OUTLET 20-70% Utemöbler 20% Kampanjer
Sök
Newport

Classic
Interior

Newport

Classic
Interior

SELECTED FURNITURE

Newport Classic Interior

Kvalitet, komfort och tidlös utformning är ett gemensamt signum som bidrar till en skön atmosfär. Låt oss presentera textilier, möbler och inredningsdetaljer som tillverkats med omsorg.
Upptäck

Serien Howard

-40%
Svagt svängd
Soffa

Newport howardsoffa

Elegant och tidlös howardsoffa från Newport.

Modellen är tillverkad i omsorgsfullt utvalda materialval för att skapa rätt balans mellan kvalitet och design. Till skillnad från många andra howardsoffor så har Newport Howardsoffa ett något nättare armstöd, vilket ger modellen både elegans och en nyans av modern design. 

16 740 kr 27 900 kr
FaYtoYlj
-20%
Försedda med hjul
01

Newport howardfåtölj

Stomme av pinjeträn och ben i svartbetsad björk.

Sittkomforten i Newport Howardfåtölj är mycket god och modellen andas lyx, kvalitet och elegans. Fjädertoppen i kombination med kallskumskärnan ger en mjuk och sittvänlig fåtölj tack vare det något högre ryggstödet. Alla sitt- och ryggdynor har avtagbar klädsel som går att kemtvätta. 

10 320 kr 12 900 kr
Pall
-20%
Välfylld dyna
Pall

Newport howardfotpall

Klassisk mall som andas lyx och kvalitet.

Klassisk howardfotpall som är tillverkad i omsorgsfullt utvalda materialval för att skapa rätt balans mellan kvalitet och design. Komforten i Newport Howardfotpall är mycket god och modellen andas lyx, kvalitet och elegans.

3 920 kr 4 900 kr
Howard-sand
Newport Howard

Nu i färgen sand

Den omtyckta serien Newport Howard bestående av soffa, fåtölj och fotpall finns nu i en vacker sandfärgad nyans. Skapa och anpassa din egen soffgrupp med serien som skapar rätt balans mellan kvalitet och design.
Stilfulla soffbord från

Ruth&Joanna

Ruth & Joanna

Glas och polerad mässing

Kombinera gärna Newports howardsserie med nätta soffbord från Ruth & Joanna i mässing eller krom med toppskiva av glas. Varumärket Ruth & Joanna är en betydande trendsättare med ett brett sortiment av tidlösa soffbord, detaljer och stoppmöbler.
Bar
Finns i två storlekar
Fav

Favourite ishink

Vackert läderhandtag och glansig nickelfinish.

Favourite är en elegant och ståtlig ishink. Ishinken Favourite blänker i sin läckra finish i nickel och har stiliga detaljer i präglat läder.

1 695 kr
Skap
Premium Furniture

The Cherry Collection

Kollektionen från Newport är en serie möbler tillverkade av massiv amerikansk körsbär och är tillverkade för att hålla i flera generationer. Möbelserien tillverkas i Europa och produktionen sker hantverksmässigt i egen regi med högsta kvalitet, materialval och omsorg.
Tidlösa och eleganta

Textilier

Newport Classic Interior

Kuddar, plädar och mattor

Skapa en ombonad känsla i hemmet med härliga textilier. Hos oss finner du allt från, kuddar, plädar och hemtextilier till exklusiva mattor i vackra mönster och klassiska färger.
Två lampskärmar medföljer
Topp-2

Brunswick vägglampa

Elegant väglampa i en skimrande silverfärg.

Denna vackra vägglampa charmar omgivningen, med sin eleganta lampskärm och justerbara lampkropp i silverfinish. Två lampskärmar ingår, en i svart och en cremefärgad.

5 195 kr
Bar3
Orkide
Använd som vas eller lykta
Upper

Upper East klotvas

Finns i flera olika former och storlekar.

Upper East är Newports kollektion av vaser i klarglas, där varje vas är munblåst och tillverkad för hand. Upper East klotvas är en rund vas som är lika fin att ha blommor i som ett ljus.

299 kr
Finns i olika varianter
Moulin-2

Moulin ask

Porslinsask i handmålat mönster.

Kvadratiskt formad porslinsask i vitt porslin med ett handmålat rutmönster i marinblått. Asken är vackert dekorerad med mässingsdetaljer. Bra förvaring för smycken, smågodis eller nycklar.

399 kr