Anniversary sale - 20-50% på hela sortimentet »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök

Ljusstakar &
Ljuslyktor

Ljusstakar &
Ljuslyktor

Eleganta ljusstakar & lyktor

Lys upp höstmörkret med levande ljus! Med ljusstakar och lyktor av förstklassiga material och designkänsla utöver det vanliga ger du hemmet ett stilfullt uttryck. Hitta dina ljusfavoriter i Newports utbud av ljusstakar och lyktor.

LJUSSTAKAR

LJUSSTAKAR

-50%
Tidlös design
Daphne utvald

Daphne ljusstake

Dekorativ mässingsljusstake i klassisk design.

Mässingsljusstaken Daphne i stilren design är avsedd för kronljus. Daphne har en kärna av massiv mässing och en tålig yta av polerad mässing som inte rostar. 

400 kr 799 kr
Mob-html-drip-utan-ful-kantHelbild-delad-drip-uppdaering2
FLOATING ART

Drip ljusstake

Ljusstaken Drip har blivit otroligt uppskattad för sin egensinniga form och eleganta utstrålning. Idén till serien uppkom när designern Palik Smelik för varumärket Pols Potten provade att applicera flytande vax i vatten, som till slut kom att bli formen för de eleganta ljusstakarna. Karaktäristiska ljusstakar som står sig fint både i grupp och som solitärer.
Helbild-delad-flerarmadMob-helbild-goth-ljusstake

LJUSLYKTOR

LJUSLYKTOR

-50%
Finns i två storlekar
Tribeca utvald

Tribeca Hurricane ljuslykta

Elegant lykta som sprider ett fint ljussken.

En exklusiv cylinderformad hurricanelykta av glas och högpolerat krom som sprider ett fint och behagligt sken. Avsedd för blockljus. 

450 kr 899 kr
Helbild-delad-stora-lyktorMob-helbild-stor-lykta
SPACIOUS LANTERNS

Lyktor från Artwood

Upptäck höstens Artwoodlyktor! Här har vi ljuslyktorna som vågar ta för sig, både i storlek och design. Med en riktigt väldesignad lykta i generös storlek skapar du ett vackert blickfång som också ger ett värmande sken.
-20%
Stor-lykta utvald

Baltimore ljuslykta

Placera ljuslyktan på golvet eller sidobordet.

Baltimore med sin unika design är en underbar ljuslykta med mjuka cylinderformer. Ljuslyktan andas modernitet och dekorerar vackert rummet

959 kr 1 199 kr
Helbild-eichholtz-lyktorMob-helbild-eichholtz-lyktor
ELEGANCE BY CANDLE

Lyktor från Eichholtz

Med sin utsökta fingertoppskänsla har varumärket Eichholtz tagit fram en kollektion ljuslyktor som både är generösa i storlek och designade för att ge ditt hem en stilfull känsla.
Helbild-estererikMob-helbild-estererik
-20%
Massing-ut

Nagel ljusstake mässing

Modulljusstake i mässing.

Nagel ljusstake mässing är en riktig designklassiker från Stoff. Ljusstaken består av en del som du kan bygga ihop med fler delar när du vill.

447 kr 559 kr