OUTLET 20-70% Utemöbler 20% Kampanjer
Sök
LIGHTING

BESTSELLERS

Newport

Brighten any room

Spännande belysning

Mjuka upp kontrasterna mellan ljus och skugga och gör rummet mer levande med rätt belysning. Här kan du hitta eleganta och stilfulla ljuskällor som skapar trivsel och stämning. Låt oss presentera en bred sammanställning av våra fantastiska bästsäljande lampor!
1140
Helbild silk
Aesthetic lighting

Mittpunkten i rummet

Vi har oftast en central ljuskälla i rummet med rollen att ljusa upp hela rummet. Låt din personlighet lysa fram genom att välja en estetisk lampa som framhäver rummets karaktär. Kanske en silkeslampa till sovrummet, en kristallkrona till hallen eller en takkrona till matsalen?
Helbild crown
Utvald crown
ARTWOOD

Crown taklampa

Crown taklampa med 20 st glödlampor (E14). Kedjans längd är 140 cm och en extra kedja på 80 cm tillkommer. Sladdens längd är 200 cm.

Mått: H 60 / Ø 105 cm

11 895 kr
Nest
ARTWOOD

Nest taklampa

Nest taklampa är en vacker taklampa i rustik stil från Artwood. Nest taklampa i svart har en vikt på 10 kilo med en kedjelängd på 60 cm. Extra kedja på 60 cm finns att köpa till. 9 st E14, LED 210 lm / halogen 15 watt inkluderar. Max watt: 25 w. Nest taklampa finns även i en större storlek samt i mässing.

Mått: H 56 / Ø 50 cm

7 299 kr
Beaufort
Decorative design element

Stämningsfull atmosfär

En bordslampa är mer än bara en ljuskälla och utgör en viktig detalj i rummet. Eftersom ljuset faller mot lampfoten kan du kan välja vilken stil bordslampan ska representera. Placera bordslampan på ditt sidobord eller fönsterbräde och skapa en magisk atmosfär.
Helbild clark-2
-20%
Utvald wilson-2

Wilson bordslampa

Elegant bordslampa i kristallglas från Newport.

Woodrow Wilson (1856-1924) var den 28:e presidenten i USA:s historia. 1919 mottog han Nobels fredspris för sina ansträngningar att skapa fred i första världskriget. Hemmet är bevarat i den stil som paret Wilson skapade och är idag ett välbesökt museum. Wilson lamp base är framtagen med tydlig inspiration från Woodrow Wilsons eleganta hem där många inredningsdetaljer är i kristall.

2 159 kr 2 699 kr
-20%
Utvald clark

Clark bordslampa

Lampfot från Newport i kristallglas.

Den amerikanska skådespelaren William Clark Gable (1901-1960) kallades ofta “The King of Hollywood” eller rätt och slätt ”The King”. Vi har formgett Clark lamp base med inspiration från ikonen Clark Gables storhet och i synnerhet hans omtalade svaghet för whiskey. Lampfoten av kristall kan lätt associeras med en väldesignad flaska av den ädla drycken.

2 079 kr 2 599 kr
Helbild atlanic
Enhance the beauty

Dekoration och funktion

Om du önskar begränsa eller rikta belysningen i ditt sov- eller vardagsrum är en golvlampa ett perfekt val. En golvlampa är dessutom enkel att flytta vilket gör det extra smidigt om du möblerar om. Här finner du ett urval av både moderna och klassiska golvlampor.
Berlin helbild
Berlin utvald
ARTWOOD

Berlin golvlampa

Elegant och stilsäker nätt liten golvlampa som ger ett fint ljus. Golvlampan kommer från Artwood och har en fin finish i svart. Lampan finns även som metallfärgad.

Mått: 37 x 16 x H 120 cm

4 490 kr
Soho-2
EICHHOLTZ

Soho golvlampa mässing

Stilfull nätt golvlampa i mässing.

Mått: 21,5 x 17 x H 140 cm

5 395 kr
Vt
Simple and elegant

Vacker väggdekoration

Välj vägglampa med omsorg och ge rummet det lilla extra med en eller flera vägglampor och skapa en skön harmonisk balans mellan ljus och mörker. Vägglampor förhöjer trivselkänslan i rummet med sitt filtrerande ljus och fungerar utmärkt som både läs- och tavelbelysning.
Anzio
Utvald anzio
ARTWOOD

Anzio vägglampa

Anzio vägglampa från Artwood är en enkel och stilren vägglampa i svart. Lampan har en guldig insida som bidrar till ett varmt och behagligt ljus. Storleken på sockeln är E27 med max 40 watt. Lampskärm, strömbrytare och sladd inkluderar. Glödlampa medföljer ej.

Mått: 25 x 20 x H 24 cm

1 499 kr
Lexi
EICHHOLTZ

Lexington vägglampa

Vägglampa Lexington i en elegant nickel finish.

Mått: H 27 cm

3 095 kr
SkaYrmar
Discover lampshades

Lampfotens krona

Sätt ihop din egen unika bordslampa som ingen annan har eller bringa nytt liv och karaktär i en befintlig bordslampa genom att byta ut lampskärmarna. Hos oss hittar du ett brett sortiment av underbara lampskärmar i olika storlekar, material och färger av högsta kvalité.
Lykta
HANDBLOWN GLASS HURRICANES

Penthouse & Downtown

Penthouse- & Downtown Hurricane är Newports egna kollektion av handblåsta ljuslyktor. Penthouse i fint räfflat glas och Downtown i stilrent klarglas. Lyktorna finns med detaljer i nickel och antik mässing finish. Ljuslyktor bidrar till mysstämning och passar fint i alla rum. Blanda gärna olika storlekar av ljuslyktorna för att skapa en härlig ljuskälla i rummet.
Alaska
HIGHLIGHT YOUR HOME

Elegant atmosfär

Blockljus i olika storlekar ger den rätta känslan i hemmet. Newports kollektion Alaska består av vaxljus som går på batteri. Ljusen finns i en mängd olika format, vilket ger dig frihet att skapa ett stilfullt ljussken överallt. Placera flera i grupp eller portionera ut dem ett och ett där du vill skapa stämning. Alaska blockljus gör sig även bra i stora glaslyktor, inne i öppna spisen eller snyggt arrangerade på en fin bricka.