OUTLET 20-70% Belysning 20% Kampanjer
Sök
UPPTÄCK

klong

Design som aldrig går ur tiden

KLONG

Klong värnar om det tidlösa

Klong väver ihop funktion, material och form till eviga inredningsdetaljer som håller i längden och aldrig går ur tiden. Klong samarbetar med designers som formger produkter som har potential att formas till framtida klassiker. Klongs vaser, ljusstakar och andra produkter kännetecknas av att de smälter samman det självklara med det oväntade på ett skickligt sätt.
Helbild aYng
Designad av Eva Schildt

Äng - arrangera växter på ett nytt sätt

Vasen Äng är designad av Eva Schildt och är en unik produkt i mässing och glas som redan blivit en designklassiker. Det mönstrade blomsterstödet i vasen gör att snittblommorna faller naturligt på plats, precis som på en äng.
4
Nyhet!
1
Designad av Charlotte von der Lancken

Tilt smörkniv silver

Tilt är en charmig smörkniv i en lekfull design av Charlotte von der Lancken. Smörkniven har en tyngd i handtaget som gör att den kan gunga fram och tillbaka utan att vippa. En mycket smart smörkniv som inte ramlar omkull och ger fläckar på bordet. Smörkniven finns även i mässing.

Mått: 14 cm

449 kr
111
Designad av Broberg & Ridderstråle

Gloria - eleganta och praktfulla

Gloria är både en ljusstake och en skulptur med sin praktfulla mässingscirkel. En prisvinnande ljusstake i massiv mässing eller försilvrad mässing, formgiven av Broberg & Ridderstråle. Komplettera gärna ljusstaken med Flora glasinsats och förvandla ljusstaken till en vacker vas.
Awa
Nyhet!
Sdsdsd
Designad av Kutarq studio

Awa ljushållare nickel

Awa med dess unikhet är både en ljushållare och vas. Du kan vända ljushållaren beroende på hur du vill använda den. Lågorna eller blommorna reflekteras vackert mot ljushållarens ram vilket ger en illusion av djup. Awa är designad av Jordi López och finns även i mässing.

Mått: H 7,5 / Ø 20 cm

1 299 kr
Constella
Designad av Eva Schildt

Constella - den formbara ljusstaken

Formgivaren Eva Schildts tanke är att ljusstaken Constella ska kunna anpassas efter dukningen. Constella finns i både mässing och aluminium och finns två olika storlekar. Köp gärna till insatser för värmeljus, ljusmanchetter eller glasvaser och ta din Constella till en helt ny nivå.
Trio
Nyhet!
Trio
Designad av Ania Pauser

Trio kruka droppe vit stor

Trio är en vacker blomkruka från Klong designad av Ania Pauser. Det fina droppmönstret skapar ett fint djup och ger karaktär. Varje kruka består totalt av tre delar; innerkruka, ytterkruka och fat. Blomkrukorna är tillverkade av tunn plåt som är lackerade i en matt porslinsaktig yta. Fatet är tillverkade av mässing. Trio kruka finns i flera storlekar och utföranden.

Mått: H 27 / Ø 28 cm

1 399 kr
Arbis
Orbis
Designad av Straight

Orbis

En nätt vas i två delar som passar perfekt att dekorera bordsdukningen med. Samma omslutande känsla som sina större syskon, och fungerar lika bra solitär som placerad i kluster om flera. Orbis glaskupol ger ett naturligt stöd till mer sköra och tunna blomstjälkar samtidigt som det munblåsta glaset skyddar blomman.

Mått: Ø 7 cm

349 kr
1
Designad av Gustav Rosén

Otto kapsylöppnare

En elegant öppnare som är konstruerad av två metallplattor som länkats samman – en guld och en silverfärgad. Öppnaren är tillverkad i rostfritt stål.

295 kr
2
Nyhet!
22
Designad av Eva Schildt

Marriage Duo ljushållare 2-pack

Denna vackra duo består av vigselinspirerande ringar som är ihopsvetsade på ett elegant och stilfullt sätt. Ena ringen av blankpolerad aluminium och den andra i mässing. Säljs i set om två stycken.

Mått: H 2,5 / Ø 4 cm

499 kr
111111
Nyhet!
1111
Designad av Anki Gneib

Jazz ljuslykta mini

Jazz är en geometrisk ljuslykta i mässing från Klong designad av Ani Gneib. Med sin design ger fördelar sig ljuset vackert i konstrast till skuggan. Ljuslyktan är avsedd för blockljus eller större värmeljus. Ljuslyktan behöver inte poleras då ytan redan är lackerad.

Mått: H 6 / Ø 8,5 cm

395 kr
Asasas
Designad av Charlotte von der Lancken

Tender - långsträckta skulpturer

Tender är en elegant serie som består av ljusstakar avsedda för antikljus. Serien är designad av formgivaren Charlotte von der Lancken. Med inspiration från Alberto Giacomettis långsträckta skulpturer och motljusets effekt att sudda ut konturer som blir till ett sträck, är Tender en mycket unik serie av ljusstakar som tar din inredning till en helt ny nivå.
1
55