Summer Deals 20-70% Bestsellers »
OUTLET 20-70% Utemöbler 20% Kampanjer
Sök
Upptäck
LJUSSTAKAR & LYKTOR
ANNIVERSARY SALE 20-50% OFF

Ljusstakar & lyktor

Glow in the dark

Get the mood

Ljus i mörkret

Levande ljus skapar stämning och sprider ett härligt skimmer. Med ljusstakar och lyktor av förstklassiga material och designkänsla utöver det vanliga ger du hemmet ett stilfullt uttryck. Metaller som mässing och silver och vackra organiska former. I Newports utbud av ljusstakar och lyktor hittar du garanterat dina ljusfavoriter.
Juliette
-50%
Juliette-5

Juliette ljusstake mässing

Ljusstake i mässing i en spännande design.

Juliette är en ljusstake i mässing i spännande design med tre dekorativa kulor. Hög ljusstake som ger ett fördelaktigt ljussken åt gästerna runt matbordet. Juliette är en stilren ljushållare med kärna av massiv mässing och en tålig och snygg yta av polerad mässing som inte rostar. Avsedd för kronljus.

500 kr 999 kr
-50%
Chloe
Newport

Chloé Candle Holder

En klassisk kammarljusstake av polerad solid mässing. En gedigen ljusstake som med sin enkla design är en inredningsdetalj som aldrig går ur tiden. Avsedd för kronljus.

Mått: H 14 / Ø 12,5 cm

450 kr 899 kr
Nagel 1
-20%
Utvald nagel
Nagel stoff

Nagel ljusstake krom

Nagel ljusstake krom är en riktig designklassiker från Stoff. Ljusstaken består av en del som du kan bygga ihop med fler delar när du vill. Ljusstake i reproduktion av Hans Nagels klassiska modulljusstake från 1965, formgiven av Werner Stoff. Nagel Stoff ljusstake finns i olika färger och säljs som byggbara moduler som kan sättas ihop i valfri formation och höjd.

Mått: 6,5 x 10 cm

399 kr 499 kr
Alaska 3
ALASKA

Stilfullt ljussken

Newports kollektion Alaska består av smarta LED-blockljus som går på batteri. Ljusen finns i en mängd olika format, vilket ger dig frihet att skapa ett stilfullt ljussken överallt. Placera flera i grupp eller portionera ut dem ett och ett där du vill skapa stämning.
Alaska 1
HANDBLOWN GLASS HURRICANES

Penthouse & Downtown

Penthouse- & Downtown Hurricane är Newports egna kollektion av handblåsta ljuslyktor. Penthouse i fint räfflat glas och Downtown i stilrent klarglas. Lyktorna finns med detaljer i nickel och antik mässing finish. Ljuslyktor bidrar till mysstämning och passar fint i alla rum. Blanda gärna olika storlekar av ljuslyktorna för att skapa en härlig ljuskälla i rummet.
Adler 2
Klong-1
Utvald gloria
Klong

Gloria ljusstake stor

Gloria är en ljushållare och på samma gång en skulptur. En skör cirkel i mässing eller försilvrad mässing markerar centrum för ett stearinljus. När den är tänd verkar ljuset som ett inringat nav av energi och när den är släckt tar cirkeln över som en markör i rummet.

Mått: Ø 41 cm

1 199 kr
Drip
-20%
22
Pols Potten

Drip ljusstake stor

Elegant och generös ljusstake från Pols Potten, tillverkad i silverfärgad metall. Den iögonfallande formen passar perfekt både att kombinera i grupp och som enskild detalj på middagsbordet.

Mått: 11 x 18 x H 25 cm

719 kr 899 kr
Amsterdam
Pols Potten

Amsterdam Candle Houses

Tre stycken vackra ljuslyktor av metall som sprider ljuset på ett fint och stämningsfullt sätt. Värmeljus ingår.

Mått: 6 x 6 x H 14 cm

299 kr
Helbild ljusstake
Utvald-2
Designad av Richard Hutten

Nattlight ljusstake mässing

Nattlight ljusstake av formgiven av Richard Hutten år 2011. Richard Hutten är en framgångsrik holländsk formgivare och en av de framträdande medlemmarna av Droog Design. För Skultuna har Richard Hutten designat denna eleganta ljusstake i polerad mässing eller försilvrad mässing.

Finns i flera storlekar. 

999 kr
Nyhet!
Brick
Studio Ström

Brick ljushållare 3-pack

Brick ljushållare med sin eleganta form fungerar som en modulljusstake. Brick har en enkel geometrisk form och är tillverkad av gjuten mässing. Varje modul kan användas som en ljushållare. Kombinera gärna flera moduler och skapa din egen variant av ljushållare.

Brick ljushållare i mässing säljs i set om tre stycken ljushållare.

1 998 kr
Liljan
Ivar Ålenius Björk

Liljan ljusstake

Ivar Ålenius Björk (1905 - 1978) arbetade som skulptör och är mest känd för sina byster. Liljan var en av dessa ljusstakar och den har blivit en modern designklassiker som har förekommit i många internationella inredningar. Ljusstaken är enkel men samtidigt väldigt stilfull med sin eleganta form. Placera en eller flera i grupp på ett bord och matcha den gärna med andra fina mässingsprodukter från Skultuna!

Mått: 21 x 12,5 cm

889 kr