OUTLET 20-70% Kampanjer

KENSINGTON COLLECTION

Genuint läderhantverk

Kensington Collection är vår hyllning till det traditionella brittiska läderhantverket. Ett exklusivt sortiment av äkta läder i en djupt brun nyans. Produkterna i Kensington Collection är tillverkade på ett hantverksmässigt sätt som lyfter fram lädrets skönhet och integritet. Möbler, accessoarer, serveringsdetaljer och mer som bara blir finare med åren.LEATHER ART

Möbler i högklassig design

Möblerna i Kensington Collection är riktiga konstverk. Högklassig design, äkta läder och ett utförande som andas elegans och exklusivitet. Bord, pallar, stolar, herrbetjänter och mycket mer - allt i finaste läder.
2022-01-11 kensington image 87

Kensington regissörsstol

Sits och stolsrygg i äkta läder.

Kensington regissörsstol i läder är en elegant stol som lyfter interiören, oavsett var du placerar den. Eftersom läder är ett hållbart material, som bara blir finare med åren, investerar du i en stol som kommer vara med dig länge.

8 000 kr
Slutsåld
Skrivbord-utvald

Kensington skrivbord

Elegant skrivbord i äkta läder.

Skrivbordets lite strama design kompletteras av vacker sömnad och tre utdragbara lådor som bjuder på praktisk förvaring. Passar perfekt på kontoret, men även i hallen, sovrummet eller varför inte i vardagsrummet med vackra inredningsdetaljer ovanpå för att höja intrycket?

Tillfälligt slut

17 995 kr
Helbild servering 1GENUINE & STYLISH

Lampor & speglar

Upptäck hur exklusivt det känns med en spegel eller en bordslampa av äkta läder. Detaljer som stilfullt utförda sömnader, flätade mönster och inramning av läderband ger speglarna och bordslamporna sitt gedigna utseende.
Spegel-oval-utvald

Kensington spegel

Lyfter interiören oavsett placering.

Kensington väggspegel i läder är en rund spegel med ett mycket dekorativt läderband. I hallen ger den ett stilfullt intryck så fort gästerna kliver i genom dörren.

5 995 kr
Lampa utvald

Kensington bordslampa

En exklusiv bordslampa av äkta läder.

Bordslampan har en exklusiv cylinderformad lampfot klädd i flätat läder av högsta kvalitet. Med sin eleganta, högkvalitativa framtoning ger Kensington bordslampa ett personligt, hantverksmässigt och stilfullt uttryck till ditt hem.

5 995 kr
Helbild delad lamporspeglarHelbild kvadrat lamporspeglar 2POSH STORAGE

Lyxig förvaring

Smått eller stort, smycken eller tidningar. Vi har alla saker i hemmet som behöver förvaras. Kensington Collection erbjuder förvaringsprodukter som är lika praktiska som eleganta. Smyckeskrin, koffertar, tidningskorgar - välkommen att upptäcka vår läderkollektion!
Slutsåld
Helbild kvadrat forvaring 2

Kensington läderkoffert

Erbjuder mångsidig förvaring.

Dekorativ koffert som passar perfekt för dig som vill skapa en personlig, stilfull och inbjudande miljö i ditt hem. En läderkoffert passar perfekt för förvaring av allt från tidningar och papper till annat som du inte vill ska ligga synligt i hemmet.

Tillfälligt slut

3 299 kr
Brevkorg-tvald

Kensington brevkorg

Stilren och enkel design.

Kensington brevkorg är tillverkad i läder i en härligt djupbrun nyans. Använd korgen för att organisera och förvara papper, post och tidningar.

1 199 kr
Pennstall-helbild-deladPennstall-helbild-mobAWESOME ACCESSORIES

Stilfulla accessoarer

Läder är ett tacksamt material, som en skicklig läderhantverkare kan forma till i stort sett vad som helst. Kensington Collection innehåller ett brett sortiment av accessoarer som du knappt trodde fanns att få i läder. Varsågod att botanisera bland stilfulla ljussläckare, skrivbordsunderlägg, lyktor och mycket mer.
Helbild accessoarer 1
Ljuslykta-accessoarer-utv

Kensington glaslykta M

Kvalitetsprodukt att använda år ut och år in.

En stilfull ljuslykta i storleken medium med vackra detaljer i läder. Glaslyktan har ett praktiskt handtag som gör det enkelt att placera den var du vill i ditt hem.

1 699 krTASTY SERVING

Smakfull servering

Visst smakar allt lite godare om det serveras på ett läckert sätt? Vår läderserie Kensington Collection bjuder på allt från brickor och underlägg till ishink i äkta högkvalitativt läder.
Bricka-servering-helbild
Helbild kvadrat accessoarer 3

Kensington läderfat

Praktisk och stilren detalj.

Kensington läderfat gör sig fin på exempelvis skrivbordet. Kensington läderfat har vackra detaljer i form av välarbetade sömmar som ger brickan ett detaljrikt utseende.

399 kr
Underlagg-utv

Kensington glasunderlägg

Säljs i set om sex stycken.

Kensington glasunderlägg läder i rund form i färgen bourbon brown. Glasunderläggen kommer med ett matchande ställ för att hålla dem på plats. 

899 krPLAYFUL LEATHER

Eleganta spel

Att sjunka ner i soffan efter middagen, med något gott i glaset och ett sällskapsspel är en oslagbar känsla. Spelen i Kensington Collection är dekorativa, gedigna och otroligt genomarbetade i sin design. Erbjuder ett lite elegantare sätt att umgås!
Poker-utv

Kensington pokerset

Dekorativt pokerset i läder.

Ett pokerspel i en väska av äkta läder, som är lika mycket en elegant inredningsdetalj som ett spel. Dekorativt knäpplås och elegant design. Tärningar, kortlek och spelmarker ingår.

4 495 kr
Backgammon utvald

Kensington backgammon

Backgammonspel i finaste läder.

Ett backgammonspel i ett exklusivt lädercase med stilren design. Så snyggt att det kan ligga framme som dekoration även när det inte används. Tärningar, tärningskoppar och spelbrickor ingår.

3 995 kr
Schack

Kensington schack

Schackspel i dekorativt läder.

Schackspel i finaste läder med ett dekorativt knäpplås och stilren design som gör att spelet gärna får ligga framme som en dekorativ inredningsdetalj även när det inte används.

5 495 krHERITAGE COLLECTION

Ett arv att vara stolt över

Läder är ett hållbart naturmaterial vars utseende och kvalitet gynnas av tidens tand. Ett material som utstrålar elegans, exklusivitet och genuinitet. Produkterna i Kensington Collection uppmärksammar arvet från det traditionella läderhantverket där skickliga lädermakare för hand utför allt från lädersömnad och formning till stansning och flätning.
Helbild-leather-newportMob-helbild-leather-newport