OUTLET 20-70% Utemöbler 20% Kampanjer
Sök
Discover

Lurna Rustico

Discover

Lurna Rustico

UPPTÄCK

Lurna Rustico

Upptäck den praktfulla kollektion där design möter natur. En samling av unika handgjorda kreationer i form av vaser och krukor tillverkade av genomtänka materialval. Originella verk där varje skapelse är unik i sitt slag vilket framkommer genom varierade färgnyanser och naturliga differenser i mönstret. Karaktäristiska inredningsdetaljer som är lika vacker solitär som i grupp.
-70%
Hera-3

Hera urna 28cm

Tidlös urna med sträv keramikyta och härlig tyngd.

Denna vackra urna passar i alla hem, med sin rustika karaktär ger urnan en tidlös känsla. Med sin sträva keramikyta och härliga tyngd är den lika elegant tom som fylld med stora växter. Urnan Hera har även en ljuvlig toffs varsamt knuten vid handtaget. Keramikens vackra färgnyanser och naturliga stänkmönster kan variera, som bidrar till att varje urna är unik.

900 kr 2 999 kr
Urna-3
-70%
Hestia

Hestia urna 43cm

Vacker urna i mjuka former som andas rustik.

Den vackra urnan Hestia har en mjuk och majestätisk form får många beundrande blickar efter sig. Med sitt rustika utseende och lätta färger, är Hestia en urna som passar in alla rum. Med sin sträva keramikyta och härliga tyngd är den lika elegant tom som fylld med långa växter.

900 kr 2 999 kr

Gediget hantverk

-70%
Audrey-lag-2

Audrey kruka 15cm

Finns i två storlekar.

Den mattsvarta krukan Audrey omfamnar mjukt favoritväxten samtidigt som krukans djupa och matta färg framhäver växten vackra kulör. Med sitt stilrena utseende och härliga tyngd bär keramikkrukan ståtligt upp växten och sprider en elegant känsla i hela rummet.

150 kr 499 kr
Audrey-8
-70%
Audrey-hog

Audrey kruka 30cm

Stilren formgivning i mattsvart keramik.

Denna evigt stilrena kruka omsluter vackert växter. Den djupa matta färgen framhäver favoritväxtens kulör och passar utmärkt i alla rum. Med sitt stilrena utseende och härliga tyngd passar även Audrey som en ståtlig vas för favoritbuketten. 

210 kr 699 kr
Hera4
-70%
Ljusstake-2

Vincenzo ljusstake

Unik ljusstake i avsedd för kronljus.

Dekorera ditt hem med den vackra ljusstaken Vincenzo som har en djup matt färg. Ljusstakens mjuka och imponerande form berikar rummet. Vincenzo kommer alltid vara en spännande inredningsdetalj som aldrig går ur tiden. 

120 kr 399 kr