiv mässing eller försilvrad mässing, formgiven av Broberg & Ridderstråle, som finns i två olika storlekar. Komplettera med Flora glasinsats och förvandla ljusstaken till en vas på ett kick. Söker du en tidlös ljusstake som aldrig går ur tiden ska du satsa på Klong Gloria.

Gloria liten
KLONG

Gloria liten

Gloria är en ljushållare och på samma gång en skulptur. En skör cirkel i förgylld metall markerar centrum för ett stearinljus. När den är tänd verkar ljuset som ett inringat nav av energi och när den är släckt tar cirkeln över som en markör i rummet.

Mått: Ø 31 cm

929 kr
Gloria helbild klong
Orbis 2
KLONG

Orbis

En nätt vas i två delar som passar perfekt att dekorera bordsdukningen med. Samma omslutande känsla som sina större syskon, och fungerar lika bra solitär som placerad i kluster om flera. Orbis glaskupol ger ett naturligt stöd till mer sköra och tunna blomstjälkar samtidigt som det munblåsta glaset skyddar blomman.

Mått: Ø 7 cm

349 kr
Nyhet!
Listbild otto-2
KLONG

Otto

En elegant öppnare som är konstruerad av två metallplattor som länkats samman – en guld och en silverfärgad. Öppnaren är tillverkad i rostfritt stål.

299 kr
AYng helbild