Månadens vara!- Morgonrockar 60% »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Upptäck

Klong

Upptäck

Klong

exclusive and timeless

Upptäck tidlösa Klong

Tidlöst, elegant och vackert. Klong väver ihop funktion, material och form, till eviga inredningsdetaljer som aldrig går ur tiden. Klong samarbetar med designers som formger produkter som har potential att formas till framtida klassiker. Produkterna kännetecknas av att de smälter samman - det självklara med det oväntade, på ett skickligt sätt.
Kundfavorit
Utvald-gloria

Gloria ljusstake

Praktfull ljusstake med mässingscirkel.

Gloria är både en ljusstake och en skulptur med sin praktfulla mässingscirkel. Komplettera gärna ljusstaken med Flora glasinsats och förvandla ljusstaken till en vacker vas.

1 099 kr
Helbild-klong-ljusstakar

Ljusstakar för alla tillfällen

Klongs ljusstakar designas av stilsäkra designers med fokus på funktion och form, som kännetecknar olika funktioner och användningsområden. Klongs elegans och klassiska struktur gör att ljusstakarna fungerar över alla årstider och till olika tillfällen.
Bygg som du vill
Utvald-constella-silver

Constella ljusstake

Unik och formbar ljusstake.

Formgivaren Eva Schildts tanke är att ljusstaken Constella ska kunna anpassas efter dukningen. Köp gärna till insatser för värmeljus, ljusmanchetter eller glasvaser och ta din Constella till en helt ny nivå.

1 449 kr

Arbis

Eleganta vaser

Arrangera gärna dina favoritblommor med tidlösa vaser från Klong i klassisk design. Klongs eleganta vaser kan lätt användas som inredningsdetaljer och skulpturer i hemmet. Men de fungerar också utmärkt som fina och exklusiva detaljer till bordsdukningen.
Redan en designklassiker
Utvald-ang-stor

Äng vas

Arrangera växter på ett nytt sätt.

Vasen Äng är designad av Eva Schildt och är en unik produkt i mässing och glas som redan blivit en designklassiker. Det mönstrade blomsterstödet i vasen gör att snittblommorna faller naturligt på plats, precis som på en äng.

1 399 kr
Matt yta
Trio

Trio kruka

Vacker kruka med droppmönster.

 Det fina droppmönstret skapar ett fint djup och ger karaktär. Varje kruka består totalt av tre delar; innerkruka, ytterkruka och fat. Blomkrukorna är tillverkade av tunn plåt som är lackerade i en matt porslinsaktig yta. Fatet är tillverkat av mässing.

1 399 kr

Helbild-tilt
Slutsåld
Lekfull design
1

Tilt smörkniv

Designad av Charlotte von der Lancken.

Tilt är en charmig smörkniv i en lekfull design av Charlotte von der Lancken. Smörkniven har en tyngd i handtaget som gör att den kan gunga fram och tillbaka utan att vippa. 

379 kr
Guld och silver-kombo
1

Otto kapsylöppnare

Öppnare i tvådelad design.

En elegant öppnare som är konstruerad av två metallplattor som länkats samman, en guld och en silverfärgad. Öppnaren är tillverkad i rostfritt stål.

299 kr