OUTLET 20-70%   -   UTEMÖBLER
Sök
DISCOVER OUR LATEST

COFFEE TABLE BOOKS

Selected by Newport

Helbild-lvcatwalk
Bilder från 100-tals modevisningar
Loui1-ny
Runway Images

Louis Vuitton Catwalk

Från att ha varit ett företag välkänt för sina exklusiva resetrunkar tog sig företaget in i modevärlden på riktigt 1998. Med modevisningar med världskända modeller och samarbeten med internationellt välrenommerade designers bjuder den här boken alla Louis Vuitton älskare på en drömkavalkad av Louis Vuittons Catwalks.

Sidor: 632 Språk: Engelska Mått: 27.7 x 19.0 cm

699 kr
Helbild cabinets
Unika samlingar
Utvald lv-2
Vackra Samlingar

Louis Vuitton Cabinet Of Wonders

Gaston Louis Vuitton var en samlare sedan barnsben. Den här boken visar hans samlingar av bisarra och eklektiska objekt, fantastiska fynd som han kommit över under sina världsresor. Ta del av vackra föremål som unika antika rese reportage, parfymflaskor, käppar, vintage dockor, monogram med mera.

Sidor: 308 st Språk: Engelska Mått: 33 x 24,5 cm

999 kr
En hyllning till den moderna kvinnan
Chloe1
Modehuset Chloé

Chloé - Attitudes

Chloé grundades för över 60 år sedan i Paris av fransk-egyptiska modeskaparen Gaby Aghion. Innan Chloés grundades, fanns inga lyxmodehus som producerade prêt-à-porter, d.v.s. färdigsydda kläder, utan endast couture/haute couture (kläder efter måttbeställning), vilket innebar att lyxmode av hög kvalitet bara var tillgängligt för dem med mycket pengar. Gaby Aghion såg att här fanns ett gap på marknaden som hon kunde fylla. Hon beslutade sig för att skapa högkvalitativt lyxmode, köpbart direkt från klädställ i butik. Lyx-prêt-à-porter hade fötts. Många inflytelserika formgivare har arbetat på Chloé genom åren, exempelvis Karl Lagerfeld och Stella McCartney. Följ modehuset, dess designers och vackra kreationer i Chloé - Attitides, en bok som hyllar den moderna kvinnan.

Sidor: 272 Språk: Engelska Mått: 27 x 3.3 x 35 cm

799 kr
Helbild-chanel-karl
Fotografier av Karl Lagerfeld
Karl1
Black and white signum

Chanel - The Karl Lagerfeld Campaigns

När Karl Lagerfeld tog över modehuset Chanel 1983, 12 år efter Coco Chanels död innebar det en nystart för Chanel. Han använde sig av Chanels svart/vita signum med innovativa modifikationer. Han valde dessutom att fotografera husets alla kampanjer själv, något som var extremt ovanligt för en designer. Upptäck kampanjerna under Karl Lagerfelds era, visualiserade i bilder tagna av honom själv med modeller som Claudia Schiffer och Kate Moss.

Sidor: 560 Språk: Engelska Mått: 20 x 4.8 x 29.2 cm

699 kr
Coco Chanels historia
Eternal1
THE LIFE OF COCO CHANEL

Eternal Chanel

Den här boken berättar om Coco Chanels kreativa historia, från hennes tidiga dagar till efter hennes död. Chanel var dotter till en affärsman som övergav hemmet så hon växte upp ensam med sin mor. Efter moderns död, när hon var 12 år gammal, bodde hon på ett barnhem. I tjugoårsåldern sjöng hon som varietéartist och använde då namnet Coco. 1910 öppnade hon sin första rörelse och senare grundade hon sitt eget modehus, Chanel. Hotellet The Ritz i Paris var hennes hem i 37 år, där hon bodde i tre rum med utsikt över Place Vendôme. Boken belyser främst hennes liv där hon umgicks med avant-garde artister och hennes vänskap med kultureliten som bla Picasso, Stravinsky och Dalí och hur det påverkade hennes kreationer.

Sidor: 260 Språk:Engelska Mått: 31x24cm
 

599 kr
Louis Vuittons väskor genom tiderna
Volez1
LUXURY TRAVEL

Volez Voguez Voyagez: Louis Vuitton

Louis Vuitton arbetade i sin ungdom som packare åt flera framstående familjer. Han hade ett gott rykte och fick snart packa åt frun till Napolen III. Genom sin erfarenhet av att packa väskor och se vad hans kunder behövde och saknade började han själv designa koffertar. Bland annat designade han dem så de var stapelbara. Boken som släpptes i samband med utställningen Volez Voyages Voyages 2015 (Flyg, Segla & Res) som hölls på Grand Palais visar allt från gamla bilder, skisser, de första kampanjerna, till nya modebilder och detaljbilder på väskor från utställningen. Volez Voyages Voyages är en hyllning till modehuset och tar läsaren genom den fantastiska resan där Louis Vuitton blev världskänt för sina väskor.

Sidor: 422 Språk: Engelska Mått: 29 x 0.5 x 39 cm

799 kr
DISCOVER

THE KEY COLLECTIONS

By Lavin

Haute Couture
Lanvin1
The key collections

Lanvin

Lanvin är det idag äldsta haute couture modehuset. Jeanne Lanvin var 22 år när hon öppnade sin första butik och bara några år senare var hon ett välkänt namn. Dottern Marguerite sågs ofta bära Jeannes vackra kreationer och snart besöktes butiken av mödrar och döttrar som ville sy upp kläder hos madame Lanvin. Boken visar Lanvins nyckelkollektioner från 1909 till 1946 med skisser, illustrationer och bilder.

Sidor: 370 Språk: Engelska Mått: 23 x 30 cm

599 kr
Helbild-dior
Fantastiska fotografier
Roversi1
Ikonisk och glamorös

Dior Images: Paolo Roversi

Som en hyllning till den välkända italienska fotografen Paolo Roversi har hans verk för Dior samlats i den här vackra boken. Ikonisk och glamorös är orden boken beskrivs med. Bilderna är tagna över 27 års tid och har visats i Vouge Paris, Vouge Italia, British Vogue och W magazine.

Sidor: 168 Språk: Engelska Mått: 28 x 35.5 cm

1 099 kr
Unika modebilder
Glamour1
MARk SHAW

Dior Glamour: 1952-1962

Elegansen och glamouren från en svunnen tid fångas i boken Dior Glamour. Den ikoniska fotografen Mark Shaw, dokumenterade den exklusiva modevärlden med fokus på modehuset Dior. Vissa av bilderna är de första modebilderna som tagits i färg. Shaws bakgrund som fotojournalist bidrog till att hans bilder berättade en historia och snart fotograferades mode efter hans sätt. Flera av bilderna i boken hittades i hans bostad efter hans död och har inte visats förut. Dior Glamour är en bok för den som älskar fotografi, mode, stil och historia.

Sidor: 216 Språk: Engelska Mått: 27 x 38 cm

999 kr
För designälskaren
Forna2-2
ITALIAN TRIBUTE

Piero Fornasetti

Piero Fornasetti var en bildkonstnär, skulptör, inredningsarkitekt och gravör från Milano. Han utbildade sig på Brera Art Academy men blev förpassad för olydnad. Fornasetti skapade mer än 11 000 föremål, många med operasopranen Lina Cavalieris ansikte på. Andra återkommande teman i hans skapande är användningen av symboler, som solen och tiden, i svart och vitt. Hans stil påminner om grekisk och romersk arkitektur från vilken han var starkt influerad. Pieros son, som har författat boken, har gjort den som en hyllning till en av världens mest innovativa designers. Boken är strukturerad efter typ och inkluderar målningar, skulpturer, skisser, möbler, textilier och keramik mm.

Sidor: 698 Språk: Engelska Mått: 28 x 6.3 x 35.5 cm

1 899 kr
för Louis Vuitton älskaren
Windows1
Magnifik Bok

Louis Vuitton Windows

Alla som passerar dom har sett dom - Louis Vuittons fantastiska skyltfönster. De majestätiska kreationerna runt butikerna får unga som gamla att stanna upp och beskåda skyltfönstren med häpnad. Ta del av Louis Vuittons mest spektakulära skyltfönster i den här överdimensionerade boken som är ett mästerverk i sig själv.

Sidor: 173 med 150 illustrationer Språk: Engelska Mått: 40 cm x 48 cm x 7 cm

9 999 kr
DISCOVER

THE FERRARI BOOK

Passion for Design

Ferrarri
POWERFUL BRAND

The Ferrari Book - Passion for Design

Alla har väl hört talas om Ferrari-fenomenet? Varumärket utstrålar en oöverträffad skönhet, sex appeal och makt, vilket gjort Ferrarimodellerna till ren fascination på fyra hjul. På över 400 sidor dyker författarna in i vad som ligger bakom fenomenet. Boken utforskar hur det gick till att Ferrari numera är synonymt med förstklassig estetik, elegans och trendig design. Upplev den sanna passionen för bildesign i denna coffee table-bok i stort och lyxigt format.

1 699 kr
Ultimate
MALE DREAMS

Ultimate Toys for Men

Från den italienska lyxiga sportbilen till mega-yachter och jet-plan. Här är den ultimata samlingen av de bästa och mest exklusiva leksakerna för män, med ett speciellt avsnitt som fördjupar sig i skräddarsydd produktion. Ultimate Toys for Men är en överdådig fotobok som tar läsaren med in i en värld full av lyx, nöje och estetisk skönhet. Den perfekta presenten för alla pojkar som har vuxit upp, men som har kvar sitt inre barn.

1 099 kr
BOOKSTAND

USE YOUR BOOKS AS ARTWORK

By Newport

Storsäljare
Bookstand-frilagd
STILRENT

Bokstöd

Stilrent och kraftigt bokstöd i acryl med ett glasliknande utseende som även passar till våra största böcker. Vacker att använda som en inredningsdetalj då varje blad i en bok har ett unikt utseende. Perfekt för att ge din favoritbok uppmärksamheten den förtjänar.

Mått: 15 x 35 cm

599 kr
NYHET
Black-edition-bokstod
BLACK EDITION

Bokstöd

Stilrent och kraftigt bokstöd som även passar till våra största böcker. Vacker att använda som en inredningsdetalj då varje blad i en bok har ett unikt utseende. Perfekt för att ge din favoritbok uppmärksamheten den förtjänar.

Mått: 30 x 32 cm

550 kr 1 100 kr
Unika samlarobjekt

Böcker unika av sitt slag

Upptäck våra table books som är majestätiska pjäser som pryder sin plats i hemmet. Flera i limiterade upplagor där boken blir ett konstverk i sig själv.