Månadens vara!- Claire bricka 50% »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
CRYSTAL CLEAR

CRYSTAL COLLECTION

by Newport

CRYSTAL CLEAR

Crystal
Collection

by Newport

NEWPORT KRISTALL

Upptäck vår kristallserie

Kristallglas från Newport har alltid kännetecknats av klassisk design och skickligt hantverk. Besöker du någon av världens mest kända restauranger och barer är chansen stor att du får drinken serverad i glas från våra kristallserier.
Jfk-3

MANHATTAN COLLECTION

UPPTÄCK

MANHATTAN COLLECTION

Manhattan Collection

Vackra glas för alla tillfällen

Servera somriga drycker som svalkande citronvatten, drinkar eller juice ur kollektionen Manhattan från Newport. Serien består av fasettslipade vinglas, champagneglas, snapsglas, highballglas och karaffer. Innovation och tradition manifesteras i den vackra glasserien som är välkänd över hela världen.
-30%
Tjusig karaff
Utvald-manhattan-karaff

Manhattan karaff

Servera svalkande drycker ur en tjusig karaff.

Elegant kristallkaraff som passar till både vardag och fest. Karaffen är slipad i fasett, vilket adderar en spännande ljusreflektion. Passar perfekt för servering ihop med Manhattan tumblerglas.

559 kr 799 kr
Helbild-delad-manhattan
-30%
Tåliga glas i kristall
Tumbler

Manhattan tumblerglas 6-pack

Vackra glas till vardag och fest.

Tumblerglas i kristall från serien Manhattan, med facetterad skärning som reflekterar ljuset. Tumblerglasen kan användas som vattenglas, whiskeyglas eller cocktailglas. 

559 kr 799 kr

KRISTALLVASER

KRISTALLVASER

Traditionell Design

Underbara vaser i kristallglas

En bukett med ljuvliga blommor gör sig extra fin i en vacker vas. Låt oss presentera vår serie av vaser av förstklassig kristall. Cantwell, Palmetto, Palmer och Maison finns i olika former och storlekar. Om du är ute efter en present att ge bort så är vaserna är ett utmärkt val.
KRISTALLAMPORNA

CLARK & WILSON

KRISTALLAMPORNA

CLARK & WILSON

Detaljer i antik mässing
Clark utvald

Clark bordslampa

Lampa inspirerad av Clark Gable.

Clark bordslampa är designad med inspiration från ikonen Clark Gable och hans omtalade svaghet för whiskey. Lampfoten av kristall påminner om en väldesignad flaska av den ädla drycken.

2 599 kr
Polerad nickel
Wilson-1

Wilson Classic bordslampa

Unik bordslampa i glas och polerad nickel.

Bordslampan Wilson är inspirerad av USA:s 28:e president Woodrow Wilsons eleganta hem där många inredningsdetaljer är i kristall. Idag är hemmet ett välbesökt museum. 

2 699 kr