Kampanjer - upptäck alla erbjudanden »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
DINING

BESTSELLERS

Newport

DINING

BESTSELLERS

Newport

FINE DINING

Matplats 20%

Att sitta ner vid ett dukat bord, i en trivsam miljö. Finns det något bättre? Inred ditt matrum med känsla och skapa en atmosfär som är inbjudande och elegant på samma gång. Inspireras av vårt breda sortiment av bästsäljande matbord, matstolar och vackra detaljer till det dukade bordet. Kampanjen gäller till 28/2.
Helbild-matplats-stol
NEWPORT FURNITURE

Sitt fint och bekvämt

Newport Furnitures klädda matstolar är omsorgsfullt tillverkade av noggrant utvalda material för att skapa balans mellan kvalitet och design. Komforten är satt i fokus för att du och dina matgäster ska kunna samlas och umgås bekvämt.
Helbild-balmoral

Utvald-skinnstol

Carlos matstol

En bekväm matstol som passar till de flesta bord.

En underbar matstol med klädsel i läder och stomme av järn vilket gör stolen både stabil och elegant. Den bekväma sitsen bidrar till den höga komforten. En matstol som passar till många bord. Stolen har en sitthöjd på 48 cm.

4 850 kr
Helbild-porto

Utvald-eichholtz-bord

Genova matbord

Elegant matbord med fot av marmor.

Skapa en hemtrevlig och modern atmosfär som bjuder in till umgänge med matbordet Genova. Det eleganta matbordet har en toppskiva med fanér av trädslaget ek, och står på en gedigen fot av marmor. En perfekt match för din nuvarande inredning.

39 995 kr
Helbild-detaljer
SET THE TABLE

Uppdukat med stil

Eleganta bestick, dekorativt porslin och underlägg av rotting. Skapa en utsökt balans i din dukning med material som kontrasterar mot varandra på ett stilfullt sätt. Låt en bukett trona på bordet som en prydande juvel.