Winter Sale 20-60% Bestsellers »
OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Discover the range of

Beach Towels

By Newport

Discover

Newport Beach Towels

Strandbadlakan som ger dig extra mycket utrymme och med sin höga uppsugningsförmåga håller dig torr. Njut i solen vid stranden eller poolen och låt handduken får följa med ditt strandliv! Strandbadlakan i velourfrotté från Newport i klassiska färger. Tillverkade av 100% högabsorberande ÖKO-TEX-certifierad bomull från Portugal.
Unionenjack-helbild-2
Pebble beach blaY utvald
Newport Beach towels

Pebble Beach strandbadlakan blå

Lyxigt och högabsorberande badlakan i velourfrotté.

Förutom solkräm, kall dryck och solhatt, se till att göra plats åt det exklusiva och rymliga strandbadlakanet Pebble Beach från Newport. Strandbadlakan från Newport är tillverkade av högabsorberande ÖKO-TEX-certifierad bomull från Portugal. 

899 kr
Pebble-beach-2-helbild
Ruggles-helbild
Dagens vara!
Utvald ruggles-2

Ruggles strandbadlakan

Marinblått badlakan med en maritim känsla.

Deal of the day! 70% på ordinarie pris. Erbjudandet gäller så långt lagret gäller.
Strandbadlakanets mjuka velourfrotté består av portugisisk ÖKO-TEX-certifierad bomull och har en mycket god absorberande förmåga. Bjud in marinblått och ståtliga stjärnor med ett badlakan som är lika vacker ute till havs med båten som vilandes på den varma sandstranden.

899 kr
Helbild
-50%
Monahan

Monahan strandbadlakan

Stilrent strandbadlakan som erbjuder mycket plats.

Monahan är ett lyxigt strandbadlakan som ger dig extra mycket platsutrymme och har en hög uppsugningsförmåga. Ett strandbadlakan med klassiska färger av lyxig velourfrotté som består av ÖKO-TEX-certifierad bomull från Portugal.

450 kr 899 kr
Monahan-helbild
Stars-stripes-towel

Stars & Stripes strandbadlakan

Inspireras av den amerikanska flaggan.

Lyxiga Stars & Stripes med sina klassiska färger är dekorerad med en Newport-logotyp. Det mjuka strandbadlakanet från Newport är tillverkad av tjock velourfrotté som suger upp vatten effektivt. Star & Stripes är av högabsorberande ÖKO-TEX-certifierad bomull från Portugal.

899 kr
Stripes
Helbild-wall