Summer sale - 20-50% på hela sortimentet » Gäller online & i butik.
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Discover

Manhattan
Collection

Discover

Manhattan
Collection

Crystal Clear

En unik kristallserie

Oavsett om du ska fira in det nya året, bjuda på middag, fira födelsedagar eller bara ta ett glas vin till maten så är serien Manhattan en utmärkt serie att duka med. En perfekt kollektion för dig som gillar att duka elegant och tillföra det lilla extra. Kollektionen består av vinglas, champagneglas, snapsglas, highballglas och karaffer i en sofistikerad art déco-stil.
Exclusively Timeless

Låt kristallserien ta plats

Genom Manhattans tidlösa formgivning och design blir det enkelt att få till en lyxig och klassisk dukning. Låt kristallglasen ta plats på det dukade bordet och andas elegans. Kombinera gärna kristallserien med ditt favoritporslin och avsluta dukningen med en fin blomma.
Exclusive & Classic

The finest 
glassware

By Newport

-50%
Champagneglas

Champagneglas 6-pack

Glas på fot, i art déco-stil, som tillför det lilla extra i din dukning.

Servera champagne ur Manhattan champagneglas i i art déco-stil. Glaset är inte bara elegant och tåligt, utan sprider även ett vackert skimmer och adderar en spännande ljusreflektion från kristallglaset. Rymmer 21 cl. 

498 kr 995 kr
-50%
Vinglas

Vinglas 6-pack

Vackra vinglas på fot i slipad kristall.

Glasen har en tjusig design med ett tilltalande utseende i art déco-stil. Perfekta vinglas för dig som gillar att duka elegant och tillföra det extra som får gästerna att trivas. Kristallglas har en förstklassig glans och sprider ett fint skimmer. Rymmer 29 cl.

498 kr 995 kr
-50%
Tumblerglas

Tumblerglas 6-pack

Servera gärna desserten i dessa tjusiga kristallglas.

Manhattan tumblerglas är vackra glas i kristall med facetterad skärning som reflekterar ljuset briljant. Kristallglas har en fin glans och sprider ett härligt skimmer. Manhattan tumblerglas kan användas som vattenglas, whiskeyglas eller cocktailglas. Rymmer 37 cl.

400 kr 799 kr
-50%
Highball

Highballglas 6-pack

Eleganta höga glas, perfekt för både juice och drinkar.

Kristallglas har en fin glans och sprider ett härligt skimmer. Manhattan highballglas visar upp drycken på ett elegant sätt oavsett om du serverar en drink, juice eller någon annan dryck. Rymmer 44,3 cl.

400 kr 799 kr
-50%
Snapsglas

Snapsglas 6-pack

Snapsglas i kristall från Newport.

Manhattan snapsglas är vackra glas i kristall med facetterad skärning som reflekterar ljuset briljant. Kristallglas har en fin glans och sprider ett härligt skimmer. Imponera på gästerna genom att servera dryck i dessa tjusiga kristallglas. Rymmer 8 cl.

250 kr 499 kr
-50%
Kanna2

Kanna

Manhattan karaff är en vacker kanna i finaste kristall.

Kristallglaset har en förstklassig glans och sprider ett fint skimmer. Karaffen är slipad i fasett, vilket adderar en spännande ljusreflektion. Manhattan är en elegant kristallkaraff som passar både vardag och fest. Rymmer 1,4 liter.

400 kr 799 kr
-50%
Decanter

Decanter

Servera goda drycker i en smakfull karaff. Rymmer 75 cl.

Manhattan decanter är en vacker kanna i finaste kristall, som passar både vardag och fest. Servera dina gäster med goda drycker i en smakfull karaff som garanterat ger det lilla extra. Förvara ädla drycker eller låt den stå precis som den är. Manhattan decanter gör sig även fin utan dryck som en vacker inredningsdetalj. 

650 kr 1 299 kr