Shoppa idag, betala i januari | Öppet köp till 15/1
OUTLET 20-70%  -   JULSHOP
Sök
Classic & Beautiful

Crystal vases

By Newport

HANDMADE CRYSTAL

Eleganta kristallvaser

En bukett med ljuvliga blommor gör sig extra fin i en vacker vas. Låt oss presentera vår serie av vaser av förstklassig kristall. Cantwell, Palmetto, Palmer och Maison finns i olika former och storlekar. Kombinera vaserna med dina favoritblommor och förhöj känslan hemma.
Cantwell
Skall
Kristall

Cantwell skål

Vacker kristallskål på fot i klassisk design från Newport. Kristallglas är en kvalitetsbeteckning för glas av hög kvalitet. Kombinera gärna Cantwell skål med dina favoritblommor.

Mått: H: 27 x Ø: 35.5 cm

2 099 kr
CantwellbaYda
Xl
Kristall

Cantwell vas XL

Stilren hög kristallvas med dekorativ ribbskärning. Kristallglas är en kvalitetsbeteckning för glas av hög kvalitet. Kombinera gärna Cantwell vas med dina favoritblommor.

Mått: 25.5 x 33 cm

2 249 kr
Vas xxl
Kristall

Cantwell vas XXL

Stilren hög kristallvas med dekorativ ribbskärning. Kristallglas är en kvalitetsbeteckning för glas av hög kvalitet. Kombinera gärna Cantwell vas med dina favoritblommor.

Mått: 35 x 47.5 cm

2 799 kr
Delad cantwell
HANDMADE CRYSTAL

Kristallglas - hög kvalitet

Våra kristallvaser är gjorda i kristallglas vilket är en kvalitetsbeteckning för glas av hög kvalitet. Glaset är färglöst, har hög ljushet och briljans. Vaserna har en klassisk elegans och traditionell design vilket gör dem tidlösa som aldrig går ur tiden.
Palmetto
Palmetto delad
HANDMADE CRYSTAL

En perfekt present

Om du är ute efter en present att ge bort så är kristallvaserna är ett utmärkt val. Vaserna fungerar både som bröllopsgåva och examenspresent. Överraska med en Palmetto vas eller en Cantwell champagnekyl som helt garanterat kommer att uppskattas.
Palmer 1
Palmer
Kristall

Palmer vas

Elegant hög kristallvas med dekorativt mönster. Kristallglas är en kvalitetsbeteckning för glas av hög kvalitet. Kombinera gärna Palmer vas med dina favoritblommor.

Mått: 17 x 34.5 cm

1 249 kr
Delad
HANDMADE CRYSTAL

Champagne- & vinkyl

Håll förfriskningarna kalla under kvällen och servera drycker i rätt temperatur med Cantwell och Maison, som både är praktiska och estetiskt vackra. Kristallvaserna fungerar även utmärkt som champagne- och vinkyl då vaserna är rymliga och stabila.
Maison
Maison 3
Kristall

Maison vas

Elegant handgjord kristallvas som även passa utmärkt som vinkyl. Kristallglas är en kvalitetsbeteckning för glas av hög kvalitet. Kombinera gärna Maison vas med dina favoritblommor.

Mått: H: 31 x Ø: 23 cm

1 299 kr
Helbild kristallvaser