OUTLET 20-70% Utemöbler 20% Kampanjer
Sök
Upptäck

Exklusiva
kristallserie

Botanisera bland vackra vaser, glas och askar

Upptäck

Exklusiva
kristallserie

Botanisera bland vackra vaser, glas och askar

NEWPORT KRISTALL

Upptäck vår exklusiva kristallserie

Kristallglas från Newport har alltid kännetecknats av klassisk design och skickligt hantverk. Innovation och tradition är något som också manifesteras i de vackra glasserierna som är välkända över hela världen för sin höga kvalitét i såväl form som funktion.
Kristall i klassisk design

Eleganta askar

Servera ur, förvara i eller ge bort som gåva.

Gedigna askar i klarglas

Kristallaskar med lock

Askarna Palmer och Palmer vas är gjorda av skickliga glashantverkare i förstklassigt glas. Ställ fram asken med lime eller citroner vid barvagnen eller servera annat snacks. Ett annat tips är att dekorera asken med olika typer av beskurna snittblommor och använda som vas. Om du är ute efter en present att ge bort så är Palmer kristallaskar ett utmärkt val.
Förstklassig kristall

Vackra vaser

Glaset är färglöst, har hög ljushet och briljans.

Traditionell Design

Underbara vaser i kristallglas

En bukett med ljuvliga blommor gör sig extra fin i en vacker vas. Låt oss presentera vår serie av vaser av förstklassig kristall. Cantwell, Palmetto, Palmer och Maison finns i olika former och storlekar. Om du är ute efter en present att ge bort så är vaserna är ett utmärkt val.
Jfk-3
-50%
Tillverkad av skickliga glashantverkare
Southfork-2

Southfork decanter

Elegant karaff att fylla med ljuvliga drycker.

Servera dina gäster med goda drycker i en smakfull karaff som garanterat ger det lilla extra till middagen och fikat. Förvara ädla drycker i eller låt den stå precis som den är. Karaffen gör sig även fin utan dryck som en vacker inredningsdetalj.

748 kr 1 495 kr
En art-deco inspirerad serie

Manhattan

Upptäck vinglas, highballglas, tumblerglas och karaffer.

Manhattan Collection

Vackra glas för alla tillfällen

Servera somriga drycker som svalkande citronvatten, drinkar eller juice ur kollektionen Manhattan från Newport. Serien i sin eleganta design och tilltalande utseende består av vinglas, champagneglas, snapsglas, highballglas och karaffer. Serien är tillverkad av fasettslipad kristall och du finner dem på flertalet av världens kändaste restauranger och barer.
-50%
Tjusig karaff att servera ur
Manhattan-4

Manhattan karaff

Servera svalkande drycker ur den här tjusiga karaffen.

Elegant kristallkaraff som passar till både vardag och fest. Karaffen är slipad i fasett, vilket adderar en spännande ljusreflektion. Passar perfekt för servering ihop med Manhattan tumblerglas.

400 kr 799 kr
-50%
Tåliga glas i kristallglas
Tumbler

Manhattan tumblerglas 6-pack

Vackra glas att använda till citronvatten, drinkar eller juice.

Tumblerglas i kristall från serien Manhattan, med facetterad skärning som vackert reflekterar ljuset. Kristallglas har en fin glans och sprider ett härligt skimmer. Tumblerglasen kan användas som vattenglas, whiskeyglas eller cocktailglas. 

400 kr 799 kr
Tidlösa bordslampor i glas

Wilson & Clark

Vackra lampor från Newport.

-20%
Polerad nickel
Wilson-1

Wilson Classic bordslampa

Unik bordslampa i glas och detaljer i polerad nickel.

Woodrow Wilson var den 28:e presidenten i USA:s historia. År 1919 mottog han Nobels fredspris för sina ansträngningar att skapa fred i första världskriget. Hemmet är bevarat i den stil som paret Wilson skapade och är idag ett välbesökt museum. bordslampan Wilson är inspirerad från Wilsons eleganta hem där många inredningsdetaljer är i kristall.

2 159 kr 2 699 kr
-20%
Detaljer i antik mässing
Clark

Clark bordslampa

Associeras med en väldesignad flaska whiskey.

Den amerikanska skådespelaren William Clark Gable kallades ofta The King of Hollywood eller rätt och slätt The King. År 1999 utsågs han till den sjunde största manliga filmstjärnan i USA:s filmhistoria. Newport har formgett Clark bordslampa med inspiration från ikonen Clark Gables storhet och i synnerhet hans omtalade svaghet för whiskey. Lampfoten av kristall kan lätt associeras med en väldesignad flaska av den ädla drycken.

2 079 kr 2 599 kr