OUTLET 20-70%   -   UTEMÖBLER
Sök
Delightful

Mother's Day Gifts

Selected by Newport

DELIGHTFUL GIFTS

Gåvor till mors dag

Överraska din mamma med det lilla extra till mors dag. Här har vi samlat våra bästa presenttips där du kan hitta eleganta smycken, fina inredningsdetaljer och vackra böcker.
Ljusstake guld
Kristall 2
Palmer utvald rutig
Kristall

Palmer kristallask

Palmer ask med lock från Newport. Klassisk design med djupslipat rutmönster. Kristallglas är en kvalitetsbeteckning för glas av hög kvalitet. Glaset är färglöst, har hög ljushet och briljans. Använd Palmer kristallask till förvaring av smycken eller låt den stå precis som den är.

Mått: Ø 15 x 11 cm

450 kr 899 kr
Utvald palmer va
Kristall

Palmer kristallvas

Palmer vas i kristallglas från Newport. Kristallglas är en kvalitetsbeteckning för glas av hög kvalitet. Glaset är färglöst, har hög ljushet och briljans. Kombinera Palmer vas med dina favoritblommor för att förhöja dina blommor i ditt hem.

Mått: 17 x 34.5 cm

1 249 kr
Spode adler
Smycken 1
DELIGHTFUL GIFTS

Smycken av Caroline Svedbom

Eleganta smycken av Caroline Svedbom som är fungerar både till vardags och festliga tillställningar. Alla smycken från Caroline Svedbom är handgjorda av högsta kvalitet med äkta Swarovski Elements av duktiga hantverkare och levereras i signaturask.
Armband vas
Helbild kristallglas
DELIGHTFUL GIFTS

Manhattan Collection

Manhattan är Newports egen serie av klassiska dryckesglas i kristall, med djup facetterad skärning som reflekterar ljuset briljant. Kristallglasen är fina att använda till både söta drinkar, färggranna juicer och smoothies.
Lily rose
DELIGHTFUL GIFTS

Smycken av Lily & Rose

Välgjorda smycken från Lily & Rose. En känsla av romantisk elegans med en flörtig twist i färgskala och former. Hitta dina favoritsmycken i silver, guld, rose-färgad mässing eller tenn, dekorerat med swarovskikristaller. Alla smycken levereras i signaturask.
Lily rose 1
Karaff
DELIGHTFUL GIFTS

Paris karaff

Vackra tidlösa karaffer som tillverkas i ett litet traditionellt glasbruk. Fin att använda både till svala drycker eller som vas. De munblåsta bubblorna ger glaset dess karaktäristiska mönster och det vackra guldhandtaget sätter en unik, luxuös prägel på dukningen.
Stoff adler-2
BoYcker helbild
Decanter 1
Decanter utvald-2
Kristall

Southfork Decanter

Vacker munblåst karaff av kristall att förvara ädla drycker i. Gjort av skickliga glashantverkare i Polen. Kristallglas är en kvalitetsbeteckning för glas av hög kvalitet. Glaset är färglöst, har hög ljushet och briljans

Mått: 0.75 liter

1 295 kr
Klong
Helbild tess
Tessin
Kruka

Tessinska Palatset liten

Enastående handmålad kruka i motiv av Tessinska palatset.

Mått: H. 19 x D. 17 cm

599 kr
Sista bild