Månadens vara!- Morgonrockar 60% »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Upptäck

Los Angeles

Upptäck

Los Angeles

Premium Furniture

Stilfulla premiumsoffor

Stilfulla soffor som är tillverkade för att hålla i flera generationer från Newport Premium Furniture. Tidlösa klassiska möbler där produktionen sker hantverksmässigt i egen regi med högsta kvalitet, materialval och omsorg.
Los20-helbild-off-white-1
Los-angeles

Los Angeles soffa

Soffa i klassisk modell i färgen off-white.

Soffan Los Angeles är en av våra nyheter från Newport Premium Furniture. Klassisk modell i tidlös design som tagits fram med fokus på kvalité, komfort och design.  Soffben av av brunbetsad mahogny. Sittplymåer av kallskumkärna svept med syntetfibrer. Ryggkuddar av fjäder och bollfibrer. 

39 900 kr

Los20-utvald-indigo

Los Angeles soffa

Soffa i klassisk modell i färgen indigo.

En av våra nyheter från Newport Premium Furniture. En soffa i klassisk modell i tidlös design som tagits fram med fokus på kvalité, komfort och design.  Soffben av av brunbetsad mahogny. Sittplymåer av kallskumkärna svept med syntetfibrer. Ryggkuddar av fjäder och bollfibrer. 

39 900 kr
Los20-helbild-off-white-3
Los20-utvald-sand

Los Angeles soffa

Soffa i klassisk modell i färgen sand.

Denna soffa är en av våra nyheter från Newport Premium Furniture. En klassisk modell i tidlös design som tagits fram med fokus på kvalité, komfort och design. Avtagbara sittplymåer och ryggdynor. Vid tvätt av klädseln rekommenderas kemtvätt. Soffben av av brunbetsad mahogny. Sittplymåer av kallskumkärna svept med syntetfibrer. Ryggkuddar av fjäder och bollfibrer.

39 900 kr