OUTLET 20-70% Belysning 20% Kampanjer
Sök
LIGHTING

Bestsellers

Newport

LIGHTING

Bestsellers

Newport

Brighten any room

Spännande belysning

Mjuka upp kontrasterna mellan ljus och skugga och gör rummet mer levande med rätt belysning. Här kan du hitta eleganta och stilfulla ljuskällor som skapar trivsel och stämning. Låt oss presentera en bred sammanställning av våra fantastiska bästsäljande lampor!

Taklampor

Aesthetic lighting

Mittpunkten i rummet

Vi har oftast en central ljuskälla i rummet med rollen att ljusa upp hela rummet. Låt din personlighet lysa fram genom att välja en estetisk lampa som framhäver rummets karaktär. Kanske en silkeslampa till sovrummet, en kristallkrona till hallen eller en takkrona till matsalen?

Bordslampor

Decorative design element

Stämningsfull atmosfär

En bordslampa är mer än bara en ljuskälla och utgör en viktig detalj i rummet. Eftersom ljuset faller mot lampfoten kan du kan välja vilken stil bordslampan ska representera. Placera bordslampan på ditt sidobord eller fönsterbräde och skapa en magisk atmosfär.

Vägglampor

Simple and elegant

Vacker väggdekoration

Välj vägglampa med omsorg och ge rummet det lilla extra med en eller flera vägglampor och skapa en skön harmonisk balans mellan ljus och mörker. Vägglampor förhöjer trivselkänslan i rummet med sitt filtrerande ljus och fungerar utmärkt som både läs- och tavelbelysning.

Golvlampor

Enhance the beauty

Dekoration och funktion

Om du önskar begränsa eller rikta belysningen i ditt sov- eller vardagsrum är en golvlampa ett perfekt val. En golvlampa är dessutom enkel att flytta vilket gör det extra smidigt om du möblerar om. Här finner du ett urval av både moderna och klassiska golvlampor.
40-60% OFF

Eichholtz Outlet

Premium Outlet

Eichholtz Outlet 40-60%

En fantastisk utförsäljning av Eichholtz eleganta belysning. Här finner du takkronor, vägglampor och bordslampor till riktiga fyndpriser. Passa på att ta del av Eichholtz utförsäljning.

Lampskärmar

Discover lampshades

Lampfotens krona

Sätt ihop din egen unika bordslampa som ingen annan har eller bringa nytt liv och karaktär i en befintlig bordslampa genom att byta ut lampskärmarna. Hos oss hittar du ett brett sortiment av underbara lampskärmar i olika storlekar, material och färger av högsta kvalité.