Månadens vara!- Morgonrockar 60% »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Playfulness and glamour

Lily & Rose

Upptäck färgsprakande höstnyheter från Lily and Rose kollektion Malawi. Ringar, halsband, örhängen och armband i fina färger, både färgstarka och matta som sätter guldkant på vardagen. Här finner du även tidlösa klassiska smycken som passar både vardag som fest.
Helbild-aroyalaffair
NEW ARRIVALS

A Royal Affair collection

En kollektion inspirerad av kronjuveler och inspirerande historier genom århundraden. Kollektionens bakgrund kan härledas från antagandet att en kunglig affär kan reformera ett helt land. År 1766 gifter sig den unga brittiska prinsessan Caroline Mathilde med Christian VII av Danmark. På nolltid förvandlar Caroline Mathilde och hennes kungliga affär det tidigare mörka och åldrade landet till det mest upplysta och progressiva i sin tid.
Utvald-orhangen-sofia

Petite Sofia örhängen

Eleganta örhängen med stora Swarovski stenar.

De klassiska och bästsäljande örhängena Sofia från Lily and Rose har en utsökt design. Örhängena är riktigt mångsidiga och kan användas för alla tillfällen. Stora Swarovski ädelstenar är inramade av mindre klara kristaller. En omedelbar favorit.

349 kr
Utvald-jessie-emerald

Jessie örhängen emerald

Festliga smaragdgröna örhängen.

Ett nytt tillskott till Lily and Rose familjen är örhängena Jessie i färgen emerald. Jessie är festliga och eleganta örhängen med en vacker smaragdgrön sten omgiven av mindre klara Swarovski-stenar. Dessa inbjudande örhängen kan bäras både till fest som till vardags.

499 kr
LILY & ROSE

BÄSTSÄLJANDE KLASSIKER

Helbild-bastsaljare
Utvald-missmiranda

Miss Miranda örhängen

Romantiska örhängen med swarovskikristaller.

Miss Miranda örhängen ger en känsla av romantisk elegans med en flörtig twist i färgskala och former. Hitta ditt favoritörhänge i silver- guld- och rose-färgad mässing och tenn, dekorerat med swarovskikristaller.

299 kr
Lilyrose-1

Malawi Collection

Malawi är en kollektion tillägnad till de starka afrikanska kvinnorna och den beundransvärda vildmarken. Smyckenas färgstarka färger speglar riklig natur, magiska solnedgångar, och de människor och djur som lever och vandrar på Afrikas savann.
Lilyrose-2