Summer Deals 20-70% Bestsellers »
OUTLET 20-70% Utemöbler 20% Kampanjer
Sök
Discover

Manhattan
Collection

by Newport

Discover

Manhattan
Collection

by Newport

Discover

Manhattan Collection

Låt oss presentera Manhattan Collection från Newport bestående av vinglas, champagneglas, snapsglas, highballglas och karaffer i elegant design med ett tilltalande utseende. Serien är tillverkad av fasettslipad kristall och du finner dem på flertalet av världens kändaste restauranger och barer. En perfekt kollektion för dig som gillar att duka elegant och tillföra det extra som får gästerna att trivas.
-50%
29 cl
Manhattan-vinglas

Manhattan vinglas 6-pack

Vackra vinglas på fot i slipad kristall.

Glasen har en tjusig design med ett tilltalande utseende i art déco-stil. Perfekta vinglas för dig som gillar att duka elegant och tillföra det extra som får gästerna att trivas. Kristallglas har en förstklassig glans och sprider ett fint skimmer.

498 kr 995 kr
Champagneglas 1
-50%
21 cl
Manhattan-ch

Manhattan champagneglas 6-pack

Glas på fot, i art déco-stil, som tillför det lilla extra i din dukning.

Kristallglas har en förstklassig glans och sprider ett fint skimmer. Manhattan champagneglas från Newport är slipade i fasett, vilket dessutom adderar en spännande ljusreflektion från kristallglaset.

498 kr 995 kr
Manhattan tumblerglas helbild
-50%
31 cl
Manhattan-tum

Manhattan tumblerglas 6-pack

Servera gärna desserten i dessa tjusiga kristallglas.

Manhattan tumblerglas är vackra glas i kristall med facetterad skärning som reflekterar ljuset briljant. Kristallglas har en fin glans och sprider ett härligt skimmer. Manhattan tumblerglas kan användas som vattenglas, whiskeyglas eller cocktailglas. 

400 kr 799 kr
Karaff 1
-50%
1,4 liter
Ut-manhattan

Manhattan karaff

Manhattan karaff är en vacker kanna i finaste kristall.

Kristallglaset har en förstklassig glans och sprider ett fint skimmer. Karaffen är slipad i fasett, vilket adderar en spännande ljusreflektion. Manhattan är en elegant kristallkaraff som passar både vardag och fest. 

400 kr 799 kr
Highball helbild 2
-50%
44,3 cl
Highball utvald

Manhattan highballglas 6-pack

Highballglas glas i kristall med facetterad skärning.

Kristallglas har en fin glans och sprider ett härligt skimmer. Manhattan highballglas visar upp drycken på ett elegant sätt oavsett om du serverar en drink, juice eller någon annan dryck. 

400 kr 799 kr
Manhattan helbild decanter
-50%
75 cl
Manhahttan-k

Manhattan decanter

Servera goda drycker i en smakfull karaff.

Manhattan decanter är en vacker kanna i finaste kristall, som passar både vardag och fest. Servera dina gäster med goda drycker i en smakfull karaff som garanterat ger det lilla extra. Förvara ädla drycker eller låt den stå precis som den är. Manhattan decanter gör sig även fin utan dryck som en vacker inredningsdetalj. 

650 kr 1 299 kr
Manhattan snapsglas
-50%
8 cl
Manhattan snaps

Manhattan snapsglas 6-pack

Snapsglas i kristall från Newport.

Manhattan snapsglas är vackra glas i kristall med facetterad skärning som reflekterar ljuset briljant. Kristallglas har en fin glans och sprider ett härligt skimmer. Imponera på gästerna genom att servera dryck i dessa tjusiga kristallglas. 

250 kr 499 kr