Winter sale 20-70% Bestsellers »
OUTLET 20-70%  -   JULSHOP 30-70%
Sök
Christmas Elegance

Kransar & granar

GREEN HOLIDAY

Underbara kransar & granar

Grankvistar, kransar och stående grandekorationer. Viss typ av inredning bara måste vara med för att julen ska kännas fulländad. Vad vore årets mest stämningsfulla högtid utan en krans av gran på dörren och en julgran på bästa plats i rummet?
CHRISTMAS TREE EXTRAVAGANT

Julgran utöver det vanliga

Newport Christmas Tree, vår ståtliga julgran, förgyller årets mest hemtrevliga högtid år efter år. Dekorera gärna granen med våra praktfulla dekorationer och förvandla den till en äkta Disneygran. Förutom att den är otroligt praktfull är den dessutom garanterat barrfri. Välj fritt mellan olika storlekar och stilar.
1212
-30%
1
Skapa din egen Disneygran

Newport Christmas Tree

En sagolikt vacker och naturtrogen gran med 366 st ledlampor som ger ett varmt och stämningsfullt ljus. Granen har färdigmonterad belysning på grenarna och sätts enkelt ihop på några minuter då den kommer i tre delar. Foten är av metall och det enda som behöver göras när den är ihopsatt är att justera grenarna så granen får önskat utseende. Granen har en garanti på 10 år, för belysningen i granen gäller garantin i 3 år.

Mått: 230 cm

4 899 kr 6 999 kr
-50%
Fgfg
Päls under granen

Whistler julgransmatta

Extravagant julgransmatta som ger en lyxig känsla i hemmet. 80% akryl 20% polyester. Tillverkad i pälsimitation som framhäver färgen och mjukheten från riktig päls.

Mått: Ø150 cm

650 kr 1 299 kr
Julens storsäljare
Välkommen att botanisera bland våra bestsellers...
Smyckande julgranskulor
Julgranskulorna gör granen till hemmets vackraste...
Vackra kransar & granar
Underbara grankvistar, kransar och...
Newports klassiska julgran
En sagolikt vacker och naturtrogen gran med...
Detaljrik juldekoration
Inred med bordsgranar i skimrande metall, tomtar...
1
-50%
11
Inbjudande gest

Cortina krans

Julkransen kan hängas upp på yttersidan av din ytterdörr, för att ge ett välkomnande för personer som kommer och hälsar på hos dig och för att ge den där lilla extra. Våra kransar är tillverkade med en stomme av pet-material. Där baksidan är plan, så den får en bra passform mot en vägg eller dörr. Kransarna är omsorgsfullt dekorerade med naturmaterial så som kottar, grenar samt utsmyckade med konstgjorda grankvistar och bär.

Mått: 50 cm

348 kr 695 kr