Kampanjer - upptäck alla erbjudanden »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Upptäck

Exklusiv
kristallserie

Botanisera bland vackra vaser, glas och askar

Upptäck

Exklusiv
kristallserie

Botanisera bland vackra vaser, glas och askar

NEWPORT KRISTALL

Upptäck vår exklusiva kristallserie

Kristallglas från Newport har alltid kännetecknats av klassisk design och skickligt hantverk. Innovation och tradition är något som också manifesteras i de vackra glasserierna som är välkända över hela världen för sin höga kvalitét i såväl form som funktion.
Jfk-3
En art-deco inspirerad serie

Manhattan

Upptäck vinglas, highballglas, tumblerglas och karaffer.

Manhattan Collection

Vackra glas för alla tillfällen

Servera somriga drycker som svalkande citronvatten, drinkar eller juice ur kollektionen Manhattan från Newport. Serien i sin eleganta design och tilltalande utseende består av vinglas, champagneglas, snapsglas, highballglas och karaffer. Serien är tillverkad av fasettslipad kristall och du finner dem på flertalet av världens kändaste restauranger och barer.
Tjusig karaff att servera ur
Utvald-manhattan-karaff

Manhattan karaff

Servera svalkande drycker ur den här tjusiga karaffen.

Elegant kristallkaraff som passar till både vardag och fest. Karaffen är slipad i fasett, vilket adderar en spännande ljusreflektion. Passar perfekt för servering ihop med Manhattan tumblerglas.

799 kr
-50%
Tåliga glas i kristallglas
Tumbler

Manhattan tumblerglas 6-pack

Vackra glas att använda till citronvatten, drinkar eller juice.

Tumblerglas i kristall från serien Manhattan, med facetterad skärning som vackert reflekterar ljuset. Kristallglas har en fin glans och sprider ett härligt skimmer. Tumblerglasen kan användas som vattenglas, whiskeyglas eller cocktailglas. 

400 kr 799 kr
Förstklassig kristall

Vackra vaser

Glaset är färglöst, har hög ljushet och briljans.

Traditionell Design

Underbara vaser i kristallglas

En bukett med ljuvliga blommor gör sig extra fin i en vacker vas. Låt oss presentera vår serie av vaser av förstklassig kristall. Cantwell, Palmetto, Palmer och Maison finns i olika former och storlekar. Om du är ute efter en present att ge bort så är vaserna är ett utmärkt val.

Wilson & Clark

Polerad nickel
Wilson-1

Wilson Classic bordslampa

Unik bordslampa i glas och detaljer i polerad nickel.

Woodrow Wilson var den 28:e presidenten i USA:s historia. År 1919 mottog han Nobels fredspris för sina ansträngningar att skapa fred i första världskriget. Hemmet är bevarat i den stil som paret Wilson skapade och är idag ett välbesökt museum. bordslampan Wilson är inspirerad från Wilsons eleganta hem där många inredningsdetaljer är i kristall.

2 699 kr
Detaljer i antik mässing
Clark

Clark bordslampa

Associeras med en väldesignad flaska whiskey.

Den amerikanska skådespelaren William Clark Gable kallades ofta The King of Hollywood eller rätt och slätt The King. År 1999 utsågs han till den sjunde största manliga filmstjärnan i USA:s filmhistoria. Newport har formgett Clark bordslampa med inspiration från ikonen Clark Gables storhet och i synnerhet hans omtalade svaghet för whiskey. Lampfoten av kristall kan lätt associeras med en väldesignad flaska av den ädla drycken.

2 599 kr