OUTLET 20-70% Utemöbler 20% Kampanjer
Sök
The beauty of

Table Books

Selected by Newport

Table book art

Inred med böcker

Låt våra vackra table books fungera som stilfulla inredningsdetaljer. Låt dem ligga framme, gärna uppslagna, för att pryda soffbordet, hyllan eller platsen du väljer. För att ge en bok extra uppmärksamhet, placera den på ett bokstöd.
-50%
Halva priset
Black-bookstand
Newport

Bokstöd black edition

Stilrent bokstöd i svart akryl från Newport.

Newports egendesignade bokstöd i svart plexiglas är ett elegant bokställ med ett glasliknande utseende. Vårt bokställ passar allt från riktigt stora till mindre coffee table books. Böcker är fina att använda som inredningsdetaljer och med Newports dekorativa bokstöd har du chans att visa upp unika bokuppslag.

300 kr 599 kr
Helbild-lv-ny
Bestseller
Lv-modern
TRAVEL BAG HISTORY

Louis Vuitton: The Birth of Modern Luxury

Louis Vuitton: The Birth of Modern Luxury Updated Edition är boken som berättar historien om designern Louis Vuitton och hur han skapade sina legendariska resväskor. I mitten av 1800-talet förvandlade uppkomsten av tåg och ångfartyg sätten som människor transporterades på. Det öppnade upp för resandet i världen. Designern Louis Vuitton förstod behovet av att kunna packa sina saker på ett mer praktiskt sätt. Därför strävade han efter att skapa produkter, framför allt väskor, som var anpassningsbara till alla situationer. Boken är illustrerad med 600 bilder från Vuittons arkiv och fokuserar på Louis Vuitton och hans söners engagemang för att skapa produkter som omgärdades av både lyx och funktionalitet.

Sidor: 560 Språk: Engelska Mått: 30,4 x 25,4 cm

1 399 kr
Helbild-chanel-3st
3 böcker i vackert fodral
Chanel3slip-fri
SUCCESS STORY CHANEL

Chanel 3-Book Slipcase

Ett elegant slipcase med tre böcker som berättar om Chanels tre områden som gjort varumärket världsberömt: Chanel Fashion, Chanel Jewelry och Chanel Perfume. Böckerna lyfter fram andan och arvet i modehuset Chanel, med allt från Gabriella Coco Chanels revolutionerande mönster till Karl Lagerfelds innovationer.
Chanel är ett av världens största modehus och grundades 1910 i Paris av Gabrielle Bonheur Chanel, mer känd som Coco Chanel. Inriktningen är högklassigt mode och lyxprodukter. Karl Lagerfeld tog över Chanels modehus 1983, tolv år efter Coco Chanels död. Lagerfelds tillträde innebar en nystart för Chanel, då han använde sig av modehusets svart/vita signum, men tillförde sin egen experimentella stil. 

Sidor: 240 Språk: Engelska Mått: 15,5 x 21,5 cm

999 kr
Helbild-chanelcoll
Bestseller
Chanel-coll-fri
PRIVATE FACTS

Chanel: Collections And Creations

I den här boken öppnar the House of Chanel upp dess privata arkiv och avslöjar en av värld av briljanta mönster skapade av Coco Chanel från 1920 och framåt. Chanels kombination av tradition, originalitet och stil har alltid gjort det till det mest förföriska märkesnamnet. Bländande kläder, vackra modeller och tidlös design lämnar ingen tvekan om varför hennes namn än idag lever vidare. 

Sidor: 207 Språk: Engelska Mått: 25 x 28 cm

599 kr
Helbild-karl-ny
Fotografier av Karl Lagerfeld
Karl1
Black and white signum

Chanel - The Karl Lagerfeld Campaigns

När Karl Lagerfeld tog över modehuset Chanel 1983, 12 år efter Coco Chanels död innebar det en nystart för Chanel. Han använde sig av Chanels svart/vita signum med innovativa modifikationer. Han valde dessutom att fotografera husets alla kampanjer själv, något som var extremt ovanligt för en designer. Upptäck kampanjerna under Karl Lagerfelds era, visualiserade i bilder tagna av honom själv med modeller som Claudia Schiffer och Kate Moss.

Sidor: 560 Språk: Engelska Mått: 20 x 4.8 x 29.2 cm

699 kr
Helbild-lvcatwalk-ny
Bilder från 100-tals modevisningar
Loui1-ny
Runway Images

Louis Vuitton Catwalk

Från att ha varit ett företag välkänt för sina exklusiva resetrunkar tog sig företaget in i modevärlden på riktigt 1998. Med modevisningar med världskända modeller och samarbeten med internationellt välrenommerade designers bjuder den här boken alla Louis Vuitton älskare på en drömkavalkad av Louis Vuittons Catwalks.

Sidor: 632 Språk: Engelska Mått: 27.7 x 19.0 cm

799 kr
Bild-mirabilia
Unika samlingar
Utvald lv-2
Vackra Samlingar

Louis Vuitton Cabinet Of Wonders

Gaston Louis Vuitton var en samlare sedan barnsben. Den här boken visar hans samlingar av bisarra och eklektiska objekt, fantastiska fynd som han kommit över under sina världsresor. Ta del av vackra föremål som unika antika rese reportage, parfymflaskor, käppar, vintage dockor, monogram med mera.

Sidor: 308 st Språk: Engelska Mått: 33 x 24,5 cm

999 kr
Louis Vuittons väskor genom tiderna
Volez1
LUXURY TRAVEL

Volez Voguez Voyagez: Louis Vuitton

Louis Vuitton arbetade i sin ungdom som packare åt flera framstående familjer. Han hade ett gott rykte och fick snart packa åt frun till Napolen III. Genom sin erfarenhet av att packa väskor och se vad hans kunder behövde och saknade började han själv designa koffertar. Bland annat designade han dem så de var stapelbara. Boken som släpptes i samband med utställningen Volez Voyages Voyages 2015 (Flyg, Segla & Res) som hölls på Grand Palais visar allt från gamla bilder, skisser, de första kampanjerna, till nya modebilder och detaljbilder på väskor från utställningen. Volez Voyages Voyages är en hyllning till modehuset och tar läsaren genom den fantastiska resan där Louis Vuitton blev världskänt för sina väskor.

Sidor: 422 Språk: Engelska Mått: 29 x 0.5 x 39 cm

799 kr
Helbild-dior-3st
3 böcker i vackert fodral
Utvald-dior-3st-fri
3 IN 1

Dior 3-Book Slipcase

Tre böcker i ett elegant slipcase, med fokus på parfym, juveler och mode från modehuset Dior. Varumärket står för det absolut främsta inom haute couture och är välkänt för sina lyxprodukter. Designern och affärsmannen, fransmannen Christian Dior och hans modeskapelser innebar något helt nytt inom kvinnomode på 1940-talet, vilket snabbt gjorde honom omtyckt och känd. Han idealiserade feminina former och hyllade den klassiska elegansen. 

Sidor: 240 Språk: Engelska Mått: 15.5 x 21.6 cm

999 kr
En hyllning till den moderna kvinnan
Chloe1
Modehuset Chloé

Chloé - Attitudes

Chloé grundades för över 60 år sedan i Paris av fransk-egyptiska modeskaparen Gaby Aghion. Innan Chloés grundades, fanns inga lyxmodehus som producerade prêt-à-porter, d.v.s. färdigsydda kläder, utan endast couture/haute couture (kläder efter måttbeställning), vilket innebar att lyxmode av hög kvalitet bara var tillgängligt för dem med mycket pengar. Gaby Aghion såg att här fanns ett gap på marknaden som hon kunde fylla. Hon beslutade sig för att skapa högkvalitativt lyxmode, köpbart direkt från klädställ i butik. Lyx-prêt-à-porter hade fötts. Många inflytelserika formgivare har arbetat på Chloé genom åren, exempelvis Karl Lagerfeld och Stella McCartney. Följ modehuset, dess designers och vackra kreationer i Chloé - Attitides, en bok som hyllar den moderna kvinnan.

Sidor: 272 Språk: Engelska Mått: 27 x 3.3 x 35 cm

799 kr
Helbild-ysl-pink
Populär bok!
Ysl-frilagd-utvlad-2
HISTORY OF YSL

Yves Saint Laurent Catwalk

Yves Saint Laurent, numera Saint Laurent, är ett välkänt haute coture-hus som grundades av Yves Saint Laurent och Pierre Bergé 1961. Boken Yves Saint Laurent haute couture Catwalk innehåller husets historia, Yves Saint Laurents biografi samt kollektioner och hundratals modekläder i kronologisk ordning. Vacker bok med en rosa härlig färg som är fin att låta ligga framme. 

Sidor: 632 Språk: Engelska Mått: 19 x 5.7 x 27.7 cm

899 kr
-50%
Storsäljare
Bookstand-frilagd
STILRENT

Bokstöd

Stilrent och kraftigt bokstöd i acryl med ett glasliknande utseende som även passar till våra största böcker. Vacker att använda som en inredningsdetalj då varje blad i en bok har ett unikt utseende. Perfekt för att ge din favoritbok uppmärksamheten den förtjänar.

Mått: 15 x 35 cm

300 kr 599 kr
-50%
Nyhet!
Bookstand-frilagd-black

Bokstöd svart M

Newports egendesignade bokstöd i svart plexiglas är ett elegant bokställ med ett glasliknande utseende. Vårt bokställ passar allt från riktigt stora till mindre coffee table books. Böcker är fina att använda som inredningsdetaljer och med Newports dekorativa bokstöd har du chans att visa upp unika bokuppslag. Ge din finaste bok platsen den förtjänar i vårt snygga bokstöd. Bokstödet finns även i en större variant samt i transparent akryl. 

300 kr 599 kr
DISCOVER

THE KEY COLLECTIONS

By Lavin

Haute Couture
Lanvin1
The key collections

Lanvin

Lanvin är det idag äldsta haute couture modehuset. Jeanne Lanvin var 22 år när hon öppnade sin första butik och bara några år senare var hon ett välkänt namn. Dottern Marguerite sågs ofta bära Jeannes vackra kreationer och snart besöktes butiken av mödrar och döttrar som ville sy upp kläder hos madame Lanvin. Boken visar Lanvins nyckelkollektioner från 1909 till 1946 med skisser, illustrationer och bilder.

Sidor: 370 Språk: Engelska Mått: 23 x 30 cm

599 kr
Helbild-dior
Fantastiska fotografier
Roversi1
Ikonisk och glamorös

Dior Images: Paolo Roversi

Som en hyllning till den välkända italienska fotografen Paolo Roversi har hans verk för Dior samlats i den här vackra boken. Ikonisk och glamorös är orden boken beskrivs med. Bilderna är tagna över 27 års tid och har visats i Vouge Paris, Vouge Italia, British Vogue och W magazine.

Sidor: 168 Språk: Engelska Mått: 28 x 35.5 cm

1 899 kr
Unika modebilder
Glamour1
MARk SHAW

Dior Glamour: 1952-1962

Elegansen och glamouren från en svunnen tid fångas i boken Dior Glamour. Den ikoniska fotografen Mark Shaw, dokumenterade den exklusiva modevärlden med fokus på modehuset Dior. Vissa av bilderna är de första modebilderna som tagits i färg. Shaws bakgrund som fotojournalist bidrog till att hans bilder berättade en historia och snart fotograferades mode efter hans sätt. Flera av bilderna i boken hittades i hans bostad efter hans död och har inte visats förut. Dior Glamour är en bok för den som älskar fotografi, mode, stil och historia.

Sidor: 216 Språk: Engelska Mått: 27 x 38 cm

999 kr
För designälskaren
Forna2-2
ITALIAN TRIBUTE

Piero Fornasetti

Piero Fornasetti var en bildkonstnär, skulptör, inredningsarkitekt och gravör från Milano. Han utbildade sig på Brera Art Academy men blev förpassad för olydnad. Fornasetti skapade mer än 11 000 föremål, många med operasopranen Lina Cavalieris ansikte på. Andra återkommande teman i hans skapande är användningen av symboler, som solen och tiden, i svart och vitt. Hans stil påminner om grekisk och romersk arkitektur från vilken han var starkt influerad. Pieros son, som har författat boken, har gjort den som en hyllning till en av världens mest innovativa designers. Boken är strukturerad efter typ och inkluderar målningar, skulpturer, skisser, möbler, textilier och keramik mm.

Sidor: 698 Språk: Engelska Mått: 28 x 6.3 x 35.5 cm

2 999 kr
DISCOVER

THE FERRARI BOOK

Passion for Design

Ferrarri
POWERFUL BRAND

The Ferrari Book: Passion for Design

Alla har väl hört talas om Ferrari-fenomenet? Varumärket utstrålar en oöverträffad skönhet, sex appeal och makt, vilket gjort Ferrarimodellerna till ren fascination på fyra hjul. På över 400 sidor dyker författarna in i vad som ligger bakom fenomenet. Boken utforskar hur det gick till att Ferrari numera är synonymt med förstklassig estetik, elegans och trendig design. Upplev den sanna passionen för bildesign i denna coffee table-bok i stort och lyxigt format.

Sidor: 416 Språk: Engelska Mått: 29 x 37 cm

1 995 kr
Helbild-tomford
Big size
Utvald-tomford-frilagd
INFLUENCER TOM FORD

Tom Ford

Tom Ford är mannen som förvandlade Gucci till ett av de sexigaste märkena i världen. Hans design gjorde Gucci till det lyxvarumärke som det är idag. Denna bok är en komplett överblick över Fords designarbete för både Gucci och Yves Saint Laurent från 1994 till 2004. Boken innehåller mer än 200 fotografier av Richard Avedon, Mario Testino och många andra kända fotografer, inklusive många tidigare opublicerade bilder. Boken kom ut i samband med att han slutade arbeta för Gucci.

Sidor: 416 Språk: Engelska Mått: 28,8 x 37 cm

1 299 kr
Favorit!
Utvald-frilagd-gucci
NEVER SEEN BEFORE

Gucci: The Making Of

Denna omåttligt snygga och populära table book visar upp en sida av modehuset Gucci som du aldrig tidigare har sett. Boken släpptes i samband med att det nya Gucci-museet i Florens öppnades. Det är helt enkelt den ultimata hyllningen av det världsberömda modehuset. Snygg på utsidan och innehållsrik på insidan, kan en bok bli bättre?

Sidor: 384 Språk: Engelska Mått: 33 x 26 cm

1 199 kr
-50%
NYHET
Black-edition-bokstod
BLACK EDITION

Bokstöd

Stilrent och kraftigt bokstöd som även passar till våra största böcker. Vacker att använda som en inredningsdetalj då varje blad i en bok har ett unikt utseende. Perfekt för att ge din favoritbok uppmärksamheten den förtjänar.

Mått: 30 x 32 cm

550 kr 1 100 kr
Helbild-rolex
-20%
För klock-connoisseuren
Utvald-frilagd-rolex
THE ROLEX STORY

Rolex: The Watch Book

Rolex är ett legendariskt varumärke, om det råder ingen tvekan. Företaget grundades 1905 av Hans Wilsdorf, en man från Bayern som hade fullt fokus på innovation. Klockentusiaster kan tacka Hans Wilsdorf för många fantastiska klockmodeller och tekniska uppfinningar.
Denna bok berättar hela Rolex-klockans historia. Den innehåller flera aldrig tidigare publicerade bilder och texter av klockexperten och författaren Gisbert L. Brunner.

Sidor: 350 Språk: Tyska/engelska/franska Mått: 25 x 32 cm

959 kr 1 199 kr
Utvald-frilagd-watchbook
WRIST WATCH BEAUTY

The Watch Book

Få saker kombinerar funktion, elegans och status på ett så tydligt sätt som ett armbandsur. I denna bok delar historikern och klockexperten Gisbert Brunner frikostigt med sig av sin överträffade expertis på området. Läsaren får uppleva en extra djupdykning kring premium-varumärken som Patek Philippe, Rolex och Cartier. Boken är en perfekt present till klocksamlaren eller till den som fullkomligt älskar armbandsur.

Sidor: 256 Språk: Engelska Mått: 25 x 32 cm

999 kr
Helbild-unikbokny
Unika samlarobjekt

Böcker unika i sitt slag

Upptäck våra table books som är majestätiska pjäser som pryder sin plats i hemmet. Flera i limiterade upplagor där boken blir ett konstverk i sig själv.